Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 48
Latest Activity: on Friday

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Apr 7. 5 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Martti Koski on Friday

Tämä on Zibelinan selitys seinän takaa tuleviin  ääniin:  

[4.42, 31.7.2020] Pia: Zibelina:

Ei kun niillä on asennnettuna ainakin tuohon äänentuottoon semmoset pikku läåyskät jonnekin vaikeaan paikkaan havaita ja niillä ne kuuntelevat ja niillä ne tuottavat ääniä Mikäli ovi on auki ja se ei itse voi aueta, kyllä ne sisään tunkee aina kuin mahdollista ja tekee tommosta.
[4.43, 31.7.2020] Pia: Jatkuu:

Meille olivat tommosia läpysköjä asentaneet kahteen vessaan ja saunan lauteiden alle.
[4.43, 31.7.2020] Pia: Jatkuu:

Silloin tällöin kun istui pöntöllä kuului esim. semmosta vahvaa raapimisääntä.

Comment by Martti Koski on Thursday
 •  Joka tapauksessa, valtamedia on sensuroitu. Suomenkin poliisin rikostutkinta on vaillinaista ja valinnaista, ja parlamentti ei puutu asiaan. Suomen joukkovainotut ry. ei ole onnistunut saamaan poliisilta minkäänlaista asialllista tutkimusta jaäseniinsä kohdistuvassa vainossa. Elektroninen häirintä voidaan, ja on tutkittu ,mittalaitteilla. Pyysimme eduskuntaa aloittamaan tutkimukset , miksi Suomen poliisi ei halua tutkia näitä rikoksia.

  Jos Suomen eduskunta ei olisi ollut UFOJEN kontrollin alainen parlamentarismi olisi toiminut ja, joku 200
  kansanedustajasta olisi puhunut sisäministerille, joka olisi ottanut yhteyttä poliisiosastoon, joka olisi antanjut selityksen, jonka sisäministeri olisi lähettänyt asiaa kysyneelle kansanedustajalle, joka olisi lähettänyt siitä kopion meille.
  Josei hyväksyttävää selitystä olisi tullut, kansanedustaja olisi puhunut asiasta kyselytunnilla- Lopuksi jos ei asia olisi korjaantunut, siitä olisi tehty epäluottamuslause, että sisäministeri ei pistä ministeriönsä asioita kuntoon.
  Jos parlamentarismi toimisi, asisassa äänestettaäisiin lopuksi hallituksen luottamuksesta, joka olisi kaatanut hallituksen. Uuden hallituksen sisäministeri olisi sitten sisäministeriön poliisiosaston kautta pitänyt huolta että joku poliisimies vihdoin ottaisi sopivan mittarin käsiinsä (Linear Junction detector) ja mittauksen jälkeen ryhtyisi tuloksen vaatimiin tutkimuksiin.
  Valitettavasti Ufot kontolloivat Suomen parlamenttia, samoinkuin, muita Eurroopan parlamentteja. Meitä elektronisen kidutuksen uhreja on yli viisikymmentä tuhatta, mutta yksikään poliisiorganisaatio Euroopassa ei suostu tekemään asiallisia tutkimuksia asiassa. 
Comment by Martti Koski on Thursday

Koska Raul Duken  artikkeli on sensuroitu naamakirjasta taltioin tänne lähetteeni, jotta se ei häviä-   

jos tämä Raul Duken teoria pitää paikkaansa, syy siihen että poliisi ei halua tehdä mitään mittauksia, tai muita asiallisia tutkimuksia elektronisesta vainosta - on se että Suomen poliisi on ufojen kontrollissa. Se selittää myös miksi sisäministeriö ei halua pakottaa poliisia tutkimaan asiaa - eli myös sisäministeriö on Ufojen ohjauksessa. Samoin kansasanedustajat ei puutu asiaan, koska Ufot kontrolloi ja valvoo , että eduskunta ei puutu meidän vainoon. Sama syy on siihen että tiedotusvälineistä on vaikea löytää rehellistä artikkelia asiasta. Tämä ei koske vain Suomen poliisia - Syomen sisäministeriötä, tai Suomen eduskuntaa. Ufot on alistaneet koko maapallon hallintonsa alle. Miten meidän tulisi järjestäytyä, ja organisoitua, saadaksemme Suomen kontrollin takaisin ihmisten käsiin.

This content isn't available at the moment
Comment by Martti Koski on July 27, 2020 at 8:03am
Comment by Martti Koski on July 27, 2020 at 8:03am

Tämä on sikäli hyvä että siinä on Suomenkieliset tekstit. Aivopesueluelokuva. https://youtu.be/ued9wV1MxPw

Comment by Martti Koski on July 22, 2020 at 7:04am

Yritin menna tietokoneella verkkoon. Salasanaa ei hyväksytty. Sammutin verkon , odotin viisi minuuttia. Yririn uudestaan. Nyt se  hyväksyttiin. Johtopäätös - joku oli asentanut verkkoon ohjelman, joka hylkäsi salasanani, ja se häipyi koska sammutin verkon.

Comment by outi tuomi on July 21, 2020 at 9:10pm

YK:n sivulta

https://www.ohchr.org/Documents/Issues/Torture/Call/Individuals/Har...

Jos joku suomentaisi, useammat pystyisivät lukemaan

Comment by outi tuomi on July 21, 2020 at 12:36am

Mitään maailmanlaajuista tai edes maakohtaista joukkovainonnan tai e-häirinnän kieltämistä ei pysty tulemaan,- Minä lasken toivoni kulkutauteihin ja ilmastonmuutokseen. Talous menee sekaisin, infrastruktuurit hajoaa. Siellä sitten käydään hengissä selviytymistaistelua.

Comment by outi tuomi on July 20, 2020 at 1:54am

just joo, ufokerhohan siellä, ja tylsempää kaavaketta  kuin martin kidutukset ei ole.

Comment by outi tuomi on July 19, 2020 at 6:46am

Minun perässä ne trollit/stalkkerit ovat ja matkivatko vaikka teemua. Mielenkiintoista seurata, vielkä tukiryhmää on ja miten yhdistyksen käy.

 

Members (48)

 
 
 

Latest Activity

Victoria replied to Soleilmavis's discussion Petition to United Nations and Governments Worldwide to Stop Electromagnetic Mind Control Abuse and Torture
1 hour ago
Victoria liked Soleilmavis's discussion Petition to United Nations and Governments Worldwide to Stop Electromagnetic Mind Control Abuse and Torture
1 hour ago
CLS posted a status
"Wake up why are all these TIs coming out. Pay attention to repeated messages."
1 hour ago
CLS posted a status
"TIs Pay Attention!!!!! We at war within. Steve Bannon white nationalist are responsible for covid."
2 hours ago
CLS posted a status
"TIs. Do you keep hearing repeated statements? Its a code. Write it down. 2011 they were telling me buy a truck non stop BAT!"
2 hours ago
Kay P is now a member of Peacepink
2 hours ago
JasonMxxxx posted a photo

Genocide plans for Ireland

Genocide Forecasts by Intelligence OrganisationThe following are the population forecasts by Deagel.com, which is an intelligence provider for NSA, NATO, UN, OECD, World Bank, Stratfor and others. Its reports have been quoted in briefings to the US…
7 hours ago
Ramon Gonzalez Morciglio posted a status
"https://1drv.ms/u/s!AmEP0lyhwZ20iDenMhLSOtEIHsxX?e=AGzoUZ MP3 audio log of Targeting by perpetrators"
15 hours ago

Badge

Loading…

© 2020   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service