Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 45
Latest Activity: 4 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jun 17. 54 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Martti Koski 4 hours ago

Ainakin Peacepinkin ja oman kotisivuni uudelleenohjaus on loppunut. Eli ennen kun yritin mennä kotisivulleni, tai Peacepinkkiin tuli tällainen sivu. Piti vaihtaa yhteys  esim, puhelimeen, tai , kayttää jotain muuta keinoa. Nyt tuollainen häirintä on ainakin näiden kahden sivun osalta jostain syystä loppunut. Syytä en tiedä, ehkä joutuivat kiinni, tai pelkäsivar joutuvansa kiinni.   

Comment by Indie Target 5 hours ago

Tarkistin asian ja näköjään pystyy lukemaan näitä viestejä ilman, että on rekisteröitynyt ja liittynyt tähän ryhmään. Eikös se ollut aiemmin niin, että näitä ei voinut lukea ketkään muut kuin ne, jotka oli liittyneet tähän ryhmään? Voisiko Martti kysyä ylläpidolta, että saisiko tämän ryhmän suljetuksi niin, ettei ulkopuoliset voi lukea?

Comment by Martti Koski 10 hours ago

Jouni on ollut minuun yhteydessä . hän on huolissaan että ryhmän keskustelut näkyy kaikille, ja siksi välttää kirjoittamasta tänne.

Comment by jouko 13 hours ago

on se hyvä ettää tää palautu

Comment by outi tuomi 19 hours ago

No niin

Jouko, Martti.Indie, Marjut, Pentti ja Ouluun kadonnut Jouni, tulkaapa nyt juhlistamaan sitä, että peacepink onkin vielä olemassa.

Comment by outi tuomi on Sunday

Marjut, varsinkin alussa, kun jo tiesin olevani joukkovainon kohde, minulla oli usein seuraava tilanne: sanoin itselleni, etten voisi uskoa tällaista todella tapahtuvan, ellen itse olisi joutunut kohteeksi ja kokemaan. - Tämä pulma on lapsillasi.  Ehkä yleisestä vainotiedosta olisi hyötyä. Oletko näyttänyt kansanedustajien kirjeen heille.

Comment by outi tuomi on Saturday

Kiitos tiedosta, meni epävarmuus pois.

Comment by Martti Koski on Saturday

Olin yhteydessä Soleilmavisin kanssa

Comment by outi tuomi on Saturday

Martti, mistä tiedät.

Comment by Martti Koski on Saturday

Täällä  oli verkkohyökkäys.

 

Members (44)

 
 
 

Latest Activity

Sue left a comment for Stephen O' Neill
"Hi stephen I saw a post from you saying U had been hospitalized mentally. I didn't know that about U. How did it happen, what lead to that. I also need twice in the early days...they just came and took me. It's always a fear back of my…"
1 hour ago
Sue commented on Jo's status
"That's meant to read l ended up with two cats later on. They don't hurt them now but they do different things to hurt me . Best of luck!"
1 hour ago
Sue commented on Jo's status
"Im so sorry Jo... there s nothing l can think of. This is what they do when yr a target...hit U where it hurts most. Sometimes they do change their methods. For example my pets used to be tortured. I euthanized them all. I ended up with two days…"
1 hour ago
Sue posted a blog post

Illusions created

Has anyone else experienced the illusions the perpetrators can create with reality.Some examples of mine are....years ago my friends and l were at the beach one night and all of us saw a tidal wave coming at us. We ran for our lives. Obviously it never came but it was bizarre that we all saw the same thing. The perpetrators drew pictures in the sky with clouds..perfectly clear pictures as l randomly looked up. A couple of years ago l was walking alone at night and felt and heard someone walking…See More
1 hour ago
Profile Iconangeleena j and jytopol joined Peacepink
3 hours ago
CLS posted a status
"Who would know getting test answers V2K or B2B? Might as well give yourself a PHD."
3 hours ago
CLS posted a status
"Old boys club is in plain site. Do your own research into who went their. Murders and Criminals."
3 hours ago
CLS posted a status
"Free University Degree. V2K B2B. Welcome to Harvard old boys club. Retards have degrees."
3 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service