peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Beleegyezés nélküli, Központi idegrendszert érő RF hatások

Information

Beleegyezés nélküli, Központi idegrendszert érő RF hatások

Magyarországon élők, akik a Kerettörténet Képzési eseményeket és/vagy RF befolyást tapasztalnak.

Örömmel, vesszük támogató csatlakozásod!

Kulcsszavak: Voice2Skull, Synthetic Telepathy, Nem-Halálos/Félig-Halálos Fegyverek (DEW), Indukált REM Álmok, Kognitív disszonanncia REM álmok után,

Website: http://roboticminds.wordpress.com
Location: Budapest / Hungary
Members: 2
Latest Activity: May 11, 2015

Politikai Aspektusok mert egyszerűen a Demokrácia Igényli a Targeted Individual-ok létét

Romba döntött személyiségek
A Parlamentáris Demokrácia visszaharap?

 

Azon országokban ahol a „nép” közvetlen választása az, ami egy-egy képviselőt helyére juttat alapjában teljesen jól működő, jól működőnek tűnő államformát mutat.
A korrupció fogalma mégis gyakorta hallható az állampolgárok által. Legyen az bármely megválasztott oldal óriási összegű állami korrupciós nyomozásokat folytathatnak egymással szemben a megválasztottak illetve az anno kormánynál álltak.
A fentiek nyilvánvalóan, mindenki számára ismerten jelzik kormányok mögött, ellenzékek mögött adott esetben permanensen fennálló gazdasági lobbik meglétét.
Történhet-e bármi is, ha adott érdekcsoport hosszútávon nagy volumenű céljai nem egyeznek adott megválasztott képviselő álláspontjával, aki megválasztása miatt nem leváltható, hisz erre törvényes lehetőség nincsen.
Anno a 70-es évekig a COINTELPRO-nak nevezett ellehetetlenítési technikákat alkalmaztak. Ezeket gyaníthatóan a miatt hogy nyomuk maradt állították le.
A képviselőket kizárni csak jelentős indokkal lehet, mely sebet okozhatna bármely párt, vagy testület renoméján. A valamilyen okból lemondott képviselők után pedig a legtöbb országban új választás írandó ki az adott helyre.
Megszabadulhat-e bárkitől adott érdekcsoport, úgy, hogy a visszavonuló személy megtörjön, tegye azt magától. Sőt tegye azt úgy, hogy látszólag általa valósan elhitt módon, szeretik. Ezzel teljesen elfedve minden konfliktusukat, mind a politikus mind a választók elől.
Sok forrás említi, hogy COINTELPRO jellegű tevékenységek ma is léteznek, használva a legkülönbözőbb létező technikai, pszichológiai fegyvereket, adott esetben korrupt orvosokat, akik természetszerűleg a szabályok szerint járnak el.

Ellehetetlenítendő lehet például egy politikus, amennyiben bizonyos lobbival áll szemben, amennyiben nem kívánatos bizonyos csoportnak a politikus egyéb ismérve, például nem kívánatos személy a családtagja.

Mai COINTELPRO szerű taktikák, mindíg indirektek. Nem a politikust célozzák (hisz az a demokratikus választás renoméját rombolná), hanem adott személy hozzátartozóját hozzák adott meglévő, és ma már hipermodern eszközökkel hírbe. Meggyőzve adott személyt arról, hogy adott esetben jobb ha távozik, vagy az megtörésében maga választja a lemondást.

Milyen módszerek állnak rendelkezésre adott COINTELPRO szerű beavatkozásokhoz. Említsük első körben csak azokat melyek már valamelyest publicitást nyertek. Ezen akciók általában hosszú távú működések, hogy minden apró részlet igazolható legyen.

Mi történik az eszközként használt (pl.) családtaggal, pl azzal aki nem passzol a „képbe”?
-Anyagi ellehetetlenítés
-Szavahihetetlenné tevés
-Lakások megfigyelése
-Lakásokba hatolás
-Megfigyelés útján gyenge pontjainak kihasználása (naívság, partnerkapcsolatok)
-Segítő adott esetben fizetett, lesők, követők, akár prostituáltak felhasználása
-Az állami szervek eszközként használata (legyen az rendőrség, egészségügy)
-Tanuvallomások elkerülése, olyan ügyek „létrehozása”, „megrendezése” melyben a személy nem lehet később KÉPES meglévő igazát bizonyítani, illetve körülményeit igazolni
-Okmányokkal való visszaélés
-Személyes tárgyak keresése, akár kukákban kutatás
-Baráti társaságok tönkretétele, látszólag csakis a személy hibájából, itt vegyes hírek „keltése”
-Telefonbeszélgetések teljeskörű lehallgatása
-Erre alapuló akciók bármely magán vagy hivatalos szférába avatkozva (legyen ez ingatlanüzlet, kábítószerfogyasztás, pénzügyi tranzakciók, követése „adjusztálása” )
-Partnerkapcsolatok létrehozása

Adott nem kívánatos személy akkurátus munkával tehető teljesen tönkretétele, később akár bűnesetbe keverése törheti csak meg az adott családtagok. A tönkremenetel alatt megfigyelhető ezen személyek mélyülő kognitív disszonanciája, mely ismét csak tökéletesen indokoltnak tűnik.

A pszichológiai módszerek közül a hipnózis jól ismert technikája jelenthet jó kezdetet ahhoz hogy később igazolható és a személy ellen fordítható bűnesetet generálhassanak. Adott, megtörtént orosz bűnügyi példában, bankkártyák tartalmával éltek vissza elkövetők ezzel károsítva személyeket. Egyszerű hipnózissal rávéve a személyt pénzének kivételére. Akik ezek után nem igazán emlékeztek arra, hogy anyagiaik hogyan vesztek el.
Az így megkárosított személy csak arra emlékszik adott esetben, hogy elveszett, hogy nem pontosan tudja mi történt vele, vagy inkoherens módon beszél a történtekről.
(„... többszöri hosszas elveszések adott esetben, pl. egy elveszés után pl.: mi baj? Semmi... de mégis? Elrepült. Kicsoda? Mindegy elrepült és nem jön vissza”... hasonló szövegek... „)

Egy ilyen tranzakcióval nagy lépést tehet előre a COINTELPRO, a banki kamerák képeit kevesebb ideig őrzik a tárak, és az összegeket hiányolóknak (van hogy) fogalmuk sincs, hogy ez számlájukról hiányzik. Számlaforgalmukat esetleg nem is figyelik. Nagy összegekre téve ezzel szert. Olyan készpénzre például, melyet később más lakásába helyzve kapcsolatukat, illetve teljes közegüket tönkre lehet tenni. (Hová tűnik az anyagi?)

Gyakori ilyen esetekben az úgynevezett Covert Drugging, ami mindössze annyit jelent hogy adott személyek kábítószerfogyasztására még a legnyilvánvalóbb alkalmakkor sem csapnak le, illetve közegük között indirekt, direkt módon Covert Dealerek kerülnek elhelyezésre.

Nyilvánvaló, hogy egy politikus csakis olyan dologgal „léptethető” vissza amelyről NEM szívesen beszél, és a helyzet titokban marad, így a résztvevők felé a legkevésbé sem lép fel.
Miről hallgat mélyen valaki? Ha családtagja tegyük fel bűnöző (ennek azért híre megy), aberrált, őrült vagy pedofil. Ezek a fogalmak teljesen jogosan készetik teljes csendre adott esetben a családtagokat
Például a homoszexualitás önmagában nyilvánvalóan nem készteti lenondásra a családtagot, és nem is lehet alapja semmilyen diszkreditálásnak, viszont adott homoszexuális esetleges szereplései (Televízió), vagy nem szimpatikus megnyilvánulásai (privát weboldalak stb), nem szimpatikusak az adott érdekcsoportnak, viszont megismerve a személy életmódját könnyen tehetőek prédává. Téve ezt úgy hogy a személy zárt közegbe kerül, egyedül él, és sem beszélgetéseire sem esetleges attrocitásaira nincs tanuja. Közege később úgy nyilatkozik ahogy szeretne.

Mivel a résztvevők „elvi síkon” nem vesznek részt semmilyen olyan bűncselekményben melynek a tényállása megállapítható ezért ők nem tehetőek felelőssé, gyakorta nem is igazán informáltak arról mi történik majd adott személlyel, és hogy amit tesznek végső soron mihez járul hozzá. Mint a COINTELPRO-nál is sokszor halálesettel végződött az operáció, hisz sokszor annyira diszkreditáltá vált adott személy hogy életétől megvált.

Adott személyek paranoiásnak tűnő viselkedését megerősítve közegében néhány év alatt szembesül csak a személy hogy „célpontban áll”, sokszor azzal is hogy nem feltétlenül ő a célpont, hanem az a konstelláció melyet helyzete politikailag jelenthet.

A titkos eszközpark a maga idejében is titkos volt, ugyanúgy ahogyan az a mai világban is. A mentális betegségek vitatott de látványos paletája adhat végső kimenetelt ahhoz, hogy adott operáció „jól végezze dolgát”. Meglévő „nem halálos fegyverekkel” könnyen kelthetőek látszatinfarktusok, (sonic stb), stroke-ok, remegésrohamok. Ezzel mások előtt akár ájulásra késztetve a személyt. Innentől egyenes út az állami egészségügy, ahol nagyon sok helyen evidens a korrupció. És a személy ha választhatna sem képes más helyre kerülni, csak ahová például egy ambuláns autó viszi.

A pszichiátria amúgy nagyon tisztelt tudománya, pedig ismét teret adhat arra, hogy tudott, vagy nem tudott hipnózison essen át adott személy. A regresszív hipnózis pedig nem csak események feltárására, hanem „előregyártott” emlékek behelyezésére is lehetőséget ad. Adott esetben bármely emlék behelyezhető. Elmosható. (by John Ryder, Ph.D.), illetve adott pszichiáter teljesen jogosan, megnyugtatóan nyilatkozhat a pácienstől, aki szívesen hipnotizáltatta volna mindezek előtt magát bárki mással. Hisz történéseinek tudatában van, sőt tudná, azok kronológiáját, sőt segítségére lenne bizonyítani azt ami vele történt. Ezen történések hipnózis alatt megváltoztathatóak. A személyek habár teljesen tisztában van azzal mi történik vele szívesen mennének pszichiáterhez akár, sőt örömmel esnének át hipnózison (ami bizonyíthatná a velük történteket).

Erre általában anyagi viszonyaik tönkremenetele miatt már nincs lehetőségük.

Arról pedig, hogy a technológia által adott, de mivel „titkos” eszközök rendelkezésre állnak és azok használatban is vannak. Természetszerűleg titkosan, nem is érdemes szót ejteni, hisz sem a Voice 2 Skull technológia, sem a Synthetic Telepathy, sem pedig a távolról történő Agy Kompjúter kapcsolat megléte (HAARP) nem bizonyítható. Talán sosem lesz az.

Maximum a változó kognitív disszonanciákból, az alvásritmusok megváltoztatásából érezhetik néhányan hogy a technológia létezik.

Discussion Forum

Media Release in Hungarian - Magyar sajtóközlemény

Started by AtlantiTeo. Last reply by Peter Goulash May 11, 2015. 1 Reply

Media Release in Hungarian - Magyar sajtóközlemény…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Beleegyezés nélküli, Központi idegrendszert érő RF hatások to add comments!

Comment by AtlantiTeo on May 11, 2015 at 7:58pm

I have problems of mind control and electronic harassment.

Currently, I have no problem of stalking or gangstalking. I have problems with satellite surveillance individual. I have traveled in Italy, France, Switzerland and Germany.

In my case, in my personal case, everything is generated by satellite because I have traveled for many kilometers. I passed the Mont Blanc tunnel. My microchips and voices to skull (synthetic telepathy) to work every in the Mont Blanc Tunnel. Obviously, with these tests, I have problems with satellite, and I have no agents (people) who follow me.
My PERPS follow me with individual satellite technology. My microchips are “detectors”.
If I were traveling in Australia or America or Africa, I can not escape the satellite and microchips.

I have no problem of "street teather" or other problems to gangstalking. [For example “street theater” or stalking frenetic by Agents or similar (etc).]

I understand every the problems of gangstalking and stalking hectic, but I do not suffer.

I suffer electronic harassment, in fact, my symptoms are:

  • Voices to skull,
  • Tinnitus by microchips (8.500 herz),
  • Sleep deprivation.

Every victim has his case. There are similar cases, however, each case is individual and not equals. The symptoms are not all identical.

My case is very very very very similar to the case of Petrit in Albania.

My memorandum. I have many medical documents.

http://peacepink.ning.com/profiles/blogs/memorandum-bt-italian-case...

I ELECTRONIC HARASSMENTS TO RIGHT

Source image: gangstalking kiwipedia

Comment by AtlantiTeo on May 10, 2015 at 7:11am

Channel youtube of GABRIELLA. Victim from CANADA/HUNGARY.

Save his cannel in your browser Peter. Maybe in future, my suggestion is to create your channel youtube or vimeo Peter!

Comment by AtlantiTeo on November 10, 2014 at 2:15am

Copy/paste:

Film:
Programmed to be a spy and an assassin

Christine DeNicola a Háttérhatalom egyik al-alprojectjének alanyaként programozott kémnek és orvgyilkosnak, valamint gyermekgyilkosnak terveztetett, de a háttér-ellenállás miatt a programozása - alprojecti szinten - kudarccal végződött. Ő is tanúskodott 1995-ben, a Bill Clinton amerikai elnök által nyomásra létrehozott Elnöki Bizottságon, ahol évtizedekkel korábbi CIA-s agyprogramozások túlélőit hallgatták meg, akik elkerülték a politikai gyilkosságot. Chris DeNicola 1962-ben született, és első emlékképeitől kezdve titkosszolgálati intézmények (így pl. az arizónai Tucson) orvosai általi rituális kínzások, programozások és emberkísérletek áldozata volt, akinek apja is (Donald Richard Ebner) dr. Green társaságához tartozott.

Nyilvános magyar pszichiátriákon az emberkísérleteket és agyprogramozást (melyek újra-kikísérletezései a titkosszolgálatokban már évtizedek óta elavult technológiáknak) mikrohullámú és elektrosokk terápiák, valamint gyógyszereknek álcázott orális és parenterális (injekció általi) beavatkozások útján végzik. A kísérleti alanyok jelentős részét meggyilkolják; a kísérletekre és a gyilkosságokra a mindenkori miniszterelnök, a honvédelmi- és titkosszolgálati miniszterek, a titkosszolgálati igazgatók, valamint az igazságügyi- és a belügyminiszter adnak utasítást. Emellett vannak kínzásra, megtörésre, csonkításra és gyilkosságra előterjesztések a főleg megyei rendőrkapitányságok éléről és vezető főrendőreitől, továbbá a pszichiátriák és az elmegyógyintézetek főigazgatóitól és osztályvezető főorvosaiktól, valamint helyetteseiktől, és a Magyar Orvosi Kamara (MOK) etikai bizottsági és adatvédelmi stb. titkosszolgálati kapcsolattartóiktól és hivatásos besúgóiktól. Christine DeNicola is átesett számos elektrosokk terápián és "gyógyszeres", továbbá injekciós kínzáson és agyprogramozáson. Az elmeprogramozások közül való módszer volt, hogy besugárzás közben képeket vetítettek az agyába mélybevésések céljából. Programozták titoktartásra, fotografikus memóriára és illegális behatolási technikákra stb. is.

A filmben tudósítást is láthatnak a Kádár-rendszerben és azt követően végig a magyar lakosság egyik legfőbb Holocaust-gyártó népirtó központja, a korábban MN Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórház, később Repülőkórház bejáratánál, kivétel nélkül az összes médium által elhallgatott sorozat- és tömeggyilkos orvosok neveiből és a népirtások módszereiből is tényfeltárva. Megjegyezzük: soha, korábban senki nem tudott a pszichiátriai bűnözésről sem töredékennyit sem tényfeltárni, mert hol Antall József, hol Boross Péter, Horn Gyula, Medgyessy Péter, Orbán Viktor stb. vezetésével - sokszor lassú kínhalállal - meggyilkolták. A népirtó terroristák kivétel nélkül az összes kádári elkövetőt és állami titkosszolgálati és katonai titkosszolgálati tömeggyilkost átmentették, kinevezték, és orbánig bezárólag folytatólagosan adták és adják le a kormány-megrendeléseket a megfélemlítő és elhallgattatásra, valamint napi bosszúra irányuló terrorcselekményekre és kínhalált követelő népirtó gyilkosságokra, méltóvá tétetvén a családostól való lassú kínhalálra és kárhozatra.

http://vimeo.com/user4567739 (334 videos)

 
 
 
 

Latest Activity

Larry Lee Whitsitt posted photos
5 hours ago
brian bovo commented on Sue's blog post Doin it hard
"I do this first. I consider my monitoring as part of a large social expiriment by a level/tiered conglomeration that includes agencies, corporations, citizen groups, more. They use what i know in the brainstem a implant or artificial bio adapting…"
9 hours ago
Sue commented on Sue's blog post Doin it hard
"Thanks brian/ CLS. I will try. They make life very hard. I live with my mum...shes involved, makes it even harder. I think l should leave but they wont let me get private housing....that means l wld end up in public housing with addicts...too…"
9 hours ago
deca posted videos
12 hours ago
CLS commented on Sue's blog post Doin it hard
"Hello, Eat a lot of greens, do exersice, and do the stuff you want to do even if they assault you. These people are the GARBAGE OF THIS WORLD. Their leader is ABSOLUTE GARBAGE. They will continue t assault you because they are MINDLESS GARBAGE that…"
13 hours ago
CLS replied to CLS's discussion MIND CONTROL TORTURE
"Hello, Brain control antennas. There are antenna's that are 1 directional and antennas that are multi directional which transmitter all directions. For brain control, my guess is that the victims is broadcasting their brain frequencies in all…"
13 hours ago
CLS replied to CLS's discussion MIND CONTROL TORTURE
"Hello, This is how not to discredit yourself in front of other people and your family. Please note EMF readers give off alarms on some victims. The perprators have the technolgoy to cause that EMF reader to give off false readings. So if you get a…"
14 hours ago
Robin Yan posted a discussion
16 hours ago

Badge

Loading…

© 2017   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service