Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: 11 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jul 20. 55 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Martti Koski on July 20, 2019 at 7:31am

2019-07-20.png  Tyypillinen Facebook disinfo viestiEli kannattaa tehdä päinvastoin kuin hän ehdottaa.,

Comment by outi tuomi on July 20, 2019 at 6:44am

Klikkasin linkkiä. Tuli punaisia varoituksia. Yhteytesi ei ole suojattu. Harrassment sivulle hyökännyt taho voi varastaa tietojasi.  takaisin suojaukseen.  Että olisi varmaan tärkeää.

Comment by Martti Koski on July 20, 2019 at 6:25am

Pistin tämän linkin kotisivulleni Facebookissa ennen nukkumaanmenoa. Aamulla se oli häipynyt jälkeä jättämättä - josta päättelen että se on tärkeä.   https://www.harassmenttaskforce.com/2019/04/22/detecting-frequencie...

Comment by outi tuomi on July 19, 2019 at 5:57pm

Solemavitsilta tuli sähköpostia. Kirjoitan asiasta tänne,lukemassa käyvät ei-jäsenetkin näkevät.

"London Wednesday Rally. A regular rally lähellä parlamenttitaloa. To raise awareness of the situation on secret mind control abuse and torture.

Comment by Pentti Kupari on July 19, 2019 at 5:04pm

Joku vuosi sitten minut heitettiin ulos täältä peacepinkistä. Samaan aukaan myöskin tässä ketjussa olleita viestejä tuhottiin. Jouduin kirjautumaan uudestaan tänne ja sen jälkeen en ole voinut käyttää admin oikeuksua. Niitä ei varmaankaan ole sitten kellään.  Kannattaa varmaan olla Jukkaan yhteydessä. Luulisin että siitä on hyötyä.

Comment by Martti Koski on July 19, 2019 at 5:17am

Olin tyytyväinen liian aikaisin.  Nyt se mobile broadband uudelleenohjaus tuli takaisin kotisivulleni.

Comment by Martti Koski on July 18, 2019 at 11:07pm

Palstan perusti H, ja poistuttuaan antoi admin oikeudet Pentille. Pentti on yksi niistä viidestä jotka kokoontui joskus Tampereella alkuaikoina H kutsusta. Aivan mukavaa että hän on jaksanut vähän seurailla tätä.

Comment by outi tuomi on July 18, 2019 at 10:29pm

Joskus alkuaikoina tarkistelin asiiaa ja silloin keskustelupalsta pysyi valkoisena, kun kirjaston koneelta hakusanalla peacepinkin etsin. En ole sen jälkeen tarkistanut tilannetta.

Minullehan asia on saman tekevä. Olen koko ajan ottanut huomioon, että hakkeristalkkerini saavat tietoonsa kaiken, mitä läppärilläni kirjoitan.

Että mikäs mies tämä Pentti Kupari on, kun tuommoisessa asemassa täällä on.

Comment by Martti Koski on July 18, 2019 at 10:13pm

Muistaakseni tästä puhuttiin joskus alkuaikoina. Eli Peacepink on  Ping tyyppinen portaali. Erona Facebookkiin on että täällä ei ole mainoksia, eikä kirjoittajien kiinnostuksen kohteita  (toivottavasti ) keräillä ja myydä omistajan toimesta. ,

Kaikki kirjoitukset ryhmissä on  julkisia, niinkuin Suomi24, joten kuka tahansa henkilö voi seurata kirjoituksia . Kuitenkin jos haluaa osallistua keskusteluun, täytyy rekisteröityä jäseneksi, ja jos puhuu asiattomia - periaatteessa valvoja , eli Pentti Kupari voi poistaa henkilön ryhmästä, jolloin häneltä menee kirjoitusoikeus.

Tuosta julkisuudesta on hyötyä - esimerkiksi eilen lainasin Soleil Mavisin patenttilistaa facebookissa.

Yksityisiäkin keskusteluja voi käydä tekemällä postituslistan haluamilleen henkilöille, Muistaakseni , jos haluaa lähettää viestin jollekin täytyy pyytää ensin hänet ystäväksi, niin estetään spammi postituksen avulla

Comment by outi tuomi on July 18, 2019 at 5:19pm

 

Kävin kirjaston koneella. Hakusanaksi peacepink.Tuli otsikko ja alaotsikoita, joista yksi oli Outi Tuomi's page. Kun tutkin, siellä oli, ettei sivua voi lukea muut kuin reskisteröityneet jäsenet. Suomi-ryhmän viestit olivat luettavissa.

Kävin läpi ryhmiä. Paljon selaisia. joissa viimeisin toiminta vuosina 2012 - 2017. Muutamassa kesä-heinäkuussa tänä vuonna toimintaa. Osassa keskustelu ei näkynyt, osassa näkyi, esim. Puolan ryhmässä, jonne Tero Parkkonen oli kirjoittanut.

Ei siis ole vain Suomi-ryhmää koskeva hakkerointi.

 

Members (46)

 
 
 

Latest Activity

ghstdtnee commented on davidfulton3's video
Thumbnail

103; ISRAEL IS THE AXIS of EVIL / EVIDENCE, of COVERT DRUGGING

"Show me how to do Media and i can Rock their world"
9 minutes ago
ghstdtnee commented on davidfulton3's video
Thumbnail

103; ISRAEL IS THE AXIS of EVIL / EVIDENCE, of COVERT DRUGGING

"Oh more Drivel- I am focusing on the Issue of Human Rights violations/ Justice. Thats why. What do your videos have to do with obtaining Justice in a Court of law? Pray tell. Debate is your motive? Rubbish. You already lost Dave when you lose…"
10 minutes ago
ghstdtnee left a comment for davidfulton3
"No need to respond Dave. I know what I,m doing. Have a pleasant one"
28 minutes ago
ghstdtnee left a comment for davidfulton3
"Hi Dave- Responding to your posr re Drivel. If you had read it, it was a COMMENT. 2} What is your proof Israel is an axis of evil? {I stand by my comments}. 3} I need to know exactly what your Videos have done to further Justice for Human Rights…"
30 minutes ago
CLS posted a status
"You or me will never no the garbage true preps. Its by design. Please understand its torture of your thought process. Your prep is not aroun"
56 minutes ago
CLS posted a status
"Preps are pros making people around you to seem like they are in on your problem. Its designed PSYCH TORTURE!!!!!!"
58 minutes ago
CLS posted a status
"Now imagine being profoundly retarded and disabled. Now imagine spending your life EEG Mapped B2B to another person. Its true. UltraCriminal"
1 hour ago
CLS posted a status
"If you tell the cops dont complain about people just say you are a victim of dews. Have some technical details. Otherwise you look mental!"
1 hour ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service