Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRIN

Aloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut vastaväitteitä. Arvasivat, että kirjoittaisin yksityiskohtaisia esimerkkejä. Nämä stalkkaukset ovat myös useiden ihmisten tiedossa.

Aulangon puistometsä

Aulangon matkailumajan uimaranta

Aulangon kylpylä

Ahveniston järvi, luonnonpuisto

uimahalli

Vanajan opisto

taidemuseo(ei henk.kunta)

torikahvilat (ei henk.kunta)

Cafe Laurell(asiakkaat, myös henkilökunta)

Kirkkopuiston kampaamo

City-market Keinusaari

K-Market Aulangontie

Intersport keskusta

Kumppanuustalo

Autokorjaamo Idänpäässä

Nelipyörä HML

jne

Views: 644

Replies to This Discussion

Aloitin jo äsken kirjoittamisen.Hups. Löysin itseni Googlen etusivulta.

Olen RMK-palstalle suomi24:ään kirjoittanut seuraavat kaksi listaa:

Mikroaalloilla äänen siirtäminen ja voimakkuuden lisääminen. Käytetään hyväksi kaikukammion luomista. On tehty sisllä samassa tilassa, eri tiloista toiseen, ulkoa sisälle.

Riihimäki

Kotiini tuotu , voimistettu ääni naapreista joka uolelta , ylhäältä ja alhaalta, kadun toiselta puolelta rivatalosta.

Prisma

K-market Keskuskatu

K-Market Kontiontie. parkkipaika

ABC, sisällä

HML:

Ahvenisto

Hyvinkää:

Kauppakeskus Willa, Kulmakonditorio

Lammin Säästöpankki

Sveitsin Uimala

moottoritien päällä, Linnatuuli kahvila, Janakkala

On olemassa aseita, laitteita, joilla voi aiheutta disorientaatiota .Sitä on aihetettu:

1. Claes Ollson liikkeissä, 2-3 paikassa, ensimmäiseksi Hämeenlinnassa, päästiin tekemään kaksi kertaa.

2.Hyvinkää Prisma

3. Ciy-MarketKeinusaari, HML

Ettei olisi syytä katkaista yhteyttä peacepinkiin, kirjoitin viestit ensin suomi24 RMK-palstalle ja kopioin ne nyt tänne.

9.10.2016:(oma) 

Tämä on rikollisten hallitsema kaupunki.On ollut vankila jo nini pitkään. kovien poikien paikka.

12.10.2016 (oma)

Täällä on myös lahko, joka oikein haalii rikollisia jäsenikseen. Kylmäverisiä, moraalittomia tekijöitä käytössä helpostii ja suhteet alamaailmaan sujuvat.

13.10.2016 (oma)

Olen itse ihmetellyt niitä erillisen tuntuisia vainoryhmiä, joita on paljastunut gs:ssäni. Miten kuuluvat yhteen. -Yhteinen nimittäjä on järjestäytynyt rikollisuus.

Olen ihmetellyt uskonnollisen lahkon osallistmista. On lahko, joka haalii jäsenikseen  rikollisia.  Kruununjalokivi on kolmoismurhaaja.

13.10.2016:

Jos epäilet, että on järjestäytynyttä rikollisuutta, ilmoita poliisille...

13.10.2016(oma)

Ei tarvitse ilmoitella.Kyllä poliisi tietää jo ja paremmin kuin minä.

14.10.2016 (oma)

Yksityisyrittäjyys, varsinkin p ja k, ovat rankkoja juttuja. -Kun jonkun hengellisen tilaisuuden aikana ajan Koivistonkatua pitkin h-kirkon ohi, ovat kadun vieret täynnä autoja, paljon nimenoman yritysten autoja. -Kai voi olettaa ,että kuuluvat lahkoon.

Minulla on paljon kokemusta firmoista (yrittäjät henkilökuntineen), joissa olen joutunut stalkatuksi hellarityyliin. Voisin vaikka kirjoittaa listan. 

Siis tällaiset kuviot voi uumoilla: h-lahko, yrittäjät, järjestäytynyt rikollisuus, poliisi. Jotenkin tekemisisä toistensa kanssa.

LISÄYS  HML:n stalkkavat tahot ja paikat:

poliisi

pelastuslaitos

Linnan Infra (huolto- ja vartiointi)

Ahveniston hautausmaa

Riksun palstalla olen kirjoittanut, että minulla on siellä vainoajia n.1000 (ehkä 2000).Tarkoitan sitä, mitä kirjoitan. Kun kirjoitan sinne jotakin tietoja, minun pitää olla aika tarkka niiden paikkansa pitävyydestä.

Oli vaikeuksia edellisen viestin kanssa.Ihan kokeeksi kirjoitin tuon lyhyen. -Nyt kokeilen, saako lähetettyä, jos annan tarkempaa tietoa.

Pohjan RMK:ssa muodostaa helluntai-srk. Varsinaisia jäseniä 350, muut mukana roikkujat lisäksi.- H-laisiin kuuluu paljon yrittäjiä, joiden työntekijät määrätään stalkkaamaan, vaikka eivät lahkoon kuuluisi.

Koko S-ryhmä Prismoista alkaen pikku S-kauppoihin, työntekijöineen. ABC:t.

Koko K-ryhmä uusine pikkukauppoineen ja Intersporteineen.Siis henkilökuntineen siivoojia myöten.

Juuri nyt vahvistui taas vasemmiston mukana olo. Niitäkin on töissä monessa paikassa. HML:ssa ovat hoidelleet e-häirintää parikymmentä vuotta. Eiköhän täälläkin sähkämiehiä ole.

Koko terveydenhoito ja huolto yksityiset mukaan lukien, silmälääkärit ja hammaslääkärit mukaan lukien.

Vartiointiliike, poliisi, pelastuslaitos.

Tässä taloyhtiössä isännöitsijä, huoltofirma ja asukkaat.

Kansalaisopisto.

Taksit

Pankit

jne, jne

Kyllä tuhat tulee nopeasti täyteen, 2000 ei ole kaukana.

Mietin kuinka ylhäällä hierarkiassa oleva vainopomo pitäisi olla, että kannattaisi nimeä ruveta mainitsemaan. Kun ovat sätkynukkeja kaikki markettien kauppiaatkin. -Tämä minun vainoni on käsittämättömän laaja. Tarvitsee paljon hmistyövoimaa, kun gs:n perinteinen taktiikkalista on alusta loppuun koko ajan käytössä.

Joitakin nimiä:

oma asuintalo RMKS:ssa

isännöitsijä Esa Friman, on jo vähän korkeamman tason stalkkeri, Riksin mittakaavassa

huoltofirma Siivousliike Laukkanen, omistajan nimisiä useampi

yläpuolellani asuu opettaja Jaana Hiltunen. Mm . on käyttänyt mikroaaltoa kovalla teholla, mm.suoraan päälakeen, on ihan h-laisten aivopesemä
naapurissa käytävän toisella puolella aviopari Helen ja Aaltonen, olleet apureina pahoissakin jutuissa ( unihäirintä, poliisin soittelu, myrkyttäminen viime keväänä)
Mari Malinen, mukana, aviomiehens Heiskanen, pahemmin
Eeva-Riitta Mäsä, ex-reksi, vedättämistä, kyttäämistä, ilmeilyä

Heikki Saros, ex-taloyhtiön pj.Päällepäin mukana oloa stalkkauksessa, apuri, ei jäänyt kiinni mistään pahasta.
Puolisonsa EevaToikka, ilkeilyä, vittuilua "ohjeen mukaan", eli osuu johonkin

Omassa talossa asunto 2 A 2 on erityinen. Sen omistaa h-lainen Marja (lisään sukunimen kun muistan). On ex-ope. Remontin jälkeen siinä on asunut 2 eri porukkaa.
Ensin ovessa luki Heinonen-Suominen. Yksi nainen vakituinen, joskus pari lasta, joku mopomies kävi iltaisin.Sitten majaili pienikokoinen mies. Panivat yht.työssä alakerran liikkeen ja naapurien kanssa e-häirintää,nimenomaan unihäirintää käyntiin. Sitten mies pahoinpieli minu. Tin rikosilmoituksen Ajoi autoa, jonka 1.haltija oliEsko Toivonen, omistaja Kirsi Heinonen. - Joutuivat lähtemään.

Pian ovelle tuli nimet Hiltunen -Kohonen. Muuton jälkeen heti "tehtiin remonttia" niin demonstratiiviseen tyyliin, ettei mitään jäänyt epäselväksi. -Ensin "pääasukas" oli iso. vaalea nainen, nyt pieni vaalea nainen. Kaikenmaamilman porukkaa. -----Monimutkainen kuvio, mutta koko ajan osallistuttu e-häirintään, varsinkin unihäirintään, -Nimiä en dä. -Mutta osoite 2 A 2 on tuttu jo yleisesti.

Yritän esittää lyhyesti:

Tässä taloyhtiössä tehtiin putkiremontti kolmeen kerrostaloon, vimeisimpänä tähän, missä asun. Yleisesti otten ei ole minuun kohdistuvaa stalkkausta, vaan koskee kaikkia, mutta tarjosi monipuoliset puitteet stalkkaukseeni.

Miten sattuikaan, taloyhtiössä, jossa on hellari isännöitsijä ja hellaritaloyhtiön hallitus, tarjouskilvan voittaa isännöitsijän OY ja papereiden mukaan Suomen insinöörirakentajat, mutta käytännössä paikallinen hellariurakoitsija (SLH),joka tietysti otti aliurakoitsijoiksi hellarifirmoja,

Hinta per neliö on taatusti Riihimäen kallein tähän asti ja myöhemminkin. Vastaa Hesan tasoja,sieltä yläpäästä. Kun alkujärkyttyneenä jossakin kahvipöydässä valittelin hintaa ( pienehkö eläke), ja asia tietenkin levisi puskaradiosa, minua uhkailtiin aggressiivisesti pitämään suuni kiinni (urakoitsijan taholta).

Koko remontin ajan olin rankan ja monipuolisen stalkkauksen kohteena, monelta taholta, mutta se on vakiotilanne.

Vasta remontin alkaessa omassa talosaa, minulle selvisi, etä homma on hellareiden hal.ussa. Tämä kertoo siitä, kuinka suuri suuri valta heillä on täällä.

Tänä syksynä minulle on vinkkejä muutamasta asiasta niin paljon, että tyhmempikin ymmärtäisi. Mm.kun on pulma, että alapuolen liiketilasta minun kämpääni kohdistetaan infraääntä sain suomi24 ketjussa vinkin tarkistaa jalkalistat, onko rakoja seinän vieressä. Minulle on myös tullut hajuja. -Kyllä on makuuhuoneessa. Kun remontin jölkeen ekan kerran menin mh:seen, pahoitin mieleni, kun näin mustana irvistelevät raot jalkalistoissa. Ei tullut mieleen, että suunnitelmat mukaan tehdyt. -Sain neuvon piikillä kokeilla, onko poran reikiä lattiassa. -En ole viitsinyt.

Hanaveden kanssa on ollut pulma: en ole pystynyt juomaan sitä, on maistunut pahalle ja saanut aikaan sellaisen pään pudistelun, ettei ole edes käytännössä onnistunut. -Minulle järjestettiin koira kotiin. Tiesivät, että panen vesikipon tarjolle. -Koira nuuhkien tutki huolellisesti veden ja kipon. Kieltäytyi juomasta. Kävi selväksi, että kun ei kelpaa edes koiralle, on oikeasti juomakelvotonta.

Jne, jne.-Mitä vielä paljastuukaan. -En kirjoita ihmisten nimiä enkä alihankkijoien firmojakaan Tarvitaessa löytyvät papereista/netistä

Olen asunut nyt 2 v. remontin jälkeen luukussani. 

Lukkofirma, joka on asentanut ja hoitaa lukituspuolen:

Riihimäen Lukkohuolto OY

En tiedä, onko hellarifirma, mutta tässä talossa ainakin ovat niiden talutushihnassa. Oli esim. avaintentarkitustilaisuus. Isännöitsijä tuli paikalle, kun olin siellä. -Ei ollut neutraalin asiallinen tilanne: lukkofirman pojat asiantuntijoina, isännöitisijä tilaajana. -Isännöitisijä oli valtahahmo, kyttääjä.

Aika kuluu nopeasti. Evakosta paluu joulukuussa 2013 eli olen asunut jo  3 v.remontin jälkeen.

Asun 1.kerroksessa. Pohjakerroksessa alapuolellani, kadun puolella on  liikehuoneisto. Tammikuussa  -15 tapasin Eeva-Riitta Mäsän ja hän sanoi, että liikehuoneistoon on saatu vuokralainen. Minä: sanoit tuon niin vahingoniloisesti, että huolestun. Aiheutuuko siitä minulla jotakin haittaa?  Sanoi ilkeästi: sittenhän näet. Minä: Mikä firma tulee Sanoi, että rakennusfirma. Ihmettelin pientä tilaa ja sijaintia kadun vieressä. -Oli varman tarkoitus, että huolestun.

Kun firma huhtikuussa alkoi ilmaantua, päätin seurata tilannetta. Postilaatikkoon tuli nimi. Tarkistin netistä: Virossa rekisteröity firma. osoite tänne, toimiala: kaikki rakentamiseen liittyvä. Ei yhtään henkilöä mainittu.  Heräsi jo epäily.  

Jos olisi vain ollut kyse uuden firman hitaasta aloitamisesta, olisin viis veisannut. Mutta alkoi joku kumma häirintä. En enää muista minkälainen, mutta kävin usein ikkunoista kurkistelemassa kattoihin  ( 2 huonetta). Olisi pitänyt näkyä jotakin.

Kirjoittelin firman tiedot ja havainnot paikan päältä suomi24:n 2-3 eri ketjuun, osan kuhunkin. -Sain paljastettua, että on peitefirma.

Pääsin sitten olemaan paikalla, kun huoltofirman miehet kantoivat toimistoromuja ulos ja pilkkoivat pieniksi, että mahtuivat peräkärryyn.

Miten satuinkaan menemään parvekkeelle, avaamaan lasin ja kurkistamaan jalkakäytävälle juuri, kun isännöitsijä sihteerinsä kanssa niska luimussa meni siihen tyhjennettyyn huoneistoon.

Mutta kyllä on kostettu tämä tekoni.

Oliko mukana pimeä rahakin vain vain pelkästään minun häiritintäni? Ainakin jälkimmäinen.

18.9.2015 huomasin tyhjennetyn liiketilan ovessa vuorattavana-lapun. - Pian tämän jälkeen ilmestyi uusi firma.

Firman nimi ilmestyi postilaatikkoon, muualla sitä ei näkynytkään.  Tarkistin tiedot netistä. Rekisteröity jo pari vuotta aikaisemmin. Näytti sille, että on oikea firma, jonka toimiala restaurointimaalaus. Nimeä en muista. - Nyt  kun Googlailin. löytyi kaksi sen alan firmaa Espoosta. Oudot nimet. (Niillä meni huonosti. Ehkä tämä firma loppunut talousyistä.)

Kovasti oli "remonttia" alkuun. Paljastui mikroaallotushäiriöääneksi.

Muutenkin huomasin, että jotakin häiritsevää oli koko ajan.

Alkoi yhteistyössä seinänaapurin kanssa seuranta ja häirintäjäjestelmän akentelu ja asentaminen. -Vaikutti sille, että ruvettiin järjestelmällisesti käymään läpi mikroaalto häirinnän oppikirjaa.

Ehtivät osallistua unihäirintään. Olen kirjoittanut siitä moneen ketjuun.

En nähnyt koskaan yhtään ihmistä. Pari kolme kertaa eteen oli pysäköitynä 1 - 2 pakua, joissa oli pastellisävyinen viuhkamaalaus ja firman logo ( on voinut olla tarrakin ja pakut vuokralla.)

Sitten viime kesänä firma yht'äkkiä lähti. - Yöhäirintä miltei loppui.Alapuolelta kokonaan.

MUTTA myös päivisin loppui joku taustakohina. Tuli ihan hiljaista ja "ilma pysyi paikallaan.)

Viestin kirjoittamista on estetty niin, että yritän kirjoittaa osissa seuraavan aiheen.

Tilan vuokraaminen annettiin välitysfirmalle nimeltä Avain Asunnot. Omistajapari on stalkannut minua avoimesti. mm-uimarannalla, kun ollaan oltu ainoat.

Nyt joskus loppukesästä huomasin, että kotiin on palannut taustakohina, ei ole ilma enää paikoillaan ja yölläkin on alkanut tapahtua. Minä: apua, onko avaimet annettu jollekin. Yhtään ihmistä en ollut nähnyt. -Oli annettu uudelle firmalle.

RSS

Latest Activity

outi tuomi commented on H's group Finland
"En kerro yhtään enempää teille, mutta äsken kirjoittamaani voitte käyttää. "
1 hour ago
Marjut Kivimäki commented on H's group Finland
"Outi ilmeisesti kyse on naisesta joka sinulle on tehnyt tätä silpomista?"
2 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
" Tekijät/toimeenpanijat on yksi asia, heitä määräävä stalkkeripomo toin, ja kolmas seuraavan hierarkiatason pomo ja se ihan ylin jossakin.."
2 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
"Minulla on eri  tekijät kuin teillä. Olen täällä paikkakunnan palstalla kirjoittanut asiasta. Nim. Hellariystäväsi heinä-elkuun vaihteessa 2018 silppusi alapään hermot tai ainakin vastaa…"
2 hours ago
Marjut Kivimäki commented on H's group Finland
"Etkö halua Outi että tekijät jäävät kiinni? Raiskata ketäänhän ei saa ilman rangaistusta. Tämä on sen verta törkeää rikollisuutta meidän on tehtävä kaikkemme…"
2 hours ago
SUBRA commented on Soleilmavis's blog post Soleilmavis' Letter to President Joe Biden
"As I see it, from Malaysia perspective, these technology will not be banned or erased from any part of the world. In todays environment, they managed to corrupt certain Government supporters to weaken tax payers by controlling Banks and…"
3 hours ago
SUBRA liked Soleilmavis's blog post Soleilmavis' Letter to President Joe Biden
3 hours ago
Tiffany left a comment for Soleilmavis
"Thank You for your kind words."
4 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service