Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 48
Latest Activity: 13 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on November 5, 2020 at 9:22pm

SALALIITTOTEORIA KETJUUN ON TULLUT VIESTI, ETTÄ JOKU TI ON LÄHTENYT TÄÄLTÄ VAINOAJIEN ULOTTAMATTOMIIN.

saisiko jotakin kautta tietoa, kuka lähtu

Comment by outi tuomi on November 2, 2020 at 12:02pm

Martti, kyseinen viesti on Hämeenlinna palstalla Hyvät veljet-ketjussa. Voi olla aito tai trollin kirjoittama ansa minulle. Kun tulen esiin, päästään kimppuun.

Käy ihmeessä kirjoittamassa sinne jotakin, mikä auttaa tuota ihmistä.

Comment by outi tuomi on November 2, 2020 at 11:49am

Katso Wikipedia klassinen ehdollistaminen

Kun ihminen ehdollistetaan saamaan joku reaktio , triggeri sana on laukaiseva tekijä. Minulle on kertynyt varmaan satoja sanoja, - Tai tapahtuu joyakin keljua. Myöhemmin yhdellä tilanteeseen liittyvällä sanalla voidaan palauttaa ko,juttu esim. trauma mieleen.

En minä ole kehittynyt. Nyt varmuuden vuoksi yritin auttaa sellaisen viestin kirjoittanutta, joka vaikuttaa joukkovainon kohteelle. Samalla sitten ajattelin salaliittoteoriapalstalle koota suomalaisia tietolähteitä kuten naamakirjan. VAIKKA OLEN VÄSYNYT JA RANKAN HÄIRINNÄN KOHTEENA.-IHMETTELEN TARVETTASI KIRJOITTAA MOINEN VIESTI.

Comment by Martti Koski on November 2, 2020 at 9:59am

Sinä olet kehittynyt  Outi. Välillä aivan hyvää kuvausta  TI-todellisuudesgta. Nuo triggerisanat oli minjlle uuttta. Minkälaisia triggerisanoja sinulla on, ja mitä niillä saadaan aikaan?

Comment by outi tuomi on November 1, 2020 at 3:23pm

kokeilen vielä täällä linkkiä YK:n ihmisoikeussivustolle

https://www.ohchr./EN/ISSUES/TORTURE/SRTORTURE/Pages/CallGA75.aspx

Comment by outi tuomi on October 31, 2020 at 11:44pm

Rupesin salaliittoteoriassa kokoamaan luetteloa eri tietolähteistä. Kirjoittakaa itse sinne tai antakaahyviä neuvoja tänne, mistä sinne voisin kirjoittaa.

Comment by outi tuomi on October 31, 2020 at 11:00pm

Peacepinkissä ihmiset ovat kysyneet ja saaneet vastauksia. On PALJON hyviä linkkejä, jonkinlaisen  disinfo/info arvioinnin läpikäyneitä,.

OLen ihmisiä innostanut liittymään jäseniksi. Pääsisivät silloin Solemaivitsin postituslistalle

Ja olisi hyvä, että olisi olemassa tällainen iso TI-yhteisö koottuna ympäri maailmaa todistamassa vainon todellisuutta..

Comment by jouko on October 31, 2020 at 10:39pm

outi kyllä ymmärsi asian

Comment by outi tuomi on October 31, 2020 at 10:33pm

Ehkä sen takia, että siellä edelleen on luettavissa satoja sivuja viestejä, jotka ihmiset ovat kirjoittaneet luullessaan suomi-ryhmän oleva suljettu/salainen. -Siksi en mainosta sitä, vaan muita paikkoja. - Suellä on edesmenneen Suvinkin henkilökohtaiset avautumiset.

Comment by Marjut Kivimäki on October 31, 2020 at 10:01pm
Tottakai peacepinkkiä saa mainostaa. Ihmiset voivat tarvita apua ja vertaistukea. Miksi Jouko haluaa kieltää Outia mainostamasta peacepinkkiä?
 

Members (48)

 
 
 

Latest Activity

CLS posted a status
"Folks "WW3" on purpose might just begin. Welcome to the Russian Federation."
1 hour ago
CLS posted a status
"Who Polices the Police? Thank God Almighty because crimes are unimaginable. Brain control is 1 aspect. It worst than it appears!!!!"
8 hours ago
CLS posted a status
"Cops are oblvious and horrors are happening. Jeffery Dalmer with top secret tech. Cattle mutilations are whistleblowers. Nazi KKK brutal."
8 hours ago
CLS posted a status
"Its scary. Child mutilation and gluing. Top secret medical glue. They are white men/women monsters. You cant imagine. Jeffrey Dalmer"
8 hours ago
CLS posted a status
"Divide & conquer. India/China China/Tibet India/Pakistan Israel/Iran North Korea/South Korea Ethiopia. Brain control white supremacy."
8 hours ago
CLS posted a status
"I know everything. Brain control is 1 aspect. They have what you call alien tech. Walk into your home and rape you unconsciencely. Nazi KKK."
8 hours ago
CLS posted a status
"Its bad when part of the church has become rotten in connection with white supremacy. NOT Pope Francis. Brutal Nazi KKK rotten to the core!!"
8 hours ago
CLS posted a status
"I think the church is rotten. Not Pope Francis. He is good. Believe it or not some may have ties to White Supremacy. Italians & French."
9 hours ago

Badge

Loading…

© 2020   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service