Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: 8 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jul 20. 55 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on July 23, 2019 at 10:43pm

Poliisimaijat ovat sinivalkoisia. Olen kuitenkin joutunut näkemään valkoisen, ihan maijan näköisen auton, jossa kaikki muissa sinisellä maalattu, on siinä maalattu vaalean ruskealla.

Minulla on omat syyni, miksi kiinnostaa.

Comment by Martti Koski on July 23, 2019 at 8:35am

Korjaus  Clinton  kommentti ilmestyi pari tuntia myöhemmin. Varmaan meni pääsensorin kautta:-)

Comment by Martti Koski on July 23, 2019 at 6:39am

Tässä toinen juttu mitä voi tapahtua facebookissa, ja sattui minulle juuri. Yritin kommentoida  Clintonien huumausainesalakuljetusjuttua koskevaa filmiä, omilla ti.... Alta aikayksikön kävi näin. Siinä oli aikoja kun tuo Clintonien rikoshistorian sensurointi poistettiin, mutta nyt se näyttää tulleen takaisin. 

Comment by Martti Koski on July 22, 2019 at 11:14am

Outi, tuo varoituksen tarkioitus on pelottaa sinua avaamasta linkkiä. Jos pelkäät,  mene varmuuden vuoksi kirjastoon, ja avaa linkki siellä.

Comment by Martti Koski on July 22, 2019 at 11:08am

Tämä on Suomennettu luku Illuminaateista kertovasta kirjasta.  Se luettu liiltavsti copyright syistä.   Kannattaa kuunnella.   Tiedot vaikuttaa paikkansapitäviltä.   https://youtu.be/78ECj2NenS4

Comment by outi tuomi on July 21, 2019 at 3:56am

Eihän stalkkereittan ole laitonsa suomi24:ssä kysellä samalla vihjaten, mitä ovat minulle tehneet. Eivät osoia viestiä edes nimeä mainiten.

Comment by outi tuomi on July 20, 2019 at 7:00pm
Comment by outi tuomi on July 20, 2019 at 6:48pm

 

stalkkereileni tiedoksi:

(kirjoitan tämän joskus päiväkirjaani laajemmin)

- joskus minulle suomi24:ssä osoitettiin viesti, jossa kerrottiin, että syöpäsoluja on kehittynyt ja leviävät - olikohan ktse mikoaaltoampumisen paloarvesta. Se on muuttunut vahvemma väiseksi ja on kasvanut  pari haarakettakin siihen. Voisi olla okasolusyöpä tai sitten vain teidän aikaan aannosta nk.viimeksikin. EN MENE LÄÄKÄRILLE:

- toinen viesti äskettäin: Olitko koulukiusattu. Nyt kun olet hermoraunio,alkavat muistot tulla mieleen. -Ei muista olleeni koulukiusattu, muuten kyllä ylenkatsottu köyhän perheeni takia. Silloin ei ollut peruskoulua. Vain hyvien perheet lapset kävivät oppikoulua. Mutta kun olin penaalin terävin kynä, se tuotti pulmaa myös monille opettajille.

Yksi juttu pulpahti mieleen, tapaus Erik Spåre. Kun upseeri isänsä tuli koululle selvittämään pojan aiheuttamaa pulmaa minulle, pyysin isää siirtämään poikansa hienostokouluun, jossa on muita samanlaisia. Isä siirsi.

Comment by outi tuomi on July 20, 2019 at 5:06pm

hakusana ainakin tarjolla, toimisiko linkki, kun kirjoittaa yhteen

Targetedamerican.com

Comment by outi tuomi on July 20, 2019 at 5:02pm

seurattavaa:

Targeted American .com

Targeted American Overview

Tämä on elävä websivu, välillä  joku kirjoittaa parhaillaan

 

Members (46)

 
 
 

Latest Activity

Gretta Fahey posted blog posts
54 minutes ago
Hopeful Faithful updated their profile
1 hour ago
jjjnordis99 jjjnordis99 updated their profile
3 hours ago
sandy boewer posted a discussion

Pain

I have been a victim of Electronic Harassment for close to 4 years and I am really interested in finding out if others out there have extreme symptoms of physical pain that cannot be diagnosed by doctors or specialists, that have evolved over time to become immobilizing for as long as 10 hours straight. I suffer these attacks frequently and I live in constant fear of being hit at any moment by the next one.  The emergency room staff treated me like I was drug seeking and basically made it known…See More
3 hours ago
Martti Koski commented on H's group Finland
"Outi, minä olen vain ylläpitäjä -  ne ketjut ja kommentit häipyy ja tulee takaisin jostain sensuuriosastolta. Minullakin on moni kommenti häipynyt jälkiä jättämättä."
8 hours ago
davidfulton3 liked JasonMxxxx's group Ireland
8 hours ago
Robin Yan commented on Robin Yan's event International Bar Association
"How Toronto Police , The Scarborough Hospital , Ontario Government  stop me from contacting UN , International Human Rights Community , International Criminal Court ... Robin Yan  Canadian victim of torture "
10 hours ago
Robin Yan posted a blog post
10 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service