Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 45
Latest Activity: 4 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jun 17. 54 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Martti Koski on June 29, 2019 at 4:22pm

Outi tuo sanamuoto "minua varoitettiin kirjoittamasta mitään faceen" , on passiivi.Eli kuka varoitti ? Oliko tuo syy että hylkäsit Facebookin , ja siirryit Suomi24?

Comment by outi tuomi on June 28, 2019 at 7:17pm

Vielä martillekin tiedoksi. Minulla on ollut facebook-tili talvesta 2011 alkaen. Vaino on liittynyt alusta asti kuvaan. Minua varoitettiin kirjoittamasta mitään faceen, kaikkia tietoja käytettäisiin minua.Kun tuli nettipoliiseja, oton niitä kavereiksi. En vielä tiennyt, että poliisit stalkkaavat.  Tällä hetkellä minulla on 2 poliisikaveria, muita ei olekaan. On suora linja poliisille. Jos on asiaa, kirjoitan faceen ja panen jakoon. Kuulun kahteen muuhun ryhmään. Vainon takia en voi kuin seurata toista ryhmää, en edes klikata tykkäystä, on ylläpitäjän ohje.

Comment by outi tuomi on June 28, 2019 at 1:04pm

Ei tarvitse mennä Facebook-kurssille. Tarkoitin tätä tiettyä facebookia, mutta stalkkereiden takia en kirjoittanut sen nimeä. Ihmettelin, mikä tarkoitus on julkaista  sinä ihmisille kaukana suomesta tehtyjä kauheuksia nk.tässä tietyssä yhdessä ryhmässä tehdään - Kun panee sinne Suomessa tapahtuneen Cia/mk-ultra jutun, se poistetaan. - Ihmettelin, keitä mahtavat tämän ryhmän jäsenet olla, tuskin jokainen on TI.

Comment by Martti Koski on June 28, 2019 at 10:04am

Outi , sinä olet vain yhdesss ryhmässä . Noita ryhmiä on ehkä useampi kymmenen tuhatta. TI-ryhmiä on yli sata, useimmat englanninkielisiä. Kokonaisjäsenmäärä ehkä 60 thatta. Jos siellä Riihimäellä on kansalaisopisto, kannattaa mennä Facebook kurssille. Omalle kotisivullesi voit kirjoittaa mitä tahansa, ja ehkä saat seuraajia, mulla on 50 vakiseuraajaa. Minusta Facebookin vahvuus, on että siihen on helppo linkata juttuja, ja niihin tulee kuva.

Indie Target - olen sitä mieltä , että sinut on herkistetty kaikille ärsykkeille yläkerran ääni, katseet etc.  Nyt tulee ehkä seuraavaksi joku heidän virike, jonka merkitys yritetöön saada päässäsi tärkeäksi.

Comment by outi tuomi on June 28, 2019 at 12:06am

Martti, ihmettelen, mikä facebookin tavoite on, keille tarkoitettu. Tuskin kaikki itse ovat TI.Luulen, että osa jäsenistä ain tykkää lukea ihmisille tehdyistä kauheuksista ja maailman pahuudesta.

Olisiko minulle esim. hyötyä katsella niitä Illuminati-videoita.

Comment by outi tuomi on June 27, 2019 at 1:32pm

Myös Facebookissa on poistettu. Siis usalaiset poistaneet.

Comment by outi tuomi on June 27, 2019 at 1:29pm

Martti, kun klikkaa suomi24-ketjussa olevaa linkkiä, siinä blogisivu on tallella . Peacepinkissä on poistettu.

Comment by outi tuomi on June 27, 2019 at 1:25pm

Martti, se blogisivu on poistettu. oli silloin olemassa, kun linkin laitoin. Siinä oli kuva mm. Seura-lehden artikkelista.

Comment by Martti Koski on June 27, 2019 at 11:08am

Outi, tsekkasin sen linkin. Kun vierität sivua alaspäin huomaat tekstin "Valitettavasti etsimääsi blokisivua ei ole olemassa"

Comment by Martti Koski on June 27, 2019 at 11:06am

Pentti, tuolla Jukka Davidsonilla on mielenkiintoisia ideoita. Tuo kansanliike näyttää keräävän vähemmistöjä. Tunnetko heitä paremmin ? Kannattaisiko yrittää yhteistyötä heidän kanssa. https://www.youtube.com/watch?v=MRWvJgg-76I&t=3147s

 

Members (44)

 
 
 

Latest Activity

Sue left a comment for Stephen O' Neill
"Hi stephen I saw a post from you saying U had been hospitalized mentally. I didn't know that about U. How did it happen, what lead to that. I also need twice in the early days...they just came and took me. It's always a fear back of my…"
1 hour ago
Sue commented on Jo's status
"That's meant to read l ended up with two cats later on. They don't hurt them now but they do different things to hurt me . Best of luck!"
1 hour ago
Sue commented on Jo's status
"Im so sorry Jo... there s nothing l can think of. This is what they do when yr a target...hit U where it hurts most. Sometimes they do change their methods. For example my pets used to be tortured. I euthanized them all. I ended up with two days…"
1 hour ago
Sue posted a blog post

Illusions created

Has anyone else experienced the illusions the perpetrators can create with reality.Some examples of mine are....years ago my friends and l were at the beach one night and all of us saw a tidal wave coming at us. We ran for our lives. Obviously it never came but it was bizarre that we all saw the same thing. The perpetrators drew pictures in the sky with clouds..perfectly clear pictures as l randomly looked up. A couple of years ago l was walking alone at night and felt and heard someone walking…See More
1 hour ago
Profile Iconangeleena j and jytopol joined Peacepink
3 hours ago
CLS posted a status
"Who would know getting test answers V2K or B2B? Might as well give yourself a PHD."
3 hours ago
CLS posted a status
"Old boys club is in plain site. Do your own research into who went their. Murders and Criminals."
3 hours ago
CLS posted a status
"Free University Degree. V2K B2B. Welcome to Harvard old boys club. Retards have degrees."
3 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service