peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Magyar áldozatok - Hungarian victims

Information

Magyar áldozatok - Hungarian victims

The flag? Budapest 1956 - The symbol of the revolution, the Communist Hungarian flag with the symbol eliminated.

Hungarian independent of communism.

Fascism, communism and Nazism are 3 heads of the Hydra. The fourth head is that of Freemasonry (killuminati)

Website: http://szervezettzaklatas.webs.com/
Members: 5
Latest Activity: Jan 10, 2017

Media Release in Hungarian - Magyar sajtóközlemény

TITKOS geofizikai fegyverek - Kínzások és kegyetlenségek idegbénitó- és közvetlen energiájú fegyverekkel.


Több ezer ember követeli, hogy induljon egy nemzetközi vizsgálat az emberi jogok súlyos megsértésének ügyében mely jelenleg a legnagyobb csendben tombol az egész világon.

Az utóbbi években, az emberiség elleni bűntettek száma annyira nőtt, hogy nyíltan beszélhetünk a polgári lakosság elleni agresszióról.

Ez egy olyan technológiával elkövetett agresszió, amely a távolból működik, a háttérben, túl a határokon, és a gyanútlan és védtelen civilek ellen használják.

Az áldozatok részéről egy folyamatos kérelem van a legmagasabb állami tisztségviselők, az emberi jogokat védő szervezetek, a nemzetközi vezetők és a sajtó felé, melyben kérik, hogy jelentsék fel ezeket a bűncselekményeket. Általában nem kapnak választ, az erről a technológiáról, széles körben elterjedt tudatlanság miatt,.
A pszichiátriai intézmények diagnózisa szerint, az áldozatok hallucinációban szenvednek. Ezenkívül, a helyi rendőrségen benyújtott panaszokat gyakran úgy tekintik mint lelki problémák, vagy egyszerűen csendbe búrkolóznak.

És mindez annak ellenére, hogy 1995 október 8-án, az Egyesült Államok elnöke beismerő nyilatkozatott tett a témával kapcsolatban, és annak ellenére, hogy több ismert katonai és szakkönyv megjelent, melyek az interneten és a könyvtárakban terjednek, a nyugati országok és különösen Olaszország kormányának a politikai párjai különösebb kommentárja nélkül. Emlékezzünk vissza, hogy Olaszországban mintegy 120 amerikai katonai bázis állomásozik, amelyek közül néhány több ezer felfegyverezett férfiból és nőből áll.

Sok évig eltarthat, mielőtt a "néma holokauszt" ismert lesz a nagyközönség előtt. És az áldozatok részéről, ez az összehasonlítás a holokauszttal teljesen igaz.
A feljelentett bűncselekmények nagyságrendje és a terhek súlyossága indokolja a sürgős nemzetközi vizsgálatot.

Tekintettel a áldozatok nagy számára globális szinten, amely egy világméretű, az interneten keresztül koordinált mozgalmat inditott el, az áldozatok közül csak a legbuzgóbb és a legtudatosabbak jelentik fel ezt bűncselekményt, mivel a tényleges áldozatok száma sokkal jelentősebb, mint ez az aktivista csoport.

2007 januárjában, Sharon Weinberger újságíró a "Washington Post"-ban közzé tett cikke címe: "Mind Games" az amerikai áldozatokról és a militáns szervezet "Freedom From Covert Harassment and surveillance " (Felügyelet- és Titkos Zaklatásmentes élethez való jog) .

Közben egyre több új áldozat jelentkezik a világ négy sarkából. Azt követelik, hogy ezek a bűncselekmények kerüljenek nyilvánosságra, ragaszkodva ahhoz, hogy nemzetközi vizsgálat induljon erről a problémáról. És hogy kampány induljon a kínzás és az idegbénitó- és a közvetlen energiájú fegyverekkel való visszaélés miatt (DEW: DIRECTED ENERGY WEAPONS).

 by EVA POLLAK

 

Video and website of Gabriella

http://szervezettzaklatas.webs.com/

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Magyar áldozatok - Hungarian victims to add comments!

Comment by Lez on January 10, 2017 at 12:31pm

Helló,
Része vagyok a francia csoport IT
Elmentem ismét Budapesten karácsony előtt. Én már lefoglalt egy stúdióban a Kálvin térnél, és kérte a menedzser, hogy csökkentsék a WiFi router, ha lehetséges. Elmagyaráztam neki, hogy volt electrohypersensible.
Ő volt. De ő adott nekem egy tisztességes sutio előtt egy telefon antenna, tíz méter.
Megtámadott lövéseket. Én már akkor telepítve van a padlón a fürdőszobában, meg kell védeni.
Másnap este, mentem közvetlenül rendezni a padlón a fürdőszobában, a fejem már a fal mellett a szomszédos stúdióban. Az éjszaka folyamán, az egész testem meghökkent, és eltorzult, mint kificamodott. Épp támadta meg a tüzelési energiát irányított a szomszédos stúdióban.
Az egész az én Budapesti tartózkodása Én állandóan követte Stalker. Vártak rám egészen a bejárat az épület, ahol laktam. Minden nap.
Ez egy google fordítás.
jó napot

Comment by Tero Parkkonen on September 16, 2016 at 8:10pm

I have my own group here in Peacepink: V2K and electronic harassment proof , and in Facebook: We together against mind control and gang stalking. I have discussion but I'll put it here also. I'm a Targeted Individual from Finland and I've successfully recorded V2K since 13.9.2016. I used an AM radio to do that. My body is sending RF and I made interference with AM radio frequencies (mainly 1300-1600 KHz) though the scale was 500-1600 KHz. I have proof in my computer but it isn't in good quality and many won't hear it. I've tried a couple of programs that can alter the audible sound without good response. But i can hear some of it with my speakers and my dad hears only one word out of it. There are two links of it below my discussion and they use many voices one on top of the other but my name Tero is mentioned at least 4 times in the 20160913191635 recording and it is in Finnish. The first 6 seconds they say "Kiitoksia sulle Tero sä makaat vielä teho-osastolla, paskahousu" etc. Is there anyone who can help making the audio better? Here in Finland the Finnish typing and speaking is pronounced in the same way compared to i.e English. I know some who did this to me. Now my electronic harassment has gone bad because I know some who did this to me. This is Josef Mengele type of torture only being done remotely :(

Comment by Lez on July 20, 2013 at 12:25am

Hi,

I am presently in Budapest, Buda part and was micro waved the very day I reached the city, while taking a nap.

Walking in the streets in the evening  I had difficulty standing up and walking straight. But then the guy next to me had  exactly the same problem,  behaving as if drunk, and probably showing that waves were locked upon me and  had exactly the same effect on him . Strange impression.

Are you still harassed  by electronic devices ?

Best regards

Lez

 

Members (5)

 
 
 

Latest Activity

Lez commented on Sonar♦0's group Victimes Francophone De "Mind Control".
"Bonjour,  Un lien avait été mis à la suite du commentaire sur le film de Depardon. Le lien a disparu. Il rappelait tout l'historique des problèmes rencontrés par la président de l'association…"
3 hours ago
Kathleen Henry replied to Kathleen Henry's discussion Who targets us for gang stalkers?
4 hours ago
brian bovo posted a status
"You tell doctors thanks for minimal help. But most of you sell out."
6 hours ago
Haley replied to Haley's discussion Targeted and tortured for 5 years.......giving up hope
"yeah, I'm not holding my breath either. I realize they want me dead at this point just to shut me up. I think they will get their wish soon........I have severe anxiety disorder and panic attacks. I have been on a benzo for years, currently…"
10 hours ago
brian bovo replied to Haley's discussion Targeted and tortured for 5 years.......giving up hope
"Silk medical tape and artificial popcorn butter on walls and objects relating to you.  Try it."
14 hours ago
William L replied to Haley's discussion Targeted and tortured for 5 years.......giving up hope
"Well so are you under remote neural monitoring? and I'm used to the voice to skull as well that sure doesn't stop them though and yeah they pretty much try and control and dictate me and my life too it's terrible obviously I wish…"
14 hours ago
William L commented on CLS's status
"I can sometimes identify who I'm talking to my perps want me to know"
14 hours ago
brian bovo posted a status
"I also think the sounds are chemical reactions near or in hearing cortex"
18 hours ago

Badge

Loading…

© 2018   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service