Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: 7 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jul 20. 55 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Martti Koski on July 19, 2019 at 5:17am

Olin tyytyväinen liian aikaisin.  Nyt se mobile broadband uudelleenohjaus tuli takaisin kotisivulleni.

Comment by Martti Koski on July 18, 2019 at 11:07pm

Palstan perusti H, ja poistuttuaan antoi admin oikeudet Pentille. Pentti on yksi niistä viidestä jotka kokoontui joskus Tampereella alkuaikoina H kutsusta. Aivan mukavaa että hän on jaksanut vähän seurailla tätä.

Comment by outi tuomi on July 18, 2019 at 10:29pm

Joskus alkuaikoina tarkistelin asiiaa ja silloin keskustelupalsta pysyi valkoisena, kun kirjaston koneelta hakusanalla peacepinkin etsin. En ole sen jälkeen tarkistanut tilannetta.

Minullehan asia on saman tekevä. Olen koko ajan ottanut huomioon, että hakkeristalkkerini saavat tietoonsa kaiken, mitä läppärilläni kirjoitan.

Että mikäs mies tämä Pentti Kupari on, kun tuommoisessa asemassa täällä on.

Comment by Martti Koski on July 18, 2019 at 10:13pm

Muistaakseni tästä puhuttiin joskus alkuaikoina. Eli Peacepink on  Ping tyyppinen portaali. Erona Facebookkiin on että täällä ei ole mainoksia, eikä kirjoittajien kiinnostuksen kohteita  (toivottavasti ) keräillä ja myydä omistajan toimesta. ,

Kaikki kirjoitukset ryhmissä on  julkisia, niinkuin Suomi24, joten kuka tahansa henkilö voi seurata kirjoituksia . Kuitenkin jos haluaa osallistua keskusteluun, täytyy rekisteröityä jäseneksi, ja jos puhuu asiattomia - periaatteessa valvoja , eli Pentti Kupari voi poistaa henkilön ryhmästä, jolloin häneltä menee kirjoitusoikeus.

Tuosta julkisuudesta on hyötyä - esimerkiksi eilen lainasin Soleil Mavisin patenttilistaa facebookissa.

Yksityisiäkin keskusteluja voi käydä tekemällä postituslistan haluamilleen henkilöille, Muistaakseni , jos haluaa lähettää viestin jollekin täytyy pyytää ensin hänet ystäväksi, niin estetään spammi postituksen avulla

Comment by outi tuomi on July 18, 2019 at 5:19pm

 

Kävin kirjaston koneella. Hakusanaksi peacepink.Tuli otsikko ja alaotsikoita, joista yksi oli Outi Tuomi's page. Kun tutkin, siellä oli, ettei sivua voi lukea muut kuin reskisteröityneet jäsenet. Suomi-ryhmän viestit olivat luettavissa.

Kävin läpi ryhmiä. Paljon selaisia. joissa viimeisin toiminta vuosina 2012 - 2017. Muutamassa kesä-heinäkuussa tänä vuonna toimintaa. Osassa keskustelu ei näkynyt, osassa näkyi, esim. Puolan ryhmässä, jonne Tero Parkkonen oli kirjoittanut.

Ei siis ole vain Suomi-ryhmää koskeva hakkerointi.

Comment by outi tuomi on July 17, 2019 at 11:56pm

Martti, Indie, 

oletteko saaneet vainoraporttini osan 1. ja 2. Ne ilmestyivät sähköpostiini. Eivätkö tulleet perille vai onko ne palautettu minulle.

Comment by Martti Koski on July 17, 2019 at 7:53am

Ainakin Peacepinkin ja oman kotisivuni uudelleenohjaus on loppunut. Eli ennen kun yritin mennä kotisivulleni, tai Peacepinkkiin tuli tällainen sivu. Piti vaihtaa yhteys  esim, puhelimeen, tai , kayttää jotain muuta keinoa. Nyt tuollainen häirintä on ainakin näiden kahden sivun osalta jostain syystä loppunut. Syytä en tiedä, ehkä joutuivat kiinni, tai pelkäsivar joutuvansa kiinni.   

Comment by Indie Target on July 17, 2019 at 6:36am

Tarkistin asian ja näköjään pystyy lukemaan näitä viestejä ilman, että on rekisteröitynyt ja liittynyt tähän ryhmään. Eikös se ollut aiemmin niin, että näitä ei voinut lukea ketkään muut kuin ne, jotka oli liittyneet tähän ryhmään? Voisiko Martti kysyä ylläpidolta, että saisiko tämän ryhmän suljetuksi niin, ettei ulkopuoliset voi lukea?

Comment by Martti Koski on July 17, 2019 at 2:23am

Jouni on ollut minuun yhteydessä . hän on huolissaan että ryhmän keskustelut näkyy kaikille, ja siksi välttää kirjoittamasta tänne.

Comment by jouko on July 16, 2019 at 10:41pm

on se hyvä ettää tää palautu

 

Members (46)

 
 
 

Latest Activity

Monita Choi posted blog posts
43 minutes ago
Charlotte D. Wooster is now a member of Peacepink
5 hours ago
Sue replied to Stephen O' Neill's discussion The Iraqi Dinar
"Stephen you can delete it yoireelf. Just go to the top of the page and click the "add" button then follow."
5 hours ago
Martti Koski commented on H's group Finland
"Outi, nyt se keskustelu oli tullut takaisin. Minusta se oli joitakin tunteja  häviksissä."
7 hours ago
Gretta Fahey posted blog posts
7 hours ago
Stephen O' Neill replied to Stephen O' Neill's discussion The Iraqi Dinar
"ADMIN , can you please DELETE this thread I started, as in the whole thing , I no longer recommend TI's buy Iraqi Dinar, I made a bad judgement so can you delete the whole thread plaese?"
7 hours ago
Robin Yan replied to Stephen O' Neill's discussion The Iraqi Dinar
"Please forward to them by fax, not only for me, thanks. UNUN Human RightsUN Human Rights CouncilInternational Bar AssociationInternational Criminal CourtCanadian Government 14 years ago, Canadian lawyer said to me: " You have nowhere to go if…"
8 hours ago
Robin Yan commented on Robin Yan's event International Bar Association
"Please forward to them by fax, not only for me, thanks. UNUN Human RightsUN Human Rights CouncilInternational Bar AssociationInternational Criminal CourtCanadian Government 14 years ago, Canadian lawyer said to me: " You have nowhere to go if…"
8 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service