Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 45
Latest Activity: 5 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jun 17. 54 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Indie Target on June 27, 2019 at 5:43am

En tiedä, onko tänne laitettu aiemmin, mutta tuossa transkripti USA:n hallituksen bioeettisen komission kokouksen yhdestä sessiosta, jossa kuultiin lukuisien organisoidun vainoamisen ja elektronisen häirinnän uhrien todistukset:

https://bioethicsarchive.georgetown.edu/pcsbi/node/225.html

Ja tuossa komission vastaus kyselyyn kokouksen jälkeen:

Comment by Indie Target on June 27, 2019 at 4:21am

En väitä, että alla kuvaamassani tilanteessa ollut mies liittyisi mitenkään minun vainoamiseen, mutta tilanne oli erikoinen ja tässä siitä lyhyt selostus:

Kävin myöhään illalla kaupassa ja sillä aikaa, kun oli kaupassa, sen eteen oli pysäköity pakettiauto, jonka rekisterinumero oli GMJ-665. Sen vieressä seisoskeli mies ja kun vain vilkaisin hänen suuntaan ja kaivoin kännykän taskusta, niin hän alkoi käyttäytymään oudosti ja huomasin sivusilmällä, että hän vaikutti kyyläävän minua. Kävelin eteenpäin ja pakettiauton takapuolelle ja napsaisin siitä kuvan. Käännyin heti poispäin ja tuo mies huudahti minulle: "Hei, tules tänne, miksi otat autosta kuvan". Jatkoin vain kävelemistä poispäin kääntämättä päätäni. Kun katsoin kuvaa, niin huomasin, että se mies oli tullut kurkistamaan auton etupuolelta.

Jos vähän spekuloi, niin tulisiko kenellekään satunnaiselle kadulla kaupan edessä olevalle miehelle heti mieleen, että joku aikoo ottaa hänen autosta kuvan, kun kaivaa kännykän taskusta? En oikein tiedä, miksi kenellekään tulisi. Mutta kuten sanoin tuo mies, käyttäytyi ihan kuin olisi aavistanut, että aion ottaa autosta kuvan, heti kun kaivoin kännykän taskusta.

Comment by outi tuomi on June 26, 2019 at 10:05pm

Siihen FB-ryhmään saa näköjään asioita, jotka ovat peräisin kaukaa ulkomailta..

Comment by outi tuomi on June 26, 2019 at 9:16pm

Martti, yritin panna allaolevan linkin sinne FB-ryhmään, ei onnistunut.

Comment by outi tuomi on June 26, 2019 at 9:03pm
Comment by outi tuomi on June 26, 2019 at 8:47pm

suomi24 ketjussa asiasta. Siellä on kommentiksi kirjoitettu viesti 2.6.2019, alkuperäinen viesti jo 9.6.2019

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15679721/targeted-individuals---koh... 

tässä se kommentti:

"Tuohon on helppo yhtyä. 1960-1970 -luvuilla maamme neljä sairaalaa valitsi 60 palkanmaksajaa CIA:n uhreiksi, mm.gang stalkingin kohteiksi.  No sairaalat ovat Satakunnan keskussairaala (nyk.Satalinna) Harjavallan sairaala, Rauman Aluesairala ja Satalinnan sairaala.

Olen yksi noista 0:stä.CIA:n kemikaaleilla aiheutettiin partiaalinen epilepsia.

VOISIKO JOKU LISÄTÄ NMÄ TIEDOT HIRVAKSEN JA ALLARDTIN WIKIPEDIOIHIN. 

Comment by outi tuomi on June 26, 2019 at 8:27pm

Ollaan täällä mietitty Juhani Hirvasta ja Erik Allardtia ja heidän MK-ultra-rahoitustaan. Olivat molemmat opettajiani Hä:gin yliopistossa.

Tässä tietoa:

http://nwohavaintoja.com/2019/04/cia-halusi-60-70-luvulla-suomalais...

Comment by Indie Target on June 26, 2019 at 4:46am

Dokumentti TI-keväästä. Alussa kuvaa Matthew Aaronin johtamasta mielenosoituksesta Kaliforniassa, aika energistä ja hyvää meininkiä:

https://www.youtube.com/watch?v=wbgRGSpm-4Y

Comment by Martti Koski on June 26, 2019 at 12:45am

Pentti, Nyt pistin jutun 

New World Order:in vainon kohteiden verkko (targeted individuals)

Ainakin vielä juttu säilyi. Huomasin että tämä juttu on parempi, kuin Helena Salon versio. Tuo pistetäänkö meidän juttu Davidsson kautta kansainväliseksi, on harkinnanarvoinen juttu. Tässä mitä hän on julkaissut kansainvälisesti. Meidän ehkä pitäisi vähän muokata sitä juttuamme.  https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_fulford15...

Comment by Martti Koski on June 26, 2019 at 12:16am

Pentti, Nyt pistin jutun 

New World Order:in vainon kohteiden verkko (targeted individuals)

Ainakin vielä juttu säilyi. Huomasin että tämä juttu on parempi, kuin Helena Salon versio. Tuo pistetäänkö meidän juttu Davidsson kautta kansainväliseksi, on harkinnanarvoinen juttu.

 

Members (44)

 
 
 

Latest Activity

Sue left a comment for Stephen O' Neill
"Hi stephen I saw a post from you saying U had been hospitalized mentally. I didn't know that about U. How did it happen, what lead to that. I also need twice in the early days...they just came and took me. It's always a fear back of my…"
2 hours ago
Sue commented on Jo's status
"That's meant to read l ended up with two cats later on. They don't hurt them now but they do different things to hurt me . Best of luck!"
2 hours ago
Sue commented on Jo's status
"Im so sorry Jo... there s nothing l can think of. This is what they do when yr a target...hit U where it hurts most. Sometimes they do change their methods. For example my pets used to be tortured. I euthanized them all. I ended up with two days…"
2 hours ago
Sue posted a blog post

Illusions created

Has anyone else experienced the illusions the perpetrators can create with reality.Some examples of mine are....years ago my friends and l were at the beach one night and all of us saw a tidal wave coming at us. We ran for our lives. Obviously it never came but it was bizarre that we all saw the same thing. The perpetrators drew pictures in the sky with clouds..perfectly clear pictures as l randomly looked up. A couple of years ago l was walking alone at night and felt and heard someone walking…See More
2 hours ago
Profile Iconangeleena j and jytopol joined Peacepink
4 hours ago
CLS posted a status
"Who would know getting test answers V2K or B2B? Might as well give yourself a PHD."
4 hours ago
CLS posted a status
"Old boys club is in plain site. Do your own research into who went their. Murders and Criminals."
4 hours ago
CLS posted a status
"Free University Degree. V2K B2B. Welcome to Harvard old boys club. Retards have degrees."
4 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service