Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 48
Latest Activity: 8 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Marjut Kivimäki on August 17, 2019 at 10:30pm
Outi en ymmärrä kirjoitustasi. Suomessa ja muualla on lupa tappaa itsensä mikään laki ei sitä kiellä kukaan sitä ei saa estää. Se ei ole myöskään syy toimittaa ketään pakkohoitoon. Jos meitä on lupa kiduttaa meillä on myös oltava oikeus paeta sitä. Koska rikollista toimintaahan tämä kaikki on. Ja outi ohjaileeko sinua jokin minuun liittyvä taho?
Comment by outi tuomi on August 17, 2019 at 10:22pm

Varmuuden vuoksi MARJUTILLE tiedoksi: en ole vetämässä ketään mukaani itsemurhaan.En ole sellaista itsekään tekemässä, MUTTA ASIA PITÄÄ OTTAA ESILLE.

Vankilaan meitä ei ole hommattu, mutta psyk.hoitoon sitäkin enemmän ja onneksi siitä sentään saa kirjoittaa.

Comment by outi tuomi on August 17, 2019 at 5:11pm

TUMMANSININEN UINTIREISSUNI - SIRUILLAKO

Kyllä jo kaupungissa päivällä tummansinisiä pilviä taivaalla liikkui ja jyrinötäkin kuului. Kun pääsin uimarannalle, vaikutti, että ukonilma tulee päälle. Mutta oli kyllä vähän yliluonnollisen tummansinistä.  Rantaan palattuani otin pari valokuvaa. Etsimessä maisema oli tummansininen. kun kotona katsoin kuvia, ne olivat vaalean harmaan pilvisiä Siinä kamerassa heikommassa valossa kuvaus siirtyy automaattisesti hämäräkuvaukseen, mutta se jo etsimessä.  ELI taisi olla kyse sirusta. Jos stalkkerien tarkoitus oli estää uiminen, pieleen meni. Mutta KIITOS hienosta elämyksestä.

Comment by Hanna on August 17, 2019 at 3:48pm

Outi: Tuo "linkitetty tietokoneeseen ja muihin ihmisiin" kuvaa kyllä niin hyvin myös mun tilannetta. Olen miettinyt onko linkitettynä oleminen muihin ihmisiin hetkellistä vai pysyvää..ja sitä, että haluataanko vain luoda mielikuva, että olen linkitettynä muihin ihmisiin, vai olenko todella.

Comment by Indie Target on August 17, 2019 at 6:24am

Martti, lähetin sen käännöksen sinun Gmail-osoitteeseen jo maanantaina, eikö se tullut perille?

Comment by Martti Koski on August 17, 2019 at 4:39am

Indie mites se käännös ? Mulla alkaa olla päiväkirja muuten valmiina, se meinisi mukavasti , ja saisi julkisuutta päivityksen mukana.

Comment by outi tuomi on August 16, 2019 at 8:58pm

pieni pätkä jäi puuttumaan tuon viestin kopiosta:

--- yrittää mitään, kun kaikki pilataan ja tuhotaan kaikin keinoin

Comment by outi tuomi on August 16, 2019 at 8:53pm

 onko elämä elämisen arvoista, kun on vainottu

Lainaan suomi24Stä viestin, joka on niin osuva, että voisi olla stalkkerin kirjoittama.

" Ei ole elämisen arvoista silloin, kun on linkitetty tietokoneeseen ja muihin ihmisiin, eikä siinä kaikki. Ei ole järkeä elää yhteiskunnassa, joka ei kunnioita muita ihmisiä eikä pidä kaikkia yhdenvertaisina, vaan rasistisesti ja mielivaltaisesti valitaan kohteita, joita kiusataan.Ei ole järkeä asua asunnossa, jota muut asuttavat ja hallitsevat laitteilla..

Comment by outi tuomi on August 16, 2019 at 4:38pm

Korjaus: siis 12 kilometrin  päähän

Comment by outi tuomi on August 16, 2019 at 4:35pm

Martti,

Kyllä minulla sisua piisaa tavallisten pulmien ja luonnonolosuhteiden kanssa. Pari päivää sitten kävin Aulangolla. Ensin tein lenkin.Sitten piti mennä uimaan. Uimarantaan menevän harjun rinteen rannassa oli rivissä pienin välein miehiä oransseissa vaatteissa moottorisaha käynnissä. Hirveä meteli.

Parkkipaikalle vaan. Siellä joustavasti päätin, että ajan sitten kaupungin kautta ja käyn uimahallin takana Vanajavedessä uimassa. Uikkarit päälle ja järveen. Oli niin pitkä järvenselkä, että tuuli nostatti liian korkeat laineet/aallot. Läiskähtivät naamaan. Ei tullut uimisesta mitään. Kastui sentään uikkarit.

Kotiin Riksuun. Myöhemmin päivällä sitten päätin lähteä 2 km päähän rannalle. Tummia pilviä oli liikkunut taivaalla jo jonkin aikaa. Kun pääsin perille, puoli taivasta oli tumman sinisten pilvien peitossa, jylinää ja jyrinää piisasi. Vastarannalla näkyi suoraan maahan iskeviä salamia. Mutta kun ei tuullut eikä satanut, niin MINÄHÄN MENIN UIMAAN. Oli kyllä mahtava kokemus uida tummansinisessä vedessä tummansinisisten pilvien alla vastarannan salamoita katsellen. Taustalla auringon suunnassa pilvet vähän rakoili ja tummansinisessä maisemassa sinne tänne tuli hetkeksi aurinkoinen metsäpläntti. EIKÄ PELOTTANUT YHTÄÄN. Päinvastoin. Ajattelin, että jos salama iskee, en voisi komeammin tältä pallolta päästä. Mahtava luonnonvoima eikä saastainen rikollinen asialla.

 

Members (48)

 
 
 

Latest Activity

CLS posted a status
"Klan Craft. Brain control isis to release a dirty bomb somewhere in US. Trust me antichrist. Pure evil. NY? They hate Jews. So much lawless"
30 minutes ago
CLS posted a status
"Klan craft. Electronically kill a non white person. Oppression with slander and fraud."
1 hour ago
dinelo amokounia commented on deca's video
Thumbnail

Do Smart Phones Control and Program the Human Race with Artificial Intelligence?

"This is a very grim future we are looking to...the truth of the matter is that the phone should just be an entertainment device and not to consume you massivly. Read books on statistics to have a mathematical approach and fina a good app like…"
2 hours ago
CLS posted a status
"Little Horn. Antichrist. Brutal rapist murder. You cannot imagine. French canadian one of the leaders"
2 hours ago
CLS posted a status
"Do you see how much nazi activity is in Quebec. See some new laws? Rotten to the core. Top is the Antichrist. Worst than hittler. Little Hor"
2 hours ago
Daniel Rogers posted a status
"Has anyone ever discovered a way to decect the V2K in someone?"
2 hours ago
CLS posted a status
"Read below and tell me im wrong. I will go to the police again. They know all countries secrets by cheating. We need to put them in jail"
2 hours ago
CLS posted a status
"Look at made wars conflicts since ww2. Majority artificial. Next China India Packistan India. Brain control. White on top"
2 hours ago

Badge

Loading…

© 2020   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service