Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: 19 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on Thursday

Aloitin viestin, huiskid lensin etusivulle. Kirjoitin kaksi viestiä siitä, miten Annemarie voitti vainosa. Lähettäminen onnistui. Silti ovat hävinneet.

Comment by outi tuomi on Thursday

Vaino on lähes loppunut. Pyrkii silti vielä tukemaan kohteita. Käy tukiryhmässä. - On lintuharrastaja. Matkustaa paljon.

Tästä henkilöstä Martti kirjoittelee "Se joku lintuihminen, en ole millään oppinut hänen nimeään" On vähän kova pala Martin itsetunnolle.

Comment by outi tuomi on Thursday

  Eräs vainotarina., selviytyminen vainosta. (En minä) Akateeminen loppututkinto, vaativa työ, (Luulen, että on valvontatyössään suututtnut jonkun kiinni jääneen) Joutui mm. valvottamisen, unihäirinnän kohteeksi, e-häirinnän kohteeksi, mielisairaalaan saanmaan skitsofrenia diagnoosin. Työura meni.- Tutkitutti itsensä unihäiriön ja e-häirinnän osalta. Todettiin, että aiheutettu on, Tutkitti päänsä ja sai terveen paperit, Sai postettua kaikista tiedoistaan skitsofreniadiagnoosin ja tilalle elektronisen häirinnän.

Hakeutui siivoojaksi vanhuksille, kun muuta työtä ei enää saanut. -On toiminut lukuisille joukkovainotuille yhdys/tukihenkilönä.On kirjoittanut blogia, jossa jakanut tietoa aiheesta.

Comment by outi tuomi on Thursday

Martti se jaksaa olla kimpussani, "Kaikkihan tietää Sirkan, joka luulee, että hellarit ivat hänen vainonsa takana." Minkähän perkelee takia pitää tämmöistä levuittää. Olen moneen kertaan tuonut esille, että ovat mukana toteuttamassa vainoani. Olen ehdotellut sinulle, että lukisit peacepinkistä sen yli 60 viestiä sisältävän luettelon stalkkaustahoistani ja pakoista, Olen kertonut, että vainoni takana on koko K-ryhmä ja koko S-ryhmä, nykyään oln saanut taisteltua oikeuden käydä Primassa ja lähiSalessa, vaikka eivät stalkkausta ole jättäneet. Olen selvitellyt puolustusvoimien osuutta., jota on. Poliisi ja pelastuslaitos sralkkaavat, Rikospoliisilta olen saanut apuakin. Olen tuonut esille, että vainoni on alkanyt Helsingin yliopistosta ja siinä vahvana rakenteena yläluokka/eliitti kimpussani. Olen luetellut lukuisia ei-hellareiden nimiä sinunkin tietoosi, paljon enemmän tiedän. NIIN ETTÄ SAAKELIN PERKKELE LOPETA TUO MAINOSTAMINEN, ETTÄ SIRKKA LUULEE.... haista jo paska

Comment by outi tuomi on Wednesday

Eo lähde minulta viestit suoleen.

Comment by outi tuomi on Wednesday

Stalkkeri on taas estämässä viestien lähettämisen. Yöksi minulta pantiin tietokone pimeäksi-

Comment by outi tuomi on Tuesday

Sisso, taas stalkkeri estämässä viestin lähettämistä Jatkunee aamuyöhön.

Salaliittoteoriaan jokuon nostanut hyvän vanhan ketjun esille. Sopii aiheeseen, josta kirjoitin tänne : hullu vai vainottu.

Comment by outi tuomi on Tuesday

Tai mistä tiedän, mikä mies oikeasti oli. Mikähän on nykyään: TI, stalkkeri, rikollinen, zeesuksen löytänyt?

Comment by outi tuomi on Tuesday

Mutta aika hyvin, että samaan pieneen vainoharhaisten ryhmään, meitä osui kaksi oikeasti joukkovainottua.

Comment by outi tuomi on Tuesday

Gang stalkingissa vaino toteutetaan niin, että jos uhri kertoo tapahtuneesta, se kuulostaa skitsofrenian oireille.-" Kyllä, todella. Psykiatrin voi olla mahdotonta erottaa näitä kahta asiaa.

Siellä ryhmässä vieressäni istui poika, jolla kuulosti olevan paha tauti. Välillä oli rauhallista aiukaa, sitten yht.äkkiä ollessaan yksin huoneessan, alkoi tulla kummia tuntemuksia ja päässä kuului puhetta. - Nykyisillä tiedoilla voin kertoa, että kyllä hänen kertomansa saa aikaan e-häirinnällä ja v2k:lla.

 

Members (46)

 
 
 

Latest Activity

James C Eubanks replied to A marie's discussion Denial - denial.
"They can see thru my eyes, I know it for a fact as it was demonstrated a few times thru a family member who shares a house with me. This what happened to me ok. I'm a veteran and the VA in Oregon started sending me a lot of appointments for my…"
40 minutes ago
James C Eubanks replied to A marie's discussion Denial - denial.
"Hello deca I'm pleased to meet you and all the posters in this thread. I have not had a chance to be involved with other long term TI's not just on PeacePink but anywhere as I've been isolated because of hijacking my e-mails, spoofing…"
2 hours ago
Soleilmavis commented on cili K's blog post Urgent need to name the actual mindcontrol manipulators for legal action
"Soleimavis Liu presented this paper at the E-Leader conference held by Fudan University (China) and Chinese American Scholars Association (USA) in Shanghai, January 5-7,…"
8 hours ago
Profile IconJessica Britt, Md. OMAR FARUK, Joe and 1 more joined Peacepink
8 hours ago
cili K replied to A marie's discussion Denial - denial.
"I have just posted a few words about what I experienced over the last years. In my opinion it is purely experimental PSI by one single(!) PSI-group."
11 hours ago
CLS posted a status
18 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
"Jaaha, Jouko halusi, että olisin ip:stäni kitrjoittanut hänen viestin aloituksensa, olisin tunnustanut pommijuttuja"
19 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
"taas en saa vietejä lähetettyä ja monimutkaista reittiä pitkin pääsin  keskusteluihin ja täällä jo heiteltiin vikasivullre"
22 hours ago

Badge

Loading…

© 2020   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service