Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: yesterday

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jul 20. 55 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi yesterday

Mirjalla näyttää olevan hyvä radiotaajuusmittari. Olisi kiva tietää merkki. Onko oma vai lainassa. Jos STUK:lta lainassa, ei voi kertoa. Mielenkiinnolla seuraan.

Comment by Marjut Kivimäki yesterday

Ollille terveisiä en pidä sinun tyylistäsi lainaat minun cornet mittarini etkä palauta sitä. Laina-aika on umpeutunut ja pyysit lisä-aikaa lainalle että palauttaisit mittarin lokakuussa, luuletko ettei minulla olisi käyttöä mittarille. Osta oma.Tai mikäli mittaria ei sinulla enään ole voit suorittaa sen 400 euroa tililleni annan numeron tarvittaessa...

Comment by Marjut Kivimäki on Thursday

Minua jo aikoinaan vuonna 2010 stalkkasi psykiatrian henkilökunta ravintolassa ollessani tehden omaa arvioitaan ja sitten 2014 jouduin osastolle jossa myös stalkattiin mm. yksi henkilökunnasta puhui aivan selvästi päähäni. Ja tuon osastolla olon jälkeen alkoi tämä game jos sitä siksi voi sanoa. Huomasin myös nuorten puolen psykalla tämän saman stalkkauksen ja olen sitä mieltä että nämä hoitajat ovat näitä psykopaatteja, narsisteja. He tarvitsevat sen uhrin voidakseen jatkaa toimintaa ja me emme ole heidän ainoita uhrejaan heillä on meitä satoja. 

Comment by Marjut Kivimäki on Thursday

Outi juu kyllä nuo ihmiset seuraavat meidän taistelua mutta ne tekijät eivät ole se sinun vaaleanpunanaamainen naapuri vaan sairaalahenkilökunta. Kukaan tavallinen ihminen ei esim. tiedä missä kohti ihmisessä on mikäkin elin tai mikä kohta aivoista tuottaa tietyn tilan tms. Ainoastaan alan ammattilaiset. Joten nämä meidän tuhoajat ovat näitä ns. parantajia.

Comment by outi tuomi on Thursday

Marjut, naapurin stalkkeri aikoinaan, kun minut oli ihan näännytetty, työnsi vaaleanpunaisen naamansa melkein kiinni ja räkäsesti nauraen sanoi: meistä on kiva seurata, kun sä yrität selviytyä.

Comment by jouko on Wednesday

puolustuslaitos  ja lääkärit mukana stalkkaamisessa

Comment by outi tuomi on Wednesday

Marjut, tajuan tuon viimeisen viestisi oikein hyvin. Gang stalking -vainossa päämääränä on tuhoaminen. Täytyy välillä antaa toipua, kehittää vaikka jotakin uuttakn, että on , mitä tuhota.

Comment by Marjut Kivimäki on Wednesday

Minun tuhoaajat antavat minun ottaa yhden askeleen eteen ja tuhoavat taikaisin kymmenen askelta jos ymmärrätte. Esi.m saan just ja just käydä salilla mutta sen jälkeen tuhotaan lihaksistosta se mahdollinen kasvu joka salilla olisi tapahtunut sama jumpalla..

Comment by Marjut Kivimäki on Wednesday

Yhdistyksen kannattaisi kysellä esim.terveysministeriöstä sekä puolustusministeriöstä että minkälaisia todisteita he haluaisivat jotta asiaa aletaan tutkimaan. Ja jos mahdollista niin tutkimustlaitteet myös meidän käyttöön koska minä ainakin olen niin rutiköyhä ettei minulla ole varaa ostella mitään mittareita tai kuulokkeita tms.

Comment by outi tuomi on September 11, 2019 at 3:17pm

Martti. olen jo  ajat sitten päättänyt, etten provosoidu viesteistäsi, mutta ällistymistä en voi estää, nk. nytkin.

Mirja on 2 - 3 v jatkuvasti syyttänyt manneja. Et ole joutunut käräjille, ei ole naamakirjaa lopetettu eikä Mirjaa ole syytetty rasismsta.

Mirja on itse ottanut asioista selvää: on olemassa yksinkertaisia häirintälaitteita, halvalla saa netistä ja itsekin pystyy tekemään- Naamakirjassa on tyrkytetty disinfoa, ei ole olemassa.

Nyt kun Mirja kirjoitti saaneensa tukea viralliselta taholta, noin riemuiten toin sen esille ja annoin Mirjalle tukea käyttäen hänen omia kirjoituksiaan,MINÄ OLEN RASISTI.

 

Members (46)

 
 
 

Latest Activity

Lez commented on Sonar♦0's group Victimes Francophone De "Mind Control".
"Bonjour, Pour ceux qui sont sensibles à la sécurité et confidentialité de leurs connexions.... un récent article de presse signale  un produit actuellement  accessible en test  de Mozilla-Firefox et…"
39 minutes ago
Maria Harmath shared Gretta Fahey's blog post on Facebook
5 hours ago
Maria Harmath shared Gretta Fahey's blog post on Facebook
5 hours ago
CLS posted a status
"Weapon that disable electronics from a distance? Does your nukes work with such a weapon? Hiw about sat.based weapon?"
6 hours ago
Hans Zoff replied to Yan Meng's discussion Is it mind control technology or mental illness: my story
"What dangerously misleading disinformation: for a real TI to receive a mental illness (mis)diagnosis means losing all civil rights (including freedom of movement) for life, one can be detained at any time with no justification offered. It also means…"
8 hours ago
Hans Zoff replied to Yan Meng's discussion Is it mind control technology or mental illness: my story
8 hours ago
Hans Zoff commented on deca's video
Thumbnail

Combating Mate Crime

"Being perped IS a “negative consequence of your situation” as a targeted individual. Is this some kind of back-handed attempt to gas-light real TI’s that we are imagining it all due to “circumstances”? "
8 hours ago
Yan Meng replied to Yan Meng's discussion Is it mind control technology or mental illness: my story
"I was 29 when the brain disturber talked to me for the first time. "
9 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service