Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 48
Latest Activity: 13 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on October 31, 2020 at 9:06pm

Jouko, lue salaliittoteoriasta ketjua Koska elektroninen häirintä loppuu ( suunnilleen). Esittelen siellä tiedohakupaikkoja, mutta en sitten peacepinkiä.

Comment by outi tuomi on October 31, 2020 at 6:55pm

ei sitten

Comment by jouko on October 31, 2020 at 5:30pm

pyydän älä mainosta peacepinkkiä muualla

Comment by outi tuomi on October 30, 2020 at 2:06am

Tai sitten on houkutuslintu, että minut saataisiin tulemaan esiin ja päästäisiin kimppuun.

Comment by outi tuomi on October 30, 2020 at 1:25am

Yhteiskunta-paikkakunnat.Hämeenlinna ketjussa Hyvät veljet on kirjoittanut aivan selvästi gang stalking kohde. Annoin vinkkejä, kun linkkejä ei sallita. Käykää lukemassa ja antakaa tukea ja neuvoja. - Minä annoin sen verran. että eiköhän ensi yönä kosteta.

Comment by outi tuomi on October 28, 2020 at 10:05pm

Vastaamon tietomurron takia on tehty jo 15 000 rikosilmoitusta. Ilmeisesti 40 000 ihmisen tiedot on murron kohteena,

jäätiin tämän tapauksen alle

Comment by outi tuomi on October 27, 2020 at 2:42pm

Terveisiä markukselle ja rouvalleen, En aio ruveta vaivaamaan teitä. Halusin kokeilla, mitä minulle tapahtuu. On tapahtunut niin paljon, etten pysty erottamaan, mikä olisi seurausta tästä yhteydenotosta.

Comment by outi tuomi on October 25, 2020 at 11:19pm

Vastaamon tietomurron takia poliisin resurssit ovat kiinni sen tutkimisessa, samoin niiden  virkamiesten , joihin oli aikomus ottaa yhteyttä.

Comment by outi tuomi on October 24, 2020 at 11:47pm

Kaikesta huolimatta olen sitä mieltä, että TI:porukan vainohistorioita kannattaisi kerätä tulevia tutkijoita ja historiankirjoittajia varten. Yhdistyksen nimissä. Tulisivat varmaan suurelta osin sähköpostin liitetiedostona. Ne voisi tallentaa pilveen, mutta myös ottaa paperikopiot. Koota säilytyslaatikkoon ja laatikko salaisena pidetyn henkilön kaappiin.

Comment by outi tuomi on October 24, 2020 at 9:05pm

Martti sun muut,

salaliittoteoriassa on nostettu esiin 2 vanhaa gs-ketjua  ja laki ja rikos-ketjussa 1. Ketjujen nostaja on kirjoittanut kummallisen viestin isoilla kirjaimilla ketjujen loppuun. Yhdistyksen linkki ja kehoitus lähettää vainokertomuksia sinne ja kaikkiin mahdollisiin muihin paikkoihin, noin jatkuvasti.

 

Members (48)

 
 
 

Latest Activity

CLS posted a status
"Folks "WW3" on purpose might just begin. Welcome to the Russian Federation."
1 hour ago
CLS posted a status
"Who Polices the Police? Thank God Almighty because crimes are unimaginable. Brain control is 1 aspect. It worst than it appears!!!!"
8 hours ago
CLS posted a status
"Cops are oblvious and horrors are happening. Jeffery Dalmer with top secret tech. Cattle mutilations are whistleblowers. Nazi KKK brutal."
8 hours ago
CLS posted a status
"Its scary. Child mutilation and gluing. Top secret medical glue. They are white men/women monsters. You cant imagine. Jeffrey Dalmer"
8 hours ago
CLS posted a status
"Divide & conquer. India/China China/Tibet India/Pakistan Israel/Iran North Korea/South Korea Ethiopia. Brain control white supremacy."
8 hours ago
CLS posted a status
"I know everything. Brain control is 1 aspect. They have what you call alien tech. Walk into your home and rape you unconsciencely. Nazi KKK."
8 hours ago
CLS posted a status
"Its bad when part of the church has become rotten in connection with white supremacy. NOT Pope Francis. Brutal Nazi KKK rotten to the core!!"
8 hours ago
CLS posted a status
"I think the church is rotten. Not Pope Francis. He is good. Believe it or not some may have ties to White Supremacy. Italians & French."
9 hours ago

Badge

Loading…

© 2020   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service