Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Victimele și susținători din România

Information

Victimele și susținători din România

Victimele și suporterii din România și Republica Moldova.
Un grup de schimb de idei, sfaturi și ajutor pentru victimele între România și Republica Moldova în linga română.

VICTIME ROMANIA IN LIST:

Dan Sonfalean

Ecaterina Gagiu

Iulian Laurentiu - Began:since birth

Joan - october 2014

Mircea mgoganau - 2002

Ovidiu Donciu - 2002

Pernes Lurentiu - 1989

Pricopi Gelu - 1998

Website: http://peacepink.ning.com/group/europe/page/grup-rom-nia
Location: România
Members: 11
Latest Activity: Sep 16, 2016

COMUNICAT DE PRESA ROMÂNĂ (30 euro)

TARGETED INDIVIDUALS AND SUPPORTERS FROM ROMANIA AGAINST MIND CONTROL AND/OR GANGSTALKING

Victimele și suporterii din România și Republica Moldova. Un grup de schimb de idei, sfaturi și ajutor pentru victimele între România și Republica Moldova în linga română. http://smileys.smilchat.net/smiley/leisure/ordinateurs/forum/help07.gif

STOP MIND KONTROL AND GANGSTALKING ALSO IN ROMANIA!

ARME GEOFIZICHE SECRETE – TORTURI SI ABUZURI CU ARME ELECTOMAGNETICE SI PSIHONEUROLOGICE


Mii de oameni cer sa se faca o ancheta internationala pentru enorme incalcari ale drepturilor omului care se petrec actual in intraga lume in cel mai mare secret.

In ultimii ani, numarul acestor crime impotriva umanitatii a crescut atat de mult incat putem vorbi deschis de agresiune asupra populatiei civile.

Aceasta agresiune este facuta cu o tehnologie care actioneaza de la distanta, din umbra, intrecand orice limita si este folosita impotriva oamenilor nevinovati si neajutorati.

Este o cerinta continua din partea victimelor sa fie denuntate aceste infractiuni la oficiile statului,organizatiile pentru drepturile omului, liderilor internazionali si presei. De regula nu se obtine nici un raspuns din cauza ca acesta tecnologie nu este cunoscuta. Parerea institutelor psihiatrice este ca victimele au halucinatii. De asemenea plangerile depuse la sectiile de politie sunt aproape mereu considerate ca probleme psihologice si sunt pur si simplu ignorate.

Cu toate ca in data de 8 octomrie 1995 Presedintele Statelor Unite Bill Clinton a admis aceasta problema si in ciuda numeroaselor carti scrise de militari si specialisti, publicate in librarii si in internet, fara nici un comentariu semnificativ din partea partidelor politice sau guvernului vreunei tari, in special Italia. Sa ne amintim ca in Italia sunt 120 de baze militare Americane, unele dintre ele cu mii de soldati barbati si femei.

Deci este posibil sa treaca multi ani inainte ca “Holocaustul tacerii” sa fie adus la cunostinta publicului. Iar pentru victime aceasta comparatie cu holocaustul este absolut dreapta.

Numarul amplu de reclamatii si gravitatea faptelor justifica o ancheta internationala.

Vazand numarul considerabil de victime la scara planetara, s- a generat o miscare mondiala in internet. Doar victimele zelose si constiinciose denunta aceste crime, numarul victimelor adevarate fiind de departe mult mai mare ca acest grup.

In Ianuarie 2007, ziarista Sharon Weinberger a publicat in “Washinton Post” articolul intitulat “Mind games” (Jocurile mintii) pentru victimele americane si organizatia activistilor FFCHS “Freedom From covert Harassment and Surveillance”“Libertatea de a trai fara hartuire si supraveghere ascunsa”.

Intre timp noi victime, din ce in ce mai numeroase ies la iveala din toate cele patru colturi ale lumii. Cer ca aceste crime sa fie facute publice, insistand pana cand va fi facuta o ancheta internationala pe aceasta problema. Si declanseaza o campanie impotriva TORTURII SI ABUZURILOR CU ARME ELECTOMAGNETICE SI NEUROLOGICE.

Ce este peacepink?

Peacepink este o rețea socială care se adresează în special la victimele gangstalking globale (gangstalking urmărire organizate), de asemenea, victime de arme cu energie dirijată, arme neurologice, arme electromagnetice, arme psihotronice, arme pentru a servi pentru controlul minții și care au evoluat de Proiectul MK-ULTRA. Există documente care pot fi găsite în librării și pe internet, care fac aluzie la aceste arme sofisticate, care sunt utilizate pentru manipularea corpului și a minții, arme, care sunt, de asemenea, numite "non-letale" și care sunt utilizate împotriva civililor nevinovați împrăștiate pe tot globul , dintre care unele au microcipuri implantate sub piele într-o fraudulos, iar unele dintre ele, va fi prezent dovezi radiologice ale unor astfel de dispozitive care lucrează cu frecvență radio.

Cine a creat peacepink?

Peacepink.ning.com a fost creat de Soleilmavis Liu că este un cetățean chinez, născut și crescut în China, și a fost atacat în decembrie 2001 de către tehnologiile de al control minții, atunci când ea a fost studia pentru o diplomă de Master în Australia. La acea vreme, nu era familiarizat cu aceste tehnologii de control al minții. Mai târziu, el a aflat de aceste tehnologii care sunt folosite în secret și acoperite de către guvernele din întreaga lume pentru a controla și oprima populația. Din 2002, el a călătorit în multe locuri pentru a încerca să scape de tortură și de tehnologie de control al minții la distanță hărțuirea și "vocile din capul său", cunoscute de acronimul V2K (voce a craniului/voice to skull). Ea sa refugiat în Hong Kong, Thailanda, Noua Zeelandă și a fost luată -, precum și tehnologiile de control minții - de la oameni care au trimis de Ambasada SUA în Hong Kong, în aprilie 2002. În aprilie 2003, sa întors în China și chiar și astăzi acolo locuiește acolo.
Peacepink încurajează toți membrii să devină voluntari în domeniile lor de sprijin și de "networking".
Managerii și personalul nu Peacepink câștiga nimic pentru munca lor în managementul comunitate și chiar mii de voluntari și a altor autori și editori.

De ce a fost născut peacepink?

Scopul de a crea peacepink a fost de a sprijini campania globală pentru a opri abuzurile și tortura la tehnologii de control al minții și de arme cu energie dirijată, pentru a aduce victimele impreuna pentru a ajuta reciproc, pentru a expune această crimă oribilă a publice, pentru a solicita sprijinul opiniei publice și de sensibilizare, pentru a opri abuzurile și tortura temnite hărțuirea la o distanță, de aceste arme tehnologice din lume și diseminarea acestor crime foarte elaborate, care sunt în mare parte ignorate în mod deliberat sau acoperite si ascunse de către agențiile federale. Acesta oferă utilizatorilor săi înregistrați, posibilitatea de a conecta cu oamenii la nivel local și la nivel global, să partajeze fotografii, clipuri video, a crea evenimente și discuții, bloguri posta si sa adere la grupuri. Etimologia numelui de comunitate, inspirat de un roz de familie Rosacee (la Rosa chinensis 月季, Pinyin, Yueji), și că, în limbajul florilor inseamna dragoste de pace și de îngrijire pentru tine și pentru alții. Este o comunitate de diversitate și este deschis pentru a accepta noi membri din toate culturile, clasa sociala, etnie. Toți membrii sunt liberi să-și exprime opiniile și toate părerile sunt respectate și apreciate. Peacepink salută donații de la persoane fizice, organizații și companii.

_____________________________________

Manipularea si controlul mintii - Dezvaluiri

ENG) In this broadcast in Romania, after 12 minutes, they discuss the practice of mind control in countries like France, Germany, Italy, Spain etc.

FRA) Dans cette émission, en Roumanie, après 12 minutes, ils discutent de la pratique du contrôle de l'esprit dans des pays comme la France, l'Allemagne, l'Italie, l'Espagne etc.

ROM) În această emisiune în România, în minutul 12, se discută practica de control al minții în țări precum Franța, Germania, Italia, Spania etc.

08/10/2009 Conspiratia tacerii - Comanda si controlul mintii - Emil Strainu PART 1/5

Excellent documentary in rumeno - Razboiul parapsihologic (1) - Dezvaluiri uimitoare

"Un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gândurilor şi emoţiilor, de la distanţă".

La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenţii secreţi, armatele şi liderii unor naţiuni rivale... Şi dacă războiul parapsihologic ţinteşte mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui? Dacă da, te priveşte în mod direct!


Un nuovo tipo di guerra è in pieno svolgimento: una guerra di controllo mentale, di manipolazione dei pensieri ed emozioni. Tutto si svolge a distanza.
A prima vista, una guerra basata sui metodi parapsicologici e tecnologie psicotroniche che sembra rivolta solo tra agenti segreti, gli eserciti e i leader delle nazioni rivali ... E se la guerra parapsicologica mirasse oltre? Potrebbe essere uno degli obiettivi di controllo delle masse? In caso affermativo, tutto ciò e spaventoso.

Un nouveau type de guerre est en plein essor: une guerre de contrôle de l'esprit, la manipulation des pensées et des émotions. Tout se passe à distance.
À première vue, une guerre basée sur les méthodes parapsychologiques et technologies psychotroniques qui semble destiné uniquement entre des agents secrets, des armées et les chefs des nations rivales ... Et si la guerre avait pour objectif parapsychologique plus? Il pourrait être l'un des objectifs de contrôle des masses? Si c'est le cas, tout et effrayant.

A new kind of war is in full swing: a war of mind control, manipulation of thoughts and emotions. Everything takes place at a distance.
At first glance, a war based on the parapsychological methods and technologies psychotronic that seems directed only between secret agents, armies and leaders of rival nations ... And if the war was aimed parapsychological over? It could be one of the control objectives of the masses? If so, everything and scary.

Secretele controlului mintii (DOCUMENTAR in English subtitles in Român)

Controlul Informatiilor -Tehnici de manipulare pe scara larga !!!

_______________________________________

Wywiad z Peterem Moringiem dla NTV - (POLAND 27.03.2015)

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 BERLIN, 1+2 OCTOBER 2015

Discussion Forum

Target Chat Available Now

Started by Vicki Burnett Jul 19, 2014. 0 Replies

Targeted Individuals, families, friends and others. There is now a One Voice chat room for us all. It is a great place for support, advice, friendship, crisis, meet-ups. The intent is to have a…Continue

Amenintare șocant satelit de supraveghere de John Fleming (2003)

Started by AtlantiTeo Jul 8, 2014. 0 Replies

THE SHOCKING MENACE OF SATELLITE SURVEILLANCE (by John Fleming 19-06-2003) John Calvin…Continue

Europe Group is only a...

Started by AtlantiTeo May 8, 2014. 0 Replies

Euro grupo = Una playa de maniobras o patio de maniobras como estación de…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Victimele și susținători din România to add comments!

Comment by Tero Parkkonen on September 16, 2016 at 5:43am

I'm a Targeted Individual from Finland and I've successfully recorded V2K since 13.9.2016. I used an AM radio to do that. My body is sending RF and I made interference with AM radio frequencies (mainly 1300-1600 KHz) though the scale was 500-1600 KHz. I have proof in my computer but it isn't in good quality and many won't hear it. I've tried a couple of programs that can alter the audible sound without good response. But i can hear it loudly with my speakers and my dad hears only one word out of it. I know some who did this to me. Now my electronic harassment has gone bad. What should I do?

Comment by Tero Parkkonen on September 16, 2016 at 4:55am

I've successfully recorded V2K since 13.9.2016. I used an AM radio to do that. My body is sending RF and I made interference with AM radio frequencies (mainly 1300-1600 KHz) though the scale was 500-1600 KHz. I have proof in my computer but it isn't in good quality and many won't hear it. I've tried a couple of programs that can alter the audible sound without good response. But i can hear it loudly with my speakers and my dad hears only one word out of it. Now my electronic harassment has gone bad. What should I do?

Comment by T.I. Vico on February 16, 2016 at 3:02pm

Securiștii din era Ceaușescu încă conduc totul din umbră. Regimul comunism a creat scursuri pe bandă rulantă. Trădarea era la ordinea zilei în acele timpuri. Fix cei care ar fi trebuit să te apere te dădeau în gât la securitate. În opinia mea, nu s-au schimbat prea mult lucrurile...

http://adevarul.ro/news/eveniment/le-monde-fostii-securisti-romania...

Comment by Pamela Condila-Lacy on January 20, 2016 at 4:35pm

Even the Police, Jandarmeria, Pompieri and other agencies are involved in this awful crime, especially if they are in some kind of religious group or secret society new order group, rogue group or love passion sexual group or criminal group or smuggling trafficking group. I see on the news that foreignors and other romanians are being falsely accused and had to be let go because of lack of evidence. Innocent people are being falsely accused and lives destroyed from these individuals in these agencies and rogue groups

Comment by Pamela Condila-Lacy on January 20, 2016 at 4:30pm

On television channels Realita and Romania TV during the December 1 2015 Romania national day I heard somekind of interference speaking false slanderings about me, about few other romanians and few other foreignors follow with low humming frequency sounds and electromagnetic waves, I believe this is from new order family group that was former rogue Jandarm group, their rogue group and secret service new order family society group from Roata De Jos, Marsa, Cartojani, Videle, Alexandria, Bolintin, Giurgiu, and Bucharest. Using manipulative slanders, mind control tatics, broadcasting device, they even used coreless microphone as mobile radio to speak to one another, they even use children, teenagers, your family members, neighbors, ordinary people to monitor, survellience, spy on certain people like me. Now it is becoming more dangerous.

Comment by T.I. Vico on May 11, 2015 at 1:56am

Here the sound can be heard a bit better.

https://youtu.be/lxk16sfV8-k?t=523

Comment by T.I. Vico on May 10, 2015 at 8:07pm

Also, at times, they gave me agressive impulses. So, I'm thinking that, if they want to break up protests nowadays, they could just give agressive impulses to certain individuals (who are unaware of the technology). Thus they don't need to infiltrate their own men in the crowd anymore.

Also, I had seen some men sitting at a balcony watching the protesters and I told the perps in my mind "if you can really control other people, then make the girl in front of me look towards them aswell". And she did just that after a few seconds. 

Comment by T.I. Vico on May 10, 2015 at 5:41pm

They used sounds during a protest that took place yesterday in Bucharest. Listen carefully to the first seconds of the video. You'll notice a strange intermittent sound. I was there and it made all my body shiver.

Comment by Krzysztof on May 6, 2015 at 11:53pm

I support your cause, your ideas and the European CHC.

"United we stand, divided we fall"

EUROPEAN CONFERENCE ON COVERT HARASSMENT OF CIVILIANS 2015

https://www.covertharassmentconference.com/

Regards from Poland

Comment by AtlantiTeo on May 6, 2015 at 7:25pm

@Joan Thanks for response. In Romania, we have to look journalists  interested in these argouments . We must write emails in perfect Romanian language and explain that there are other journalists from Poland and other countries.  We have to inform journalists and television stations suitable to mind control. We must inform journalists romanian of the European CHC (Cover harassments Conference). If we add other serious journalists, it is a benefit to the common cause, against the common enemy.

ROM) Multumesc pentru raspuns. În România, trebuie să se uite pentru jurnaliștii interesați. Noi trebuie să scrie e-mails în limba română și să explice există alte jurnaliști din Polonia și alte țări. Avem de a informa jurnaliștilor și posturilor de televiziune adecvate de control  minții. Noi trebuie să informeze CHC european (Conference). Dacă adăugăm alte jurnaliști grave, este un beneficiu pentru cauza comună, împotriva inamicului comun.

 

Members (11)

 
 
 

Latest Activity

Mrs.magrate01 left a comment for Jeffrey Phillips
"HelloI am Mrs margarate by name and i have something very important to discuss with you , write me with my email(madam.margaratebrooks190@gmail.com)"
1 minute ago
Mrs.magrate01 left a comment for Andie
"HelloI am Mrs margarate by name and i have something very important to discuss with you , write me with my email(madam.margaratebrooks190@gmail.com)"
1 minute ago
Mrs.magrate01 left a comment for Truth.Now
"HelloI am Mrs margarate by name and i have something very important to discuss with you , write me with my email(madam.margaratebrooks190@gmail.com)"
1 minute ago
Mrs.magrate01 left a comment for ELENA BROBONEA
"HelloI am Mrs margarate by name and i have something very important to discuss with you , write me with my email(madam.margaratebrooks190@gmail.com)"
3 minutes ago
Mrs.magrate01 left a comment for Glinskott
"HelloI am Mrs margarate by name and i have something very important to discuss with you , write me with my email(madam.margaratebrooks190@gmail.com)"
3 minutes ago
Mrs.magrate01 left a comment for Olly
"HelloI am Mrs margarate by name and i have something very important to discuss with you , write me with my email(madam.margaratebrooks190@gmail.com)"
4 minutes ago
Liberty liked ROBERT WILLIAM MATTHEWS's discussion EM energy/Microwaves
45 minutes ago
emmanuel posted a blog post

messages Facebook et bloqués . Messages Facebook et bloqués.

Des dizaines de messages facebook , certains destinés a des contact a Soleilmavis de plus de 80 ont été et bloqués , ces messages n’ont pas été transmis à leurs destinataires. Et je n’ai jamais eu de réponses alors que je dénonçais  la torture, le harcèlement et plus grave.Qu’est-ce que je peux faire ?Des dizaines de messages facebook, certains destinés à des contacts à Soleilmavis plus de 80 ont été et bloqués, ces messages n’ont pas été transmis à leurs destinataires. Et je n’ai jamais eu de…See More
2 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service