Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Ilmiantajien värväysohjelma ja osallisten lailliset vastuut

Oletetaan, että osa Suomen viranomaisista, puolustusvoimista, lääkäreistä, mediasta ja lakimiehistä tietävät, että Suomessa harjoitetaan ihmisoikeussopimusten ja maan lakien vastaisia ihmiskokeita, kuten mind control -kokeita. Koska nämä ihmiskokeet ovat jo sinällään laittomia, syyllistyvät myös kyseiset tahot laittomuuksiin salliessaan touhun, peitellessään sitä ja tehden vääriä diagnooseja. Tähän voisi hankkia vielä joltain lakia osaavalta taholta varmistuksen. Jos näin on, voisi kyseisiä tahoja jo ennalta uhata laillisilla seuraamuksilla, elleivät he paljasta tietojaan ja ala tutkia asiaa. Jos porukalla tekisimme rikosilmoituksen asiasta ja ilmoittaisimme erinäisille tahoille laittomista ihmiskokeista, luulisi, että joillain asiasta tietävillä olisi velvollisuus tutkia väitteidemme todenperäisyys. Näin asiasta tietävät joutuisivat joko toimimaan tietoisesti lakejamme vastaan tai paljastamaan tietonsa. Jos mahdollista merkittävimmiltä tahoilta voisi vaatia virallisen kannan asiaan tulevaisuuden oikeusvastuuta varten. Lisäksi asiaa voisi kysyä usealta taholta yhtäaikaa, jolloin pelotteena toimisi se, että yhden paljastaessa kaikki joutuvat oikeudelliseen vastuuseen.

Olen myös miettinyt ilmiantajien värväysohjelmaa, niin paikallisesti, kuin globaalistikin. Kyseessä kun ovat rajut ihmisoikeuksien vastaiset teot, noilla lakiuhkailuilla voisi värvätä ilmiantajia edelleen EU:sta ja ihmisoikeusjärjestöistä. Sen lisäksi voisi vedota asiasta tietävien omatuntoon, kunniallisuuteen ja kunnianhimoon. Ne tahot, jotka paljastavat kiistattomasti ongelman olemassaolon ja laajuuden aiheuttaisivat merkittävän ihmisoikeudellisen mullistuksen maailmassa ja vapauttaisivat tuhannet psykotronisten ihmiskokeiden uhrit kärsimykseltä. Jos paljastava taho/henkilö olisi osallisena ohjelmassa, voisi hänelle suoda lievennys tuomioon ihmisoikeusrikoksistaan. Toisaalta tälläisille henkilöille pitäisi luoda myös suojajärjestelmä perpsien murhayrityksiltä.

Sitten vielä ruohonjuuritason gang stalkerit.. jos heillä olisi jotain tietoja, pystyisikö heitä houkuttelemaan ilmiantamaan heidät värvänneitä tahoja?

Tässä valvotun yön jälkeen ideat ylös. Kommentoikaa ja ideoidaan lisää, jos tästä saisi jotain järjestäytynyttä yritystä aikaan.

Views: 379

Replies to This Discussion

Osahan mainitsemistani tahoista toimii tietysti koko ajan tietoisesti lakeja ja ihmisoikeuksia vastaan, mutta luulen, että sitä kannattaisi painottaa heille henkilökohtaisesti esimerkiksi vetoomuksen muodossa tai rikostutkintana. Vetoomuksessa pitäisi myös painottaa näille tahoille ja medialle (jos menee läpi) kuinka epäinhimmillisestä kärsimyksestä on kyse.

Hyvä idea. Eräänlainen wikileaks. Perusteellisesti olet pohtinut asiaa.

Kyllä tuota voisi yrittää. Suomen laki ei taida vaan tuntea tuota ilmiantajan armahtamista, paitsi kartellijutuissa.  Ongelma on että oikeusjärjestelmä ei toimi. Vähän samanlainen on totuuskomitea ajatus, jossa ne jotka ei ole yhteistyössä tutkijoiden kanssa, saa syytteen - muut armahdetaan.

Psykopaattia uhkailu lakipykälillä taitaa vain yllyttää kovempiin rikoksiin. Alemman tason tekijöitä jotka ovat sätkynukkeja voi pelotella varmaan helpommin.

Ruohonjuuritason vainoajiin voisi tepsiä samat konstit kuin mitä he käyttävät uhreihinsa. Siinä on vielä se etu, ettei poliisi ala tutkimaan asiaa, jos käyttää samoja konsteja toiseen suuntaan. Vai eikö olisi outoa, jos ne nyt kiinnostaisivatkin poliisia?

Tarkoitan esimerkiksi (omasta kokemuksesta ja vähän muidenkin) - kemiallinen huumaus sopivilla aineilla (erilaisia totuusseerumeiden kemiallisia kaavoja tai hankintatapoja löytyy varmasti melko helposti, sopiva annos alkoholia saattaa riittää) - uskottava uhkailu kuolemalla tai vakavalla fyysisellä vammautumisella - jos se ei tepsi, niin vakavasti vammauttaminen oikeasti (omasta kokemuksesta).  Miten olisi oman mikroaaltouunisi rukkaaminen sädeaseeksi, ohjeet löytyvät internetistä helpoksi. Aloittaako poliiisi tutkimukset kun naapurisi menee valittamaan että naapurilla on seinän takana sädease?

En kehota ketään rikoksiin. Vainoajan saa huumattua tai häntä kidutettua ihan laillisestikin, teet kuten CIA. Kutsut kaverin vaikka lomamatkalle maahan (tai käyttäen heidän metodejaan, seuraat häntä sinne) jossa laki on väljempi ja paikallinen asukas hoitaa homman. Suomalaiset viranomaisethan ovat olleet tietoisia CIA:n kidutettavien kuljetuksesta Suomen kautta. Kun asia vuoti ulos, virkamiehet kieltäytyvät kommentoinnista ja jatkavat hyvän palkkansa ansaitsemista.

Kaikki pitää tietysti kuvata ja äänittää.

Tässä totean yhden taas valvotun/kidutetun yön jälkeen että olen valmis mihin vain. Minua ajetaan urakalla Hollolasta pois perusteena että olen huora ja huoranpentu. En ole tehnyt kenellekkään yhtään mitään, ainoastaan ajatustasolla haukkunut kiduttajiani niin kuin varmaan kaikki jotka samaa joutuvat kokemaan. Nyt on oikean puolen päälaki arka ja siellä jypyttää tai siis suoni sykkii, oikea silmä on arka ja silmän alla on jonkinlainen punainen laikku. Käytin koiran pissalla ja meinasin pyörtyä V2k tokaisi, kattokaa ettei tuo mene sairaalaan, tämä hoidetaan oman talon sisällä. Koko ajan toitotetaan "vittu mä vihaan sua, menetkös siitä yms. Sitten yleensä myös kidutetun yön jälkeen joku alkaa hyvittelemään tekojaan. Olen valmis tuohon Juhan ehdottamaan yhteiseen rikosilmoitukseen.

Marjut, tuo valvominen on paha juttu.  Palaute ja voimakkaat tunteet, on jotain jota he käyttää hyväksi. Itse olen ottanut melatoniinia parin valvotun yön jälkeen. Kannattaa kokeilla mykkäkoulua jos pystyy, mieluummin ajatella jotain johon he ei pysty vaikuttamaan. Jos he ei saa palautetta, homma menee heiltä yksitoikkoiseksi puhumiseksi. Täytyy siis myös yrittää pystyä olemaan ajattelematta mitä he sanoo. Jos sulla on kuumavesipullo, sen voi pistää kipeän paikan päälle - auttaa hieman.

Ainakin osa meistä on/on ollut pitkään "tavallisten" rikosten uhreja, kuten varkaudet, omaisuuden rikkominen yms. ilkivalta. Myös terveyshaitoista ja vammoista jää pysyviä todisteita. Minulla se on jatkunut kymmeniä vuosia. Nämä ovat rikoksia jotka on "helppo" todistaa, tarvitaan vain todellinen rikosten tutkinta. Omaisuusrikokset ovat käsittääkseni erittäin usein oleellinen osa vainotun elämää.

Tälläkin foorumilla on porukkaa jotka ehdottavat että kannattaa keskittyä muihin kuin omaisuusrikoksiin, siis sellaisiin joita ulkopuolisen on mahdollisimman vaikea uskoa. Näitä rikoksia poliisi tutkii varmasti aivan viimeiseksi. Kenen etua tällaiset ehdotukset ajavat,  helppo arvata.

Kadulla irvailijat ja asunnossa tehtyjen eleiden ja ilmeiden matkijat tekevät rikoksensa avoimesti kenen tahansa nähtävillä, kuvattavana ja äänitettävänä. Jos uhrilla on videokamera tms. vaihtuu tekotapa joksikin muuksi. Jonkun muun kuin uhrin pitäisi kuvata/äänittää/todistaa omilla aisteillaan tilanteita.

Jos joku saisi minun vainoajiani tunnistettavasti videolle live-tilanteessa, voisin maksaa siitä erittäin hyvän vaivanpalkan. Maksun tosin joutuisin suorittamaan todennäköisesti erittäin pienissä kuukausierissä vuosien mittaan.

Ruohonjuuritason tekijöiden kautta löytyy jokaiselle pomo astetta ylempää, niin koko rikollisketju paljastuu. Itse tiedän toki nimiä monelta tasolta. Viime aikoina kun olen niitä tänne laittanut, tuntuu vainon aktiivisuus lisääntyneen, jotakuta siis pelottaa jo...

Tarvitaan siis todistajia, ja he löytyvät luultavasti paljon helpommin "rehellisistä" ihmisistä kuin vainoamisessa jo mukana olijoista.

Ihanaa että on ideoita mitä ehdotetaan tilanteemme parantamiseksi, mutta pitäisi jotain saada vietyä eteenpäinkin. Kuten se yhdistyksen perustaminen kaikki on jäissä. Ei mikään etene itsekseen.

Mulla ei ole mitään kokemusta järjestön perustamisesta. Mutta jos saatte sellaisen pystyyn, tulen jäseneksi. Ois kiva kun saisi tehtyä liiton lehden, jossa on informaatiota ja jäsenten kertomuksia.

Pistän tähän liitteenä suunnitellun yhdistyksen osittain valmistellun sääntöpohjan.

Lähdin tässä Outin ajatuksesta perustaa vainottujen yhdistys. Muita mahdollisia ajatuksia yhdistyksen pohjaksi voisi olla esimerkiksi laittomat ihmiskokeet, tai elektroninen häirintä. Ne ehkä kuitenkin menisi heikommin läpi patentti- ja rekisterihallituksesta. Jos elektronisen vainon kohteeksi joutuvat on  määräävässä asemassa, muut vainotut vaan antaa lisää painoa yhdistykselle, ja myöskin heidän asioitaan voisi hoitaa. 

Ajattelin että kaikilla on käytössä Microsoft Word ja että jokainen tekisi muutosehdotuksensa eri värillä, ja lopuksi postaisi dokumentin liitteenä tänne - niinkuin minä olen tehnyt.  

Attachments:

Minä hyväksyn sääntöpohjan tuollaisenaan eli ei osaltani muutoksia

Minä myös hyväksyn

RSS

Latest Activity

outi tuomi commented on H's group Finland
"En kerro yhtään enempää teille, mutta äsken kirjoittamaani voitte käyttää. "
1 hour ago
Marjut Kivimäki commented on H's group Finland
"Outi ilmeisesti kyse on naisesta joka sinulle on tehnyt tätä silpomista?"
2 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
" Tekijät/toimeenpanijat on yksi asia, heitä määräävä stalkkeripomo toin, ja kolmas seuraavan hierarkiatason pomo ja se ihan ylin jossakin.."
2 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
"Minulla on eri  tekijät kuin teillä. Olen täällä paikkakunnan palstalla kirjoittanut asiasta. Nim. Hellariystäväsi heinä-elkuun vaihteessa 2018 silppusi alapään hermot tai ainakin vastaa…"
2 hours ago
Marjut Kivimäki commented on H's group Finland
"Etkö halua Outi että tekijät jäävät kiinni? Raiskata ketäänhän ei saa ilman rangaistusta. Tämä on sen verta törkeää rikollisuutta meidän on tehtävä kaikkemme…"
2 hours ago
SUBRA commented on Soleilmavis's blog post Soleilmavis' Letter to President Joe Biden
"As I see it, from Malaysia perspective, these technology will not be banned or erased from any part of the world. In todays environment, they managed to corrupt certain Government supporters to weaken tax payers by controlling Banks and…"
3 hours ago
SUBRA liked Soleilmavis's blog post Soleilmavis' Letter to President Joe Biden
3 hours ago
Tiffany left a comment for Soleilmavis
"Thank You for your kind words."
4 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service