Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: 7 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jul 20. 55 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on August 17, 2019 at 5:11pm

TUMMANSININEN UINTIREISSUNI - SIRUILLAKO

Kyllä jo kaupungissa päivällä tummansinisiä pilviä taivaalla liikkui ja jyrinötäkin kuului. Kun pääsin uimarannalle, vaikutti, että ukonilma tulee päälle. Mutta oli kyllä vähän yliluonnollisen tummansinistä.  Rantaan palattuani otin pari valokuvaa. Etsimessä maisema oli tummansininen. kun kotona katsoin kuvia, ne olivat vaalean harmaan pilvisiä Siinä kamerassa heikommassa valossa kuvaus siirtyy automaattisesti hämäräkuvaukseen, mutta se jo etsimessä.  ELI taisi olla kyse sirusta. Jos stalkkerien tarkoitus oli estää uiminen, pieleen meni. Mutta KIITOS hienosta elämyksestä.

Comment by Hanna on August 17, 2019 at 3:48pm

Outi: Tuo "linkitetty tietokoneeseen ja muihin ihmisiin" kuvaa kyllä niin hyvin myös mun tilannetta. Olen miettinyt onko linkitettynä oleminen muihin ihmisiin hetkellistä vai pysyvää..ja sitä, että haluataanko vain luoda mielikuva, että olen linkitettynä muihin ihmisiin, vai olenko todella.

Comment by Indie Target on August 17, 2019 at 6:24am

Martti, lähetin sen käännöksen sinun Gmail-osoitteeseen jo maanantaina, eikö se tullut perille?

Comment by Martti Koski on August 17, 2019 at 4:39am

Indie mites se käännös ? Mulla alkaa olla päiväkirja muuten valmiina, se meinisi mukavasti , ja saisi julkisuutta päivityksen mukana.

Comment by outi tuomi on August 16, 2019 at 8:58pm

pieni pätkä jäi puuttumaan tuon viestin kopiosta:

--- yrittää mitään, kun kaikki pilataan ja tuhotaan kaikin keinoin

Comment by outi tuomi on August 16, 2019 at 8:53pm

 onko elämä elämisen arvoista, kun on vainottu

Lainaan suomi24Stä viestin, joka on niin osuva, että voisi olla stalkkerin kirjoittama.

" Ei ole elämisen arvoista silloin, kun on linkitetty tietokoneeseen ja muihin ihmisiin, eikä siinä kaikki. Ei ole järkeä elää yhteiskunnassa, joka ei kunnioita muita ihmisiä eikä pidä kaikkia yhdenvertaisina, vaan rasistisesti ja mielivaltaisesti valitaan kohteita, joita kiusataan.Ei ole järkeä asua asunnossa, jota muut asuttavat ja hallitsevat laitteilla..

Comment by outi tuomi on August 16, 2019 at 4:38pm

Korjaus: siis 12 kilometrin  päähän

Comment by outi tuomi on August 16, 2019 at 4:35pm

Martti,

Kyllä minulla sisua piisaa tavallisten pulmien ja luonnonolosuhteiden kanssa. Pari päivää sitten kävin Aulangolla. Ensin tein lenkin.Sitten piti mennä uimaan. Uimarantaan menevän harjun rinteen rannassa oli rivissä pienin välein miehiä oransseissa vaatteissa moottorisaha käynnissä. Hirveä meteli.

Parkkipaikalle vaan. Siellä joustavasti päätin, että ajan sitten kaupungin kautta ja käyn uimahallin takana Vanajavedessä uimassa. Uikkarit päälle ja järveen. Oli niin pitkä järvenselkä, että tuuli nostatti liian korkeat laineet/aallot. Läiskähtivät naamaan. Ei tullut uimisesta mitään. Kastui sentään uikkarit.

Kotiin Riksuun. Myöhemmin päivällä sitten päätin lähteä 2 km päähän rannalle. Tummia pilviä oli liikkunut taivaalla jo jonkin aikaa. Kun pääsin perille, puoli taivasta oli tumman sinisten pilvien peitossa, jylinää ja jyrinää piisasi. Vastarannalla näkyi suoraan maahan iskeviä salamia. Mutta kun ei tuullut eikä satanut, niin MINÄHÄN MENIN UIMAAN. Oli kyllä mahtava kokemus uida tummansinisessä vedessä tummansinisisten pilvien alla vastarannan salamoita katsellen. Taustalla auringon suunnassa pilvet vähän rakoili ja tummansinisessä maisemassa sinne tänne tuli hetkeksi aurinkoinen metsäpläntti. EIKÄ PELOTTANUT YHTÄÄN. Päinvastoin. Ajattelin, että jos salama iskee, en voisi komeammin tältä pallolta päästä. Mahtava luonnonvoima eikä saastainen rikollinen asialla.

Comment by Indie Target on August 16, 2019 at 1:14pm

Lauantaina, kun olin lähtenyt sieltä tapaamisesta, niin oli poikkeuksellisen paljon ambulanssien ohiajoja ja yksi pysähtyi suoraan terassin viereen Kalevankadulla, kun olin siinä muutaman kaverin kanssa. Tuota on tapahtunut kyllä ennenkin, jostain syystä minun vieressä on aina ”hätätilanteita”.

Poliisiautojen ohiajoja oli myös paljon sekä lauantaina että myös maanantaina.

Comment by Indie Target on August 16, 2019 at 1:08pm

Elektronisesta vainoamisesta puheen ollen, nyt on taas keskimääräistä kovempi säteilytys käynnissä, kun kirjoitin eilen muutaman vastauksen Suomi24:n ketjuun poliisiautoilla vainoamisesta ja laitoin yhteen linkkejä minun blogiin.

 

Members (46)

 
 
 

Latest Activity

Maria Harmath shared Robin Yan's blog post on Facebook
1 hour ago
Maria Harmath shared Soleilmavis's event on Facebook
2 hours ago
davidfulton3 posted a video
2 hours ago
Profile IconKristen Conklin, Maurice V. and Franco Villa joined Peacepink
3 hours ago
Snoop Fourtruth commented on gale white's video
Thumbnail

Know Your Constitution - Carl Miller Part 3 of 3

"EVERYTHING ABOUT CONSTITUTIONAL SCHOLAR, CARL MILLER, AND HIS TEACHINGS ON WACCOBB.NET https://www.waccobb.net/forums/showthread.php?131638-Carl-Miller-Richard-Champion EVERYTHING ABOUT EDDIE CRAIG AND HIS TEACHINGS ON…"
4 hours ago
Gretta Fahey posted blog posts
5 hours ago
Stephen O' Neill replied to Yan Meng's discussion Is it mind control technology or mental illness: my story
"Deca Mc, hows it going fella? Hey what ever became of that guy LAZARUS ZOMBIE? he used to stir the pot in the forum years ago and you too used to disagree a lot. I tried looking him up on the forum just now but all I could find was "Page Not…"
6 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
"Mirjalla näyttää olevan hyvä radiotaajuusmittari. Olisi kiva tietää merkki. Onko oma vai lainassa. Jos STUK:lta lainassa, ei voi kertoa. Mielenkiinnolla seuraan."
7 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service