Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 48
Latest Activity: yesterday

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Apr 7. 5 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by jouko on March 27, 2020 at 7:10pm

minut ajettiin  tänään ulos  kahdesta  kkaupasta  koska  yskin.Onko hyviä neuvoja.Jouduin turhaan  riskeeraan  kun  kävin  4  kaupassa  ja  vielä yritin  etsiä hengityssuojaimia  mikä on  aivan  turhaa.Olisko kellään  myydä suojainta. ei ole koronaa mutta olen  nuorena  käynyt korona  baarissa

Comment by outi tuomi on March 27, 2020 at 2:21pm

YHTÄÄN KURSSIA EI ANNETTU SUORITTAA LOPPUUN

 Siinä hyvä aihe, Kun joskus päästään tototeamaan,ketkä jäivät henkiin ja saadaan elvytettyä tavallinen elämä käyntiin, näillä raporteilla olisi käyttöä.

Ja itselle olisi selkeyttävää ja teraputtista kirjoitella tämmöisiä.

Comment by outi tuomi on March 27, 2020 at 1:39pm

GANG STALKING SUOMESSA

Tästä aiheesta on kirjoitettu kapea-alaisesti. Vähän jo kestovitsi, että naapurit vetää vessaa ja puhuu pahaa selän takana.

Kun rupesin hankkimaan tietoja netistä, siellä tuli vastaan pidempiä elämäntarinoita. Niissä kerrottiin, miten oli estetty koulutuksen hankkiminen, kunnon työpaikkoihin pääsy, jne. Haluttiin pitää yhteiskunnan  ala-asteikolla. - Suomi24_ssäkin tällaisia valituksia tuli vastaan muutama vuosi sitten. Ei enää.

Tiedän yhden, jonka nimeä en uskalla mainita. Hän on valittanut, että yhtään kurssia ei ole annettu suorittaa loppuun. NYT TOIVOISIN, ETTÄ TÄMÄ HENKILÖ KIRJOITTAISI RAPORTIN KAIKISTA NÄISTÄ PILATUISTA KURSSEISTA.

Comment by outi tuomi on March 26, 2020 at 8:11pm

Joukkovaino kiinnostaa nyt vain kohteita ja stalkkereita. Taviksia ja viranomaisia on turha yrittää valistaa.

Taas suosittelen pitkittäisraporttien tekoa, vuosien ajalta  samoista stalkkauksista. Itsellä on vuosien ajalta raportti: HUUMAAMISET, MYRKYTTÄMISET JA SALAA LÄÄKITSEMISET -Nyt olisi aikaa.

On aika tehokkaasti loppunut mustamaalaus tältä osin. Tunnetaan jo sanapari: KESKUSTAN APTEEKIT. Niihin annoin ekat raportit.

Viimeksi huumattiin, kun menin kaihileikkausen esitutkimuksiin hesaan. Siellä hilluin iloisen vauhdikkaana ja vitsikkäänä (Hammasharjasta juuri ennen matkaan lähtöä.)

Comment by Martti Koski on March 26, 2020 at 1:15pm

Tämä on minusta aika mielenkiintoinen. Kannattaa lukea jos on  aikaa. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1071260493066595&set=gm... 

Comment by outi tuomi on March 25, 2020 at 11:38pm

Viesti katkastiin. kun kirjoitin kysymystä, mitenkä tämä korinas vaikuttaa stalkkereihin.

Comment by outi tuomi on March 25, 2020 at 11:37pm

Taas estettiin kirjoittaminen kesken viestin. Aiheena oli

MITENKÄ KORONA VAIKUTTAA JOUKKOVAINOTTUIHIN-

Ihan lyhyesti, meidät lakaistaan maanrakoon vuosiksi.

Comment by outi tuomi on March 24, 2020 at 7:52pm

Voin nyt tässä "stalkata" muitakin vainottuja samoin kuin Marjutia. Marjut kirjoitti minulle sähköpostilla pitkän raportin kampaamokäynneistä. Ehdotin, että ottaa siitä kopion itselleen.

Vielä ehdotin, että kirjoittaisi raportin tapahtuneista autojutuista, Hän vastasi tekevänsä niin.

Ehdotan taas muillekin vainotuille raporttien kirjoittamista.

Comment by outi tuomi on March 24, 2020 at 7:39pm

Vielä Marjutille.

Olen jo aikaisemmin useassa yhteydessä sanonut, että jokainen on oman vainonsa paras asiantuntija.

En koskaan kiistä kenenkään vainokokemuksia.

Comment by outi tuomi on March 24, 2020 at 7:23pm

Olet niin ahdistunut ja stressaantunut, että joku vähän rentouttava tai rauhottava välillä olisi hyväksi. Lonkerokin voisi auttaa, mutta alkoholin suosittelu TI_lle ei ole hyväksi.

Kotisoitteesi in kenen tahansa nähtävissä Facebookissasi. Ei tarvonnut kaivaa mistään. Itse annoit sähköpostiosoitteesi. 

Kun olit valitellut  kampaaja-asioita, tarjouduin lähettämään raportin omista kokemuksistani parin ktymmen vuoden ajalta.

Kun olet pidempään valittanut autoasioita, tarjouduin lähettämään raportin omista autoon liittyvistä mahdollisesti stalkkaukseen liittyvistä tapahtumista. Ehkä olet jo saanut sen.

Olet vainottu, mutta sen lisäksi myös vainoharhainen.Siltä osin kun vainoharhaisuus liittyy minuun, tiedän, etteivät syytökset pidä paikkaansa-- Vainoharhaisuuteen eivät taida lääkkeet auttaa.

Minulla on sellainen vika, että olen avulias. Erehdyin lähettämään nämä raportit.

 

Members (48)

 
 
 

Latest Activity

blessed joined M Davids's group
1 hour ago
blessed joined Soleilmavis's group
Thumbnail

Christians fight against mind control

Come to join the online group for prayer. See More
1 hour ago
blessed commented on Susie peris's group UNITED STATES OF AMERICA
"I have been targeted for 4 years . I thought I was going crazy but, did some research and realized that mind control is possible. I have been followed by organized gang stalkers.  "
1 hour ago
blessed joined Susie peris's group
Thumbnail

UNITED STATES OF AMERICA

The United States of America Will Stand for Freedom and Against Mind Control...See More
1 hour ago
blessed joined maryduttonhughes's group
Thumbnail

UK supporters

I would like all uk citzens to put there names down so we can find each other, to help anf surport each other and may be arrange to meet at some timeSee More
1 hour ago
blessed joined Cedric's group
1 hour ago
blessed joined AtlantiTeo's group
Thumbnail

Afro group victims Mind Kontrol

(McMailTeam Saturday 10july2010)LIST VERY VERY PARTIAL of VICTIMS INDIA, THE MIDDLE-EAST & AFRICAINDIA, THE MIDDLE-EAST & AFRICA1. F. A.2. NADA ABBAS3. ANNE4. DEB CHAKRABORTY5. RAJ D6. AHMAD FANI7. ABDURAHMAN HUSSIEN MOHAMED ISLAAM8. DEEPTHI JOHN9. RAHUL S JOSHI10. SIMRAN SINGH JUNEJA11. VIJAY KARTHIC12. SHAFIQ KHAN13. SHIJU KRISHNA14. SURESH S. KUMAR15. TERUYUKI KURAHASHI16. MAHESHKUMAR17. PATRICIA MILLER18. GAUTAM MONDAL19. OM_NAMASHIVA20. OTILLIA21. PARIKSHIT PATHAK22. TEK NATH…See More
1 hour ago
blessed commented on Robin Yan's blog post This device tells me my neighbors can enter my house any time without opening any doors.
"what is the name of that device "
1 hour ago

Badge

Loading…

© 2020   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service