Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: 1 hour ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by jouko on November 11, 2019 at 11:18am

palsta on kuallu

Comment by Martti Koski on October 31, 2019 at 6:29am

Rauni-Leena Luukasen esitelmä, jonka hän piti Oulussa ennen kuolemaansa.  Kiinnostavimmat asiat alkaa 45 minutin kohdalla. 

https://youtu.be/fngs_nGAOAc

Comment by Martti Koski on October 24, 2019 at 8:32am

Pentti, huomasin facebook sivultasi että olet käynyt Lapissa. Miten on, onko manipulaatio samanlaista  tuntturissa, kuin täällä etelässä , vai onko niin että he eivät voi häiritä erämaassa ?

Comment by Martti Koski on October 23, 2019 at 9:29am

Koska sen kuuli  useampi henkilö, ja se voitiin nauhoittaa se oli ääni, eikä vain radiolähetys jonka joku kuuli äänenä. Varmaan poliisilaitokselle voisi tehdä valituksen, kun on nauhoitus olemassa.

Comment by Pentti Kupari on October 22, 2019 at 7:16am

Herääkö kommentteja tästä videosta?  https://youtu.be/o-3-kaSO6_Y

Comment by Martti Koski on October 16, 2019 at 5:14am

Indie, kyllä nämä kaikki oli ennenkin käyneitä. Minusta suurin uutinen oli että rahaa on  kiristetty  synteettistä telepatiaa käyttäen. Tämä viittaa organisoituneeseen rikollisuuteen. Joko laitteita on päätynyt tavallisten rikollisten käsiin, tai sitten joku operaattori on halunnut tehdä vähän lisätienestiä.

Katsoittteko muuten nämä uudet Gladio paljastukset ? Näen hyvin mahdollisena, että Gladion Suomen organisaatio, - tai sen jäänteet on meidän kidutuksen takana. Raha tulee tietysti  Atlantin takaa, ja tarkoitus on koulia uusia operaattoreita käyttäen meitä koekaniineina.   Niitä tarvitaan muutama tuhat, jos aiotaan ottaa Suomen hallinto heidän kontrolliinsa.  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/10/14/kylman-sodan-suomalaisagen...

Comment by Indie Target on October 15, 2019 at 6:37am

Martti, oliko siellä siis jotain uusia tyyppejä? Kuulostaa joka tapauksessa mielenkiintoiselta.

Comment by Martti Koski on October 15, 2019 at 4:39am

Ihan lyhyesti mitä tapaamisessa tapahtui.Eräs henkilö oli tilannut tämän laitteen ja lupasi tuoda sen ensi kokoukseen. Tekeillä on toinenkin mittausyritys, josta on liian aikaista kertoa.

Eräs henkilö kertoi kuinka vainoojat kiristivät häneltä huomattavan summan  rahaa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kuulin tällaisesta suoraan hyötymistarkoituksessa thedystä rikoksesta.

Puhuttiin onko tämä paikallisten pahojen ihmisten  huvikseen aiheuttamaa vainoa, vai onko kyseessä kansainvälinen toiminta. Yllättävän moni näki lähipiirin ihmisen, tai jonkun  tutun vainon takana

Itse olen sitä mieltä että kyseessä on kansainvälinen organisaatio, ja  Suomalaiset mukana olijat on mukana kansainvälisessä organisaatiossa. Nyt  kun rupesin mietttimään asiaa myöhemmin , löysin useita syitä , jotka todistaa samaa. '

1. Uhri ei pääse vainoojiaan pakoon ulkomailla, vaan vainoojat seuraavat häntä mihin tahansa hän meneekin. Eli kun uhri menee Afrikkaan vaino jatkuu, tai vielä pahentuu.

2- Laitteet, , ja käyttötaito, Niitä ei voi ostaa Verkkokauppa.comista, niinkun joku ehdotti. Laitteet on antanut palkan maksaja , ja hän myös kertoo mitä pitää tehdä ja valvoo mitä tehdään.

3. Poliisin suhtautuminen, ja uhrien kertomukset ovat samanlaisia muissakin maissa. Kaikkialla usein kaikki alkaa äänistä seinän takaa etc. Poliisi kieltäytyy tekemästä asiallisia tutkimuksia, niinkuin päiväkirjassani esitin - joka maassa. 

3 Hommalla täytyy olla ansaintalogiikka, kukaan ei voi yötä päivää kiduttaa toista, saamatta palkkaa. Tässä kannattaa ajatella , että myös maksajan täytyy saada jostain rahansa.

Comment by Pentti Kupari on October 13, 2019 at 10:41pm

Tässä pari hyödyllistä linkkiä, joista on ollut itselleni positiivista vaikutusta. Näitä voi kuunnella (suosittelen kuulokkeita) säännöllisesti  päivittäin tilateen mukaan. Ovat elimistöä ja erityisesti sydäntä vahvistavia.

https://www.youtube.com/watch?v=VCK8Y_BCeUE

https://www.youtube.com/watch?v=qMOAI1uNBo0

Comment by Martti Koski on October 11, 2019 at 8:08am

Marjut, kirjoitin pitkän vastauksen sinulle, mutta ilmeisesti tein jonkun virheen, koska vasausta ei näkynyt. Eli lyhyesti jotain. En ole vielä kanteen kannalla.

Palstan perusta H. ajatteli myös kannetta aikoinaan, mutta ei saanut asianajajaa ajamaan sitä

Jos/kun kanne nostetaan , se mielestäni tulisi koskea poliisin laiminlyöntiä tehdä asiallisia tutkimuksia (mittauksia etc,)

Sitten vielä oli että aika on meidän puolellamma, ja että toivon vaan ettei kurki kuole ennenkuin suo sulaa . Nämä oli vastauksen pääkohdat, mutta kirjoitin paljon muutakin.

 

Members (45)

 
 
 

Latest Activity

Franco Villa replied to Franco Villa's discussion Chloridic acid hidden in radiators.
37 minutes ago
ramiz berisha commented on CLS's status
"Hey CLS, how are you buddy? are you still getting targeted hard like before? and you are so right we are dealing with scumbags low lifers and shit holes...I started a business online and all of a sudden they planted 6 more chips all over my body and…"
50 minutes ago
Martti Koski commented on H's group Finland
"Jouko välitän kutsusi  Jouni Toloselle, joka ei uskalla kirjoittaa tänne.  Eli meillä on kommunikointikanavana tämä, sitten Facebookin sivu New World Order etc Siinä on voimana ja heikkoutena avoimuus ja…"
1 hour ago
Franco Villa replied to Franco Villa's discussion Chloridic acid hidden in radiators.
"I remembered that I had read in a magazine the news of someone who had placed an announcement where he was looking for someone who was willing to be eaten and he found it. That one has found someone available to help him by getting himself eaten and…"
1 hour ago
Mathiew Burkett liked Gretta Fahey's blog post ALL HUMANS ARE TO BE CONNECTED TO TECHNOLOGY FROM IMBEDDED MICROCHIPS IF WE DONT ACT NOW.
4 hours ago
Gretta Fahey posted a blog post

ALL HUMANS ARE TO BE CONNECTED TO TECHNOLOGY FROM IMBEDDED MICROCHIPS IF WE DONT ACT NOW.

David Icke in his book "The Biggest Secret" which he published in 1994, stated that there would be a worldwide central control system in the future and that we would be individually connected to technology by microchips which would be imbedded inside our bodies and brains.I have been illegally and non-consensually connected to such technology for the past more than sixteen years.   My thoughts are automatically transmitted and translated by said technology because each human thought generates a…See More
4 hours ago
Franco Villa replied to Franco Villa's discussion Chloridic acid hidden in radiators.
"But don't they know that in nature there is no need for artificial controls if education is correct? Have they ever watched documentaries on these animal mammals?"
4 hours ago
CLS posted a status
"Snowden is a hero. He didnt like scum sitting there watching women strip hacking cameras and stuff. These preps utter street garbage."
6 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service