Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 49
Latest Activity: on Friday

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1, 2020. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14, 2020. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Marjut Kivimäki on March 7, 2021 at 7:14pm
Pitää panostaa todisteiden hankintaan. Elektroninen raiskaus näkyy ulospäin joten sen voi kuvata. Myös naaman vääntely näkyy sen voi kuvata. Oikeastaan paljon pystyy todistamaan näkemällä vähän vaivaa.
Comment by Marjut Kivimäki on March 7, 2021 at 7:04pm
Kevät tekee näille mielisairaille tepposia joten ilmeisesti sen vuoksi olemme kovennetussa kohdennuksessa. Vaatteiden vähennys ja muut aiheuttavat ahdasmielisille lahkolaisille psykoosia ja me olemme sijaiskärsijöitä.
Comment by outi tuomi on March 7, 2021 at 7:00pm

Minulta on nyt kahtena yönä peräkkäin hajotettu päätä. Ja kun on herätetty, olen kirjoitellut someen. STALKKEREILLE TIEDOKSI, ei onnistu tältä osin ensi yönä, pidän huolen, etten voi kirjoittaa.

Comment by outi tuomi on March 7, 2021 at 8:45am

 tai iskekää kerralla hampaat pois, mitä nyt kaksitellen

Comment by outi tuomi on March 7, 2021 at 8:44am

Hyi helvetti, olin ehtinyt pari tuntia nukkua, kun pääjän ja korviin varsinkin pamahti metallinen helisevä pommi. Pomppasin tyynyltä Jaaina vaan helisee, ja jalat sähköisestu värisee, jos lattialla pitää ja polvet tärisee

TAPPAKAA NYT SAATANAT,

Comment by Martti Koski on March 6, 2021 at 5:39am

Minulla oli mtös aivan kammottavan epämiellytttävä olo illalla. Pahoinvointia, ja päänkipuja. Sitten se katkesi kuin veitsellä leikatan kymmenen jälkeen.

Comment by outi tuomi on March 6, 2021 at 1:11am

Viime yö oli aika hurja. Minut herätettiin pian, kun olin nukahtanut. Joskus oli aivan kauhea pommi päähän, Kun heräsin, kävin kirjoittamassa, että laatu sen mukaista.

Comment by outi tuomi on March 5, 2021 at 9:41am

Jaakko Katainen on nimi.

Innolla luetteli, mitä hampaita aikoo poista minulta. Itse jouduin päivystyksessä poistattamaan vas takaa .alhaalta sen sähkövehkeitä sisältäneen hampaan (nyt kuulemma oli vain muovin paloja),Tämä Jaakko haluaisi välttämättä ottaa pois vielä viereisen, Ja vas, takaa ylhäältä (se on aikaan sähköisesti oireillut), juu ja viisaudenhampaan oik,alhaalta, se nyt onkin paikkoja täynnä, itse asiassa kulmahampaisiin takaa pois, ehkä alhaalle eteen jotakin vois jättää, Minä pysyin leppoisana ja otin tunnin ajanvarauksen vastaa. Seuraavana aamuna peruin,JA SAATANAN STALKKERIT, TULEN JOKA HAMMASHYÖKKÄYKSEN JULKAISEMAAN MONESSA PAIKASSA.

Comment by outi tuomi on March 5, 2021 at 8:00am

Tammikuun alussa minulta ammuttiin esim. vaikka laserilla yksi etuhammas poikki ja viereistä kulmahammasta yritettiin. Siihen tuli aika ylös syvä poikittainen kolo. Pysyi koossa.Oli niin tukeva,- Meinasin tilata uuteen  hammashoitolaan ajan. Varoituskello soi. Otin selvää, En tilannutkaan.

Pari päivää sitten  söin luonaalla salaattia, Haarukassa oli monenlaista vihreää. Suu isosti auki, pää vähän vinossa niin, että oli suora linja rivariin. Hups , yht äkkiä kulmasta  mureni salaatin sekaan, Syljin lautaselle, kyllä, hampaan paloja siinä.

Kummallisen äkkiä päätin, että pitää lähteä hammaslääkäriin Hyvinkäälle. Netissä yritin varata ensin yhteen paikkaa ---ei saada yhteyttä..sitten Mehiläiseen. Varasin netissä ajan sille ainoalle, joka oli tarjolla. - Kun sitten menin, eliittistalkkerihan se siellä. No. olen tottunut kuulemaan niiden halventamista.

MUTTA: hammastarkastus sujui seuraavasti: kloppi nopeaan tahtiin kävi hampaistoa läpi ja koko ajan huusi: reikä, reikä, reikä....JA VÄHÄN VÄLIÄ PISTI TERÄVÄLLÄ PIIKILLÄ, suhahti pari kertaa: minun on pakko. Tämän kiireesti työnsi jotakin ikenen alle ja kysyi hoisulta: onko jo5 milliä.

PITÄISIKÖ ILMOITTAA POLIISILLE, kun en tiedä pistelikö myrkkyä, mädättäjää vai koronaa. ja mitä alle työnnettiin,

Comment by outi tuomi on March 4, 2021 at 11:04pm

Laki-palstalla olen avannut ketjun: JOUKKOVAINOTUT JA E-HÄIRINNÄN KOHTEET LAINSUOJATTOMIA

En kirjoita linkkiä. Toivon, että näin siellä käyvät vain , jotka ovat oikeasti asian takia liikkeellä.

Käytin käynnistämisessä vanhaa paikkakunnan ketjua, Voitte vapaasti kirjoittaa omia näkemyksiänne,

 

Members (49)

 
 
 

Latest Activity

noam yehezkel posted a status
"Invitation link for a telegram group for targeted individuals group https://t.me/targetedindividualsglobalpublic"
7 hours ago
noam yehezkel posted a status
"invitation link for a whatsapp group for targeted individuals https://chat.whatsapp.com/KLW5CRvqfJE1p3aqlLu1ib"
7 hours ago
noam yehezkel and LONELY B are now friends
7 hours ago
Profile IconLONELY B, noam yehezkel and SANDRA joined Peacepink
16 hours ago
Mark updated their profile
19 hours ago
Gretta Fahey posted a blog post

Unknown neuro operatives are transmitting voices through my mouth.

I am a targeted individual of non-consensual wirelessly enabled neuro research.   I am linked by means of a bi-directional stream of energy from my brain and body to the computer network of the evil, unknown  neuro researchers against my will and without my permission.  They transmit coded digitalized information into my brain and central nervous system by means of this aforementioned bi-directional stream of energy.   My brain and body are now coded to receive the following experiences which I…See More
19 hours ago
noam yehezkel posted a group
Thumbnail

israel

a group for israeli targeted individualsSee More
yesterday
noam yehezkel posted a status
"i am a targeted individual from israel"
yesterday

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service