Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: on Thursday

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jul 20. 55 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Marjut Kivimäki on Thursday

Minua jo aikoinaan vuonna 2010 stalkkasi psykiatrian henkilökunta ravintolassa ollessani tehden omaa arvioitaan ja sitten 2014 jouduin osastolle jossa myös stalkattiin mm. yksi henkilökunnasta puhui aivan selvästi päähäni. Ja tuon osastolla olon jälkeen alkoi tämä game jos sitä siksi voi sanoa. Huomasin myös nuorten puolen psykalla tämän saman stalkkauksen ja olen sitä mieltä että nämä hoitajat ovat näitä psykopaatteja, narsisteja. He tarvitsevat sen uhrin voidakseen jatkaa toimintaa ja me emme ole heidän ainoita uhrejaan heillä on meitä satoja. 

Comment by Marjut Kivimäki on Thursday

Outi juu kyllä nuo ihmiset seuraavat meidän taistelua mutta ne tekijät eivät ole se sinun vaaleanpunanaamainen naapuri vaan sairaalahenkilökunta. Kukaan tavallinen ihminen ei esim. tiedä missä kohti ihmisessä on mikäkin elin tai mikä kohta aivoista tuottaa tietyn tilan tms. Ainoastaan alan ammattilaiset. Joten nämä meidän tuhoajat ovat näitä ns. parantajia.

Comment by outi tuomi on Thursday

Marjut, naapurin stalkkeri aikoinaan, kun minut oli ihan näännytetty, työnsi vaaleanpunaisen naamansa melkein kiinni ja räkäsesti nauraen sanoi: meistä on kiva seurata, kun sä yrität selviytyä.

Comment by jouko on Wednesday

puolustuslaitos  ja lääkärit mukana stalkkaamisessa

Comment by outi tuomi on Wednesday

Marjut, tajuan tuon viimeisen viestisi oikein hyvin. Gang stalking -vainossa päämääränä on tuhoaminen. Täytyy välillä antaa toipua, kehittää vaikka jotakin uuttakn, että on , mitä tuhota.

Comment by Marjut Kivimäki on Wednesday

Minun tuhoaajat antavat minun ottaa yhden askeleen eteen ja tuhoavat taikaisin kymmenen askelta jos ymmärrätte. Esi.m saan just ja just käydä salilla mutta sen jälkeen tuhotaan lihaksistosta se mahdollinen kasvu joka salilla olisi tapahtunut sama jumpalla..

Comment by Marjut Kivimäki on Wednesday

Yhdistyksen kannattaisi kysellä esim.terveysministeriöstä sekä puolustusministeriöstä että minkälaisia todisteita he haluaisivat jotta asiaa aletaan tutkimaan. Ja jos mahdollista niin tutkimustlaitteet myös meidän käyttöön koska minä ainakin olen niin rutiköyhä ettei minulla ole varaa ostella mitään mittareita tai kuulokkeita tms.

Comment by outi tuomi on Wednesday

Martti. olen jo  ajat sitten päättänyt, etten provosoidu viesteistäsi, mutta ällistymistä en voi estää, nk. nytkin.

Mirja on 2 - 3 v jatkuvasti syyttänyt manneja. Et ole joutunut käräjille, ei ole naamakirjaa lopetettu eikä Mirjaa ole syytetty rasismsta.

Mirja on itse ottanut asioista selvää: on olemassa yksinkertaisia häirintälaitteita, halvalla saa netistä ja itsekin pystyy tekemään- Naamakirjassa on tyrkytetty disinfoa, ei ole olemassa.

Nyt kun Mirja kirjoitti saaneensa tukea viralliselta taholta, noin riemuiten toin sen esille ja annoin Mirjalle tukea käyttäen hänen omia kirjoituksiaan,MINÄ OLEN RASISTI.

Comment by outi tuomi on Tuesday

Martti, minun stalkkerini käyvät lukemassa naamakirjaa tai ainakin lukevat läppäriltä kaapatut tekstini. Riksun palstalle avattiin ketju, jossa kysellään minusta. "Joko se on kuallu". Käytetään nimeä Aino (kirjoitin Karille esimerkkinä väriin ehdollistamisesta Aino-joutsenen  ehdollistamisen turkoosiin). Käyttävät sanaa "outo", jota toistelin Wendylle - . Sinun kommenttisi fb:ssä on ihan omituinen, onko se itsesuojelua?

Comment by outi tuomi on Tuesday

Mirja tarvitsee STUK:sta todistuksen siitä, että elektronista häirintää on olemassa ja ripulinsa sun muut oireet voivat siitä johtua. Hänhän on  pyytänyt apua asiassa, antanut poliisin sähköpostiosoitteen.

Mirja on kirjoittanut romaninuorista ja manneista. koska häädetyt naapurit niitä ovat. Miksi et ole häntä poistanut ryhmästä. Kun minä toistan, mitä on kirjoittanut, minua uhkaat.

EN KIRJOITA SINNE ENÄÄ MITÄÄN.

 

Members (46)

 
 
 

Latest Activity

Yan Meng replied to Yan Meng's discussion Is it mind control technology or mental illness: my story
"What the technology does to me is different. I hear voices and have alien thoughts. I also have episodes of discomfort where I am very aware of unnecessary details and feel everything is wrong."
24 seconds ago
NOUROMAM5050 joined Sonar♦0's group
Thumbnail

Victimes Francophone De "Mind Control".

Groupe dédié aux victimes francophone de mind control !See More
3 hours ago
Robin Yan posted blog posts
5 hours ago
Robin Yan commented on Robin Yan's event Again, UN advised me to file complaints against "them "...
"UN Human Rights Office , Prime Minister of Canada, and me recently. UNUN Human RightsUN Human Rights CouncilInternational Bar AssociationInternational Criminal CourtCanadian Government I don't want to fight although " Human Rights can…"
5 hours ago
Robin Yan commented on Robin Yan's event International Bar Association
"UN Human Rights Office , Prime Minister of Canada, and me recently. UNUN Human RightsUN Human Rights CouncilInternational Bar AssociationInternational Criminal CourtCanadian Government I don't want to fight although " Human Rights can not…"
5 hours ago
Robin Yan posted discussions
5 hours ago
SUBRA commented on Soleilmavis's event Protest in Washington DC, October 18 - 22.
"Can we have full address where to meet up in Washington DC"
7 hours ago
Franco Villa is now a member of Peacepink
8 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service