Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

THE SHOCKING MENACE OF SATELLITE SURVEILLANCE 

(by John Fleming 19-06-2003)

 John Calvin Fleming, Jr. (născut la 05 iulie 1951) este un politician american, medic și om de afaceri care a servit în calitate de Reprezentant SUA pentru districtul Congresului patra Louisiana din 2009. Fleming, un membru al Partidului Republican, este de la Minden, Louisiana. Un membru al Fii ai Revoluției Americane si Societatea Jamestowne, Fleming este doar al doilea Republican de a deține locul său din Reconstrucție. http://en.wikipedia.org/wiki/John_Fleming_(U.S._politician)

Amenintare șocant satelit de supraveghere de John Fleming (19-06-2003) by mcmailteam@gmail.com

 Necunoscută la cea mai mare din lume, sateliții pot efectua fapte uimitoare și de multe ori amenințător. Acest lucru ar trebui să vină ca o surpriză atunci când o reflectă pe efortul masiv turnat în tehnologie prin satelit de la satelitul sovietic Sputnik, lansat în 1957, a provocat panică în SUA Un satelit spion pot monitoriza o persoană în fiecare mișcare, chiar și atunci când "ținta" este în interior sau adânc în interiorul unei clădiri sau călătoresc rapid pe autostrada într-o mașină, în orice fel de vreme (înnorat, ploaie, furtună). Nu există nici un loc pentru a ascunde de pe fața pământului.

Este nevoie de doar trei sateliți pentru a pătură din lume, cu o capacitate de detectare. Pe lângă urmărirea unei persoane fiecare acțiune și transmiterea datelor la un ecran de calculator pe pământ, puteri uimitoare de sateliți includ citit mintea unei persoane, monitorizarea convorbirilor, manipularea instrumente electronice și atacat fizic pe cineva cu un fascicul laser. Citirea de la distanță de mintea cuiva prin intermediul tehnologiei prin satelit este destul de bizar, dar aceasta se face; aceasta este o realitate, în prezent, nu o himeră de la o distopie futurist! Pentru cei care ar putea să nu cred descrierea mea de supraveghere prin satelit, aș cita pur și simplu o a încercat și-adevărat proverb roman: Ora dezvăluie toate lucrurile (Tempus omnia revelat)

For Example : aniretacE or other victim

Jhon Fleming:

  • Lectură minte o persoană (victim)
  • Monitorizare conversații, 
  • Manipularea de instrumente electronice, și cineva poate fi atacat de un fascicul laser. 

"Telemetrie mental" (citire de la distanță) pe cineva prin intermediul tehnologiei prin satelit este destul de bizar, dar a fost făcut, și aceasta este o realitate prezentă, nu o himeră de la o distopie futurist!
Probabil cea mai izbitoare a aspectul cel mai deranjant de supraveghere prin satelit, cu siguranță, citirea mintii/lectură minte o persoană/Telemetrie mental.

sursă în limba engleză by MCmailteam@gmail.com

http://peacepink.ning.com/profiles/blogs/la-minaccia-scioccante-di-...


Documentarul ARTE - O lume fara oameni (Un monde sans humains); sub...

Documentarul ARTE O lume fara oameni (Un monde sans humains, 2012) este realizat de Philippe Borrel dupa o idee a lui Noël Mamère (arte.tv/fr/un-monde-sans-humains/6968904.html) si propune o discutie profunda pe marginea noilor tehnologii – internet, cipuri, gadgeturi bio-tehnologice -, a cercetarilor de tip Google care cauta sa citeasca mintea umana si a filosofiilor care propaga astfel de orientari –transumanism, de pilda, bizara utopie a obtinerii nemuririi prin intermediul nano-tehnologiei care nu se reduce insa, in practica, la idei abstracte. 

Principalul punct tare al acestui documentar, fata de altele pe teme de acelasi gen, consta in faptul ca abordeaza mai multe dimensiuni ale acestei noi realitati aratand conexiunile politice din background si consecintele pe care aceste fenomene le vor avea asupra omului si societatii. Se incepe prin a arata modul in care noile tehnologii ne schimba viata la nivel cotidian si, de aici, la nivel de mentalitate si practici social-culturale. Se arata modul in care lucreaza industriile nano-tehnologiei, care se folosesc de nobilul scop al usurarii vietii handicapatilor, ajungand, ulterior, sa foloseasca inventiile propuse pentru aplicatii militare ca sa transforme soldatul intr-un adevarat cyborg. Un exemplu din documentar cazulDARPA, baza de cercetare a Armatei SUA, care a inventat, de pilda, internetul, si care experimenteaza si alte tehnologii in prezent. Nu lipseste nici Google, unde ne sunt prezentate cercetarile facute pentru a se citi gandurile oamenilor.

Printre aceste aplicatii se gaseste si cipul, in documentar fiind redata viziunea unui futurist care incearca sa ne convinga de ce anume oamenii vor accepta un astfel de dispozitiv implantat in corp, care sa controleze, practic, tot circuitul biologic al organismului uman.

Interesant de aflat este faptul ca exista un intreg curent filosofico-tehnologic numit transumanism, al carui propovaduitor este Ray Kurzweil, care a dat nastere unui centru de cercetari aplicate (Singularity).Cercetarile de aici sunt menite dezvoltarii nano-tehnologiei pana la completa absorbtie si controlare a vietii naturale de catre noile tehnologii. Utopia consta in obiectivele “filosofice” ale acestui curent, anume obtinerea “nemuririi.”

Insa in spatele transumanismului se afla o intreaga politica si industrie. Neoliberalismul este, in special, strans legat de aceasta utopie a eficientei si organizarii totale a lumii sub control digital. O legatura tradusa inclusiv in fonduri care finanteaza respectivele cercetari.

Astfel, arata Jean-Claude Guillebaud (scriitor):

“Cand privim de aproape ce se intampla in Statele Unite, ne dam seama ca conexiunile acestor proiecte tehno-stiintifice sunt cu aripa dreapta a liberalismului american, care a subventionat Universitatea Singularitatii. E vorba de dreapta ultra-liberala dura, libertarienii. Adica legaturile cu proiectul social “de piata” si logica acestuia sunt indubitabile, evidente, chiar inspaimantatoare.”

Iar un militant ce apare in film, Jim Thomas, din ONG-ul ETC Group Canada, explica ideea din spatele acestor tentative elaborate pe mai multe planuri:

„Exista mai multe moduri de a descrie aceasta tehnologie asa-zis convergenta. De pilda sunt numite nano-, bio-, info-, cogno- sau genetice, robotice, inteligenta artificiala, nano-tehnologie… Eu prefer sigla BANG: biti, atomi, neuroni, gene. Asa se vede mai bine intentia care se afla in spatele tuturor acestor tehnologii care doresc sa manipuleze un element de baza specific. De exemplu, in biotehnologie, este gena, in ideea ca putem descompune tot ce e viu in elemente simple si digitale.Pentru tehnologia informaticii, este bit-ul, elementul binar in 0 si 1. Pentru tehnologia creierului, eneuronul. In nano-tehnologie, atomul este elementul de baza. Si din clipa in care putem manipula fiecare unitate elementara, le putem recombina sau interverti, putem construi ADN sau gene pornind de la atomi. Putem construi informatie pornind de la atomi. Putem folos tehnologiile informatiei pentru a ameliora biotehnologia.

Toate elementele de baza devin instrumente esentiale pentru a reconstrui materia, pentru a reprograma natura, ca si cum totul n-ar fi decat un calculator. Este ceea ce presupune ideea deconvergenta. Odata ce ajungem la cea mai mica particula, la nivelul celui mai mic pixel al existentei,putem rearanja acesti pixeli in noi materii, in noi organisme vii si, in fine, in noi indivizi, in noi sisteme sociale, in noi economii. Promotorii noii convergente sunt convinsi de faptul ca utilizand biologia sintetica sau nano-tehnologia, se va putea manipula intreaga planeta. Se va putea gasi o solutie pentru incalzirea climei, transformand atmosfera. Si, in fine, se vor putea stapani toate elementele, de la cel mai mic pana la cel mai mare. Intre cele doua, noi, oamenii, suntem prinsi in capcana, ca intre ciocan si nicovala.”

Remarcabil este si faptul ca in documentar apar o serie de specialisti, filosofi, scriitori, sociologi, psihiatri care critica aceasta tendinta de “masinizare” a lumii, lucru cu atat mai interesant cu cat nu au o abordare clasic-traditionala. Asa cum atrage atentia unul din acestia, chiar daca din toate aceste inventii ar functiona si ar fi puse in aplicare numai o mica parte, impactul ar fi enorm si ar consta in schimbarea semnificatiei fiintei umane. Practic, s-ar inventa un nou om.

Unde pot duce toate acestea?

Ne-o arata Jean-Paul Mairieu, fizician specializat in fizica cuantica, director de cercetare la Centrul National de cercetare stiintifica (CNRS), Franta:

“Accesul la tehnologii din ce in ce mai sofisticate si mai costisitoare nu duce neaparat la ameliorarea binelui comun si poate fi un proiect pentru o elita. Ar insemna operarea uneifracturi violente in umanitate, ceea ce ridica o problema politica, una din problemele politice majore ale umanitatii astazi.

Acesti oameni [care sustin transumanismul] ar fi gata sa impinga peste bord o buna parte din umanitate, asteptand disparitia ei finala. Nu au nevoie sa-i extermine direct, multi vor disparea doar pentru ca sunt mai slabi. Intr-o anumita masura, va exista o “paguba acceptata”, o “ruptura acceptata”.”

Realizatorii documentarului incheie aceasta investigatie cu o intrebare-cheie:

Dorim, oare, cu adevarat o astfel de lume? O lume….fara oameni?

Jean-Claude Guillebaud: “Esenta vietii umane este exact ceea ce nu poate fi calculat: dragostea, spiritualitatea, poezia, intelepciunea, muzica, tandretea, altruismul, generozitatea, solidaritatea umana. Toate aceste lucruri ce nu pot fi calculate sunt, putin cate putin, evacuate din peisaj.”

Pierre Dardot, professor de filosofie: O lume fara oameni, cu cyborgi sau indivizi hibrizi sau himere, masini cu resturi umane, nu ar mai reprezenta o lume. Trebuie sa aratam clar aceasta contradictie si sa-i subliniem insuportabilitatea. Singura modalitate este hranirea spiritului si atitudinii de rezistenta.”

Roland Gori, profesor de psihopatologie clinica: “Trebuie sa renuntam la ideea de a lasa expertii sa ne ghideze viata. Fie ca sunt experti in economie, in politica sau in nano-tehnologie, trebuie sa ne re-insusim democratia pe care am avut tendinta de a o abandona in beneficiul lor sub presiunea politicilor securitare si a diferitelor industrii.” 

- Multumiri celor care s-au ostenit la traducerea si editarea documentarului. Preluarea prezentarii scrise nu poate fi facuta decat cu acordul nostru explicit - 

sursă în limba rumena http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/05/28/un-monde-sans...

Romania, te iubesc:

Taranii romani, prinsi cu satelitul

Taranul roman se zbate sa devina eurofermier, dar nu-i prea iese. Zeci de mii de agricultori au ramas fara subventiile acordate de Uniunea Europeana pentru ca au picat testul "satelitului".

http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-ta...

Views: 145

Latest Activity

Lez commented on Sonar♦0's group Victimes Francophone De "Mind Control".
2 hours ago
AtlantiTeo posted a blog post

Convenzione Norimberga

<╔═════════════════════╗>>>>>>><║CODICE DI NORIMBERGA (1946) ║>>>>>>><╚═════════════════════╝>>>>>>>►1. Il consenso volontario del soggetto umano è assolutamente essenziale. Ciò significa che la persona in…See More
12 hours ago
AtlantiTeo posted videos
12 hours ago
Gary Munroe left a comment for AtlantiTeo
"https://spiritualbonyogamasters.tumblr.com/ this page will show ST-SCAN taken in the VA Hospital Washington DC same person same chip implant taken in 2017-2018-2019 in main lane China"
12 hours ago
Gary Munroe left a comment for AtlantiTeo
12 hours ago
targeted imae left a comment for Dawn Jordan
"hi i just joined peacepink. targeted individual from the uk"
22 hours ago
CLS posted a status
"FEMA camps. All planned out already."
yesterday
CLS posted a status
"Slave to the grind. Who would say this?? KKK Nazi"
yesterday

Badge

Loading…

© 2020   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service