Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs


1° COMUNICAT DE PRESA ROMÂNĂ (ŏ ş ă ţ â )

MEDIA RELEASE ROMANIAN :

ARME GEOGRAFICE SECRETE : TORTURE ŞI ABUZ CU ARME CU ENERGIE DIRECTĀ ŞI PSICONEUROLOGICĀ

Mii de oameni cer o să fie făcută a anchetă internaţională cu enormi încălcări si cu violenţădrepturilor emului care să iau în tăcere în toata lumea,in cea mai mare tăcere.În ultimii timp, număricul de aceste crime împotriva populaziei a crescut atât de mult că putem vorbi direct despre populotia civilă tinnd sub atac. Aceast atoc a fost fŏcut cu o tehnologie care se mişcă la distanţă, în umbră, peste frontieră, şi este folosită împotriva cetăţenilor neajutoraţi şi fŏră ajutor. Există o cerere din partea Victimelor unde denuntă aceste crimine, infracţiuni, la oficialitătile de Stat, înalt ai statului, Organizăn pentru drepturile omului,lideri si Presă. De obicei,nu se obţin răspunsuri din cauză că lipseşte o cultură su această tehnologie. După cum spun deduc analizele de instituţii psihiatrice, victimele au halucinaţii şi delirantă. Si plângerile fâcute în secţie de poliţie,sunt aproape mereu luate în calcul ca: probleme psihologice un sunt fâcute în tăcere. Chiar dacă în 8 octombrie 1995, Presidente Stotelor Unite si cu numeroase rânduri de militari şi librărie, fără nici un coment din partea politicilor din Guvern, în ţări Occidentale si în primul rond celor din Italia. Ne aminti, cŏ în Italia sunt aproape 120 de baze militare americane, dintre care unele milione de bărbaţi, şi femei cu arme. Acesto poate dura mulţi ani înainte ca "Holocaustul Tăcerii", o să tie conoscut de personae publice. Şi pentru Victime comparaţie cu Holocaustul e absolut dreaptă. Văzănd criminele raportate şi gravitatea raportată justifică o anchetă internaţională imediată. Văzănd numărul de victime la nivelul mondial,a făcut să fie o mişcăre mondială prin intermediul internetului, numai acei harnici şi conştiincioşi a victimelor urde raporteză aceaste crime, fiind un numărul vad de Victime de lungă si important grup de activişti. În ianuarie 2007, jurnalistul Sharon Weinberger a scris în "Washington Post" articolul creat si intitulat "Mind games" (Jocurile mintii) cu victimile americane şi organizaţia FFCHS "Freedom From Covert Harassment and Surveillance. (Libertatea de trăit fără hărţuire şi Supraveghere ascunsă). Între timp, mai victime căt mai numeroase se arăt în patru unghiuri ai lumii. Cer ca aceste crimine să fie făcute publice, si să insistă să fie făcută a indagine internaţională. Şi înceapă o campanie directă împotriva (Abuzuri de arme cu Energie Directa şi neurologică.


TARGETED INDIVIDUALS AND SUPPORTERS FROM ROMANIA AGAINST MIND CONTROL AND/OR GANGSTALKING

Victimele și suporterii din România și Republica Moldova. Un grup de schimb de idei, sfaturi și ajutor pentru victimele între România și Republica Moldova în linga română. http://smileys.smilchat.net/smiley/leisure/ordinateurs/forum/help07.gif

STOP MIND KONTROL AND GANGSTALKING ALSO IN ROMANIA!

2° COMUNICAT DE PRESA ROMÂNĂ (ŏ ş ă ţ â )

ARME GEOFIZICHE SECRETE – TORTURI SI ABUZURI CU ARME ELECTOMAGNETICE SI PSIHONEUROLOGICE


Mii de oameni cer sa se faca o ancheta internationala pentru enorme incalcari ale drepturilor omului care se petrec actual in intraga lume in cel mai mare secret.

In ultimii ani, numarul acestor crime impotriva umanitatii a crescut atat de mult incat putem vorbi deschis de agresiune asupra populatiei civile.

Aceasta agresiune este facuta cu o tehnologie care actioneaza de la distanta, din umbra, intrecand orice limita si este folosita impotriva oamenilor nevinovati si neajutorati.

Este o cerinta continua din partea victimelor sa fie denuntate aceste infractiuni la oficiile statului,organizatiile pentru drepturile omului, liderilor internazionali si presei. De regula nu se obtine nici un raspuns din cauza ca acesta tecnologie nu este cunoscuta. Parerea institutelor psihiatrice este ca victimele au halucinatii. De asemenea plangerile depuse la sectiile de politie sunt aproape mereu considerate ca probleme psihologice si sunt pur si simplu ignorate.

Cu toate ca in data de 8 octomrie 1995 Presedintele Statelor Unite Bill Clinton a admis aceasta problema si in ciuda numeroaselor carti scrise de militari si specialisti, publicate in librarii si in internet, fara nici un comentariu semnificativ din partea partidelor politice sau guvernului vreunei tari, in special Italia. Sa ne amintim ca in Italia sunt 120 de baze militare Americane, unele dintre ele cu mii de soldati barbati si femei.

Deci este posibil sa treaca multi ani inainte ca “Holocaustul tacerii” sa fie adus la cunostinta publicului. Iar pentru victime aceasta comparatie cu holocaustul este absolut dreapta.

Numarul amplu de reclamatii si gravitatea faptelor justifica o ancheta internationala.

Vazand numarul considerabil de victime la scara planetara, s- a generat o miscare mondiala in internet. Doar victimele zelose si constiinciose denunta aceste crime, numarul victimelor adevarate fiind de departe mult mai mare ca acest grup.

In Ianuarie 2007, ziarista Sharon Weinberger a publicat in “Washinton Post” articolul intitulat “Mind games” (Jocurile mintii) pentru victimele americane si organizatia activistilor FFCHS “Freedom From covert Harassment and Surveillance”“Libertatea de a trai fara hartuire si supraveghere ascunsa”.

Intre timp noi victime, din ce in ce mai numeroase ies la iveala din toate cele patru colturi ale lumii. Cer ca aceste crime sa fie facute publice, insistand pana cand va fi facuta o ancheta internationala pe aceasta problema. Si declanseaza o campanie impotriva TORTURII SI ABUZURILOR CU ARME ELECTOMAGNETICE SI NEUROLOGICE.

Ce este peacepink?

Peacepink este o rețea socială care se adresează în special la victimele gangstalking globale (gangstalking urmărire organizate), de asemenea, victime de arme cu energie dirijată, arme neurologice, arme electromagnetice, arme psihotronice, arme pentru a servi pentru controlul minții și care au evoluat de Proiectul MK-ULTRA. Există documente care pot fi găsite în librării și pe internet, care fac aluzie la aceste arme sofisticate, care sunt utilizate pentru manipularea corpului și a minții, arme, care sunt, de asemenea, numite "non-letale" și care sunt utilizate împotriva civililor nevinovați împrăștiate pe tot globul , dintre care unele au microcipuri implantate sub piele într-o fraudulos, iar unele dintre ele, va fi prezent dovezi radiologice ale unor astfel de dispozitive care lucrează cu frecvență radio.

Cine a creat peacepink?

Peacepink.ning.com a fost creat de Soleilmavis Liu că este un cetățean chinez, născut și crescut în China, și a fost atacat în decembrie 2001 de către tehnologiile de al control minții, atunci când ea a fost studia pentru o diplomă de Master în Australia. La acea vreme, nu era familiarizat cu aceste tehnologii de control al minții. Mai târziu, el a aflat de aceste tehnologii care sunt folosite în secret și acoperite de către guvernele din întreaga lume pentru a controla și oprima populația. Din 2002, el a călătorit în multe locuri pentru a încerca să scape de tortură și de tehnologie de control al minții la distanță hărțuirea și "vocile din capul său", cunoscute de acronimul V2K (voce a craniului/voice to skull). Ea sa refugiat în Hong Kong, Thailanda, Noua Zeelandă și a fost luată -, precum și tehnologiile de control minții - de la oameni care au trimis de Ambasada SUA în Hong Kong, în aprilie 2002. În aprilie 2003, sa întors în China și chiar și astăzi acolo locuiește acolo.
Peacepink încurajează toți membrii să devină voluntari în domeniile lor de sprijin și de "networking".
Managerii și personalul nu Peacepink câștiga nimic pentru munca lor în managementul comunitate și chiar mii de voluntari și a altor autori și editori.

De ce a fost născut peacepink?

Scopul de a crea peacepink a fost de a sprijini campania globală pentru a opri abuzurile și tortura la tehnologii de control al minții și de arme cu energie dirijată, pentru a aduce victimele impreuna pentru a ajuta reciproc, pentru a expune această crimă oribilă a publice, pentru a solicita sprijinul opiniei publice și de sensibilizare, pentru a opri abuzurile și tortura temnite hărțuirea la o distanță, de aceste arme tehnologice din lume și diseminarea acestor crime foarte elaborate, care sunt în mare parte ignorate în mod deliberat sau acoperite si ascunse de către agențiile federale. Acesta oferă utilizatorilor săi înregistrați, posibilitatea de a conecta cu oamenii la nivel local și la nivel global, să partajeze fotografii, clipuri video, a crea evenimente și discuții, bloguri posta si sa adere la grupuri. Etimologia numelui de comunitate, inspirat de un roz de familie Rosacee (la Rosa chinensis 月季, Pinyin, Yueji), și că, în limbajul florilor inseamna dragoste de pace și de îngrijire pentru tine și pentru alții. Este o comunitate de diversitate și este deschis pentru a accepta noi membri din toate culturile, clasa sociala, etnie. Toți membrii sunt liberi să-și exprime opiniile și toate părerile sunt respectate și apreciate. Peacepink salută donații de la persoane fizice, organizații și companii.

_____________________________________

Manipularea si controlul mintii - Dezvaluiri

ENG) In this broadcast in Romania, after 12 minutes, they discuss the practice of mind control in countries like France, Germany, Italy, Spain etc.

FRA) Dans cette émission, en Roumanie, après 12 minutes, ils discutent de la pratique du contrôle de l'esprit dans des pays comme la France, l'Allemagne, l'Italie, l'Espagne etc.

ROM) În această emisiune în România, în minutul 12, se discută practica de control al minții în țări precum Franța, Germania, Italia, Spania etc.

08/10/2009 Conspiratia tacerii - Comanda si controlul mintii - Emil...

Excellent documentary in rumeno - Razboiul parapsihologic (1) - Dez...

"Un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gândurilor şi emoţiilor, de la distanţă".

La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenţii secreţi, armatele şi liderii unor naţiuni rivale... Şi dacă războiul parapsihologic ţinteşte mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui? Dacă da, te priveşte în mod direct!


Un nuovo tipo di guerra è in pieno svolgimento: una guerra di controllo mentale, di manipolazione dei pensieri ed emozioni. Tutto si svolge a distanza.
A prima vista, una guerra basata sui metodi parapsicologici e tecnologie psicotroniche che sembra rivolta solo tra agenti segreti, gli eserciti e i leader delle nazioni rivali ... E se la guerra parapsicologica mirasse oltre? Potrebbe essere uno degli obiettivi di controllo delle masse? In caso affermativo, tutto ciò e spaventoso.

Un nouveau type de guerre est en plein essor: une guerre de contrôle de l'esprit, la manipulation des pensées et des émotions. Tout se passe à distance.
À première vue, une guerre basée sur les méthodes parapsychologiques et technologies psychotroniques qui semble destiné uniquement entre des agents secrets, des armées et les chefs des nations rivales ... Et si la guerre avait pour objectif parapsychologique plus? Il pourrait être l'un des objectifs de contrôle des masses? Si c'est le cas, tout et effrayant.

A new kind of war is in full swing: a war of mind control, manipulation of thoughts and emotions. Everything takes place at a distance.
At first glance, a war based on the parapsychological methods and technologies psychotronic that seems directed only between secret agents, armies and leaders of rival nations ... And if the war was aimed parapsychological over? It could be one of the control objectives of the masses? If so, everything and scary.

Secretele controlului mintii (DOCUMENTAR in English subtitles in Ro...

Controlul Informatiilor -Tehnici de manipulare pe scara larga !!!

_______________________________________

Wywiad z Peterem Moringiem dla NTV - (POLAND 27.03.2015)

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

Views: 502

Replies to This Discussion

Le contrôle mental est-il possible sans implant ou non ?

Les nanotechnologies ou une puce sont-elles indispensables ?

D'après Magnus, qui en connaît un bout (voir dernière video d'EUCACH), il faudrait toujours quelque chose: la nuance serait que ces nanotransmetteurs seraient implantés aujourd'hui par injection et indétectables.

Sur cette page de mon site je recense les moyens de détections des puces et autres nanoparticules :

http://bruleparlesillumines.e-monsite.com/pages/harcelement-urbain-...

Le site carnicominstitute propose un test simple pour mettre en évidence les nano, je vous laisse regarder.

Toutefois, Jean Pierre Petit nous dit aussi que les micro-ondes ont des nombreux effets sur l'organisme humain sans même évoquer la possibilité que nous ayons un implant :

http://www.youtube.com/watch?v=kUGUMoHYWkk

Je pense que les deux sont possibles mais que certaines capacités sont plus faciles à mettre en oeuvre dans un cas que dans l'autre.

A défaut de vin rouge, j'ai fait la même chose avec du vinaigre : ça donnait quelque chose de similaire. Qu'est-ce? Je veux dire qu'il serait interéssant de faire analyser ces dépôts.

Tre biem. Mercie Chanath et Brulé :)

These videos are historical documents.  They are testimonies of victims of the silent holocaust.

Video e testimonianze italiane

Des vidéos et des témoignages de victimes francophone (France et BelgiumBruxelles)
Video der deutschen Opfer auf YouTube (GERMAN)
Vídeos y testimonios de las víctimas de El holocausto silencioso in espanol y/e portueges

http://mindkontrolevolution.blogspot.it/2013/05/videos-y-testimonio...

Video Român - Holocaustului Tăcerii COMUNICAT DE PRESA ROMÂNĂ

http://peacepink.ning.com/group/europe/forum/topics/rom-n-holocaust...

ΕΛΛΗΝΙΚΑ - σιωπηλού ολοκαυτώματος (Olocausto silenzioso della Grecia)

http://peacepink.ning.com/group/europe/forum/topics/olocausto-silen...

沉默的大屠杀 中国的 - L'olocausto silenzioso cinese


American continent - Testimonials embedded videos PART 1 (USA-CANADA-UK)

American continent - Testimonials embedded videos PART 2 (USA-CANADA-UK)

American continent - Testimonials embedded videos PART 3 (USA-CANADA-UK)

American continent - Testimonials embedded videos PART 4 (USA-CANADA-UK)

WORLDVIDE - VICTIMS SYNOPSIS

http://mindkontrolevolution.blogspot.it/2013/05/worldvide-victims-s...

★ EURO Group Victims of MIND CONTROL ★ EUROPE Group Victims of MIND CONTROL peacepink

http://peacepink.ning.com/group/europe

RSS

Latest Activity

Vaibhav left a comment for Liberty
"On laptop.You can learn how to use it on you tube"
18 minutes ago
Vaibhav left a comment for Liberty
"On laptop.You can learn how to use it on you tube"
18 minutes ago
Profile IconAlex, fhtfgnjgyjngy and sam Battherford joined Peacepink
13 hours ago
Gretta Fahey commented on Gretta Fahey's blog post HUMAN BODIES FULL OF NANO TECHNOLOGY
"" target="_blank"><div style="padding:56.25% 0 0 0;xg-p:relative;"><iframe src="https://player.vimeo.com/video/563315790?badge=0&amp;autopause=0&amp;player_id=0&amp;app_id=58479"…"
15 hours ago
Gretta Fahey posted a blog post
15 hours ago
Xuthal posted blog posts
20 hours ago
sam Battherford posted a blog post

Productivity

Microsoft is within the midst of rolling out data concerning its current productivity software program in place of work 2021. among the bread crumbs released thus far, Microsoft certainly unveiled that office 2021 will encompass each a cloud-based totally purchaser channel in addition to a long term Servicing Channel (LTSC) meant to cope with the ones precise situations where a tool cannot or is not capable to hook up with the net with…See More
22 hours ago
Ruben and Sandra are now friends
yesterday

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service