Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: 8 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski on Thursday. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Martti Koski on November 13, 2019 at 7:20am

Vaikka   siirtyinisimekin suljetulle foorumille. olisi hyvä pitää tämä auki varafoorumina, eli kirjoitella tänne asioita joita uskaltaa kirjoittaa tänne.

Tapaamisessa lauantaina oli aluksi viisi henkeä, kaikki miehiä. Myöhemmin ilmeistyi yksi nainenkin porukkaan. Klaus (oliko nimi oikein?) esitteli uutta mittariaan.
Mittareista puheenollen, Sähköä ilmassa-Erja Tamminen on laajentanut mittalaitevalikoimaansa. 

Tämä pitkä filmi mielisairaanhoidosta  oli minusta kiinnosta- vahinko ettei Suomi tekstejä.

Comment by Indie Target on November 12, 2019 at 11:33pm

Jep, pitää keksiä joku uusi suljettu foorumi tilalle.

Comment by Pentti Kupari on November 12, 2019 at 8:12pm

Tämä on nykyään julkinen palsta ja siksi tulee harkittua enemmän mitä kirjoittelee. Varmaan monilla muilla sama juttu.

Comment by Marjut Kivimäki on November 11, 2019 at 9:51pm

Jouko on kuollut kun ei kukaan viitsi kirjoitella kun mistään päin ei aukea tämä juttu .Kukaan ei viitsi kirjoitella tänne koska jokapäiväinen toiminta jatkuu eikä kaikista voi laulaa tulloo ambulanssi pian....

Comment by jouko on November 11, 2019 at 11:18am

palsta on kuallu

Comment by Martti Koski on October 31, 2019 at 6:29am

Rauni-Leena Luukasen esitelmä, jonka hän piti Oulussa ennen kuolemaansa.  Kiinnostavimmat asiat alkaa 45 minutin kohdalla. 

https://youtu.be/fngs_nGAOAc

Comment by Martti Koski on October 24, 2019 at 8:32am

Pentti, huomasin facebook sivultasi että olet käynyt Lapissa. Miten on, onko manipulaatio samanlaista  tuntturissa, kuin täällä etelässä , vai onko niin että he eivät voi häiritä erämaassa ?

Comment by Martti Koski on October 23, 2019 at 9:29am

Koska sen kuuli  useampi henkilö, ja se voitiin nauhoittaa se oli ääni, eikä vain radiolähetys jonka joku kuuli äänenä. Varmaan poliisilaitokselle voisi tehdä valituksen, kun on nauhoitus olemassa.

Comment by Pentti Kupari on October 22, 2019 at 7:16am

Herääkö kommentteja tästä videosta?  https://youtu.be/o-3-kaSO6_Y

Comment by Martti Koski on October 16, 2019 at 5:14am

Indie, kyllä nämä kaikki oli ennenkin käyneitä. Minusta suurin uutinen oli että rahaa on  kiristetty  synteettistä telepatiaa käyttäen. Tämä viittaa organisoituneeseen rikollisuuteen. Joko laitteita on päätynyt tavallisten rikollisten käsiin, tai sitten joku operaattori on halunnut tehdä vähän lisätienestiä.

Katsoittteko muuten nämä uudet Gladio paljastukset ? Näen hyvin mahdollisena, että Gladion Suomen organisaatio, - tai sen jäänteet on meidän kidutuksen takana. Raha tulee tietysti  Atlantin takaa, ja tarkoitus on koulia uusia operaattoreita käyttäen meitä koekaniineina.   Niitä tarvitaan muutama tuhat, jos aiotaan ottaa Suomen hallinto heidän kontrolliinsa.  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/10/14/kylman-sodan-suomalaisagen...

 

Members (45)

 
 
 

Latest Activity

Hans Zoff replied to Zezustech , Inc's discussion This Lab have way out from from RNM and V2K
"The navy relies in V2K for national defence precisely because it has never been intercepted, so OBVIOUSLY if OP’s bullshit worked, HE would have been ‘intercepted’ before ever even getting online, in the interests of nation…"
17 minutes ago
Stephen O' Neill replied to Harry's discussion They look into our most intimate memories
"My theory is that they have been in our heads and lives for 30 or 40 years so any memory we have had in that time the perps had a live seat. Just my opinion now after putting 2 and 2 together and hearing from other victims that claim they were…"
40 minutes ago
CLS posted a status
"Mapped a deficient mental shit to a man. the shit has non stop rage and jelousy. Attacks a family based on retard pile of shit of thoughts."
6 hours ago
jouko commented on H's group Finland
"siis nimi finland2 tuli väärin aikasempaan viestiin"
8 hours ago
jouko commented on H's group Finland
"luikuri ei kelpaa"
8 hours ago
jouko commented on H's group Finland
"voisko  vaikka indie tai martti antaa sähkäpostiosoitteen.Voitte sitten kutsua lisää porukkaa"
8 hours ago
jouko commented on H's group Finland
"tein tänne suljetun foorumin mille pääsee vain kutsusta.Jäsenet voi kutsua lisää  porukkaa..Voisko  joku luotettava  antaa  säkköpostinsa  niin  kutsun sinne.Foorumin nimi on…"
9 hours ago
Gretta Fahey posted a blog post

THE PENTAGON HAS DEVELOPED THE ABILITY TO TRANSMIT VOICES AND TO INFLICT PAIN.

“The Pentagon has developed the ability to transmit voices and inflict pain at the touch of a button”The above is a quote from a book by Alex Constantine called “Psychic Dictatorship in the U.S.A.” which was published in 1995. That technological capability has now been installed in the Republic of Ireland where a number of people are being forced to hear the voices as well as to feel the pain of those who have access to this pentagon owned technology. When they complain they are being wrongly…See More
13 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service