Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 48
Latest Activity: yesterday

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Hattarahnz on January 23, 2020 at 3:31am
Ei ei ei vaikka kuinka yritän millä luurilla vyöryttää noita aiempia kommentteja nii ei lataa.. pyörii vaan semmonen lataus merkki. Se oli joka ikisessä keskustelun avauksessa näkyi ne kommentit Jotka siinä näkyi jo valmiina muttei yksikään aiempi. Rasittavaa. Paitsi ett niillä kyllä on kana taas kynimättä mun kans ett voi hyvin johtuu siitä. Kiusa se on pienikin kiusa.
Comment by outi tuomi on January 23, 2020 at 2:58am

Minun käsittääkseni aiemmat kommentit voivat nähdä myös ei-jäsenet. He eivät vaan itse kirjoittaa.. On varmaan jotakin sinuun henkilönä kohdistuvaa haitantekoa.

Comment by Hattarahnz on January 23, 2020 at 2:35am
Ei liity asiaan mutta miksi en näe aiempi kommentteja yhtään mistään keskusteluista? Eikö niitä vaan näe jos ei ole ollut jäsen aiemmin? Vai mikä on ku lataa ja lataa vaan.

Mua on myös uhkailtu kun olen kertonut yhtään mistään yhtään mistään mutta lähinnä siitä kun tää alkoi kun ne yritti kouluttaa mua joksikin stalkkaajaksi, joksi en ryhtynyt. Nyt jos niistä ajoista jaan kelleen nii automaattinen uhkaus jostain suunnasta.. viimeisenä FB ryhmään uhriksi muuntautunut stalkkaaja, Mese keskusteluissa.
Comment by outi tuomi on January 22, 2020 at 11:30pm

Huokaisen helpotuksesta, kun älysin erota naamakirjasta-  Liian kova meno minulle olisi nytkin. Siellä uhkaillaan jäseniä sen takia, että ovat kertoneet, mitä heille on tehty.

Minua on uhkailtu suolessa.

Comment by outi tuomi on January 22, 2020 at 10:04pm

Kerron esimerkin.

v.2015 kesällä alkoivat korvat soida, siristä, kihistä, välillä sykkien, välillä nauhamaisesti, miten milloinkin.

Kun kirjoitin tästä paikkakunnan palstalle, tuli tietenkin tinnitusehdotuksia.

Kun kerroin, että sirisee vain kotona, loppuu heti kun menen ulos, loppuivat tinnituspuheet.

Sitten kerroin tarkemmin, miten kotona ilmenee. Välillä loppuu moneksi tunniksi.

Alkuun pystyin määrittämään suunnat joista tuli, mm. mh:n seinän läpi.

Kukaan ei nykyään väitä, että omasta päästä kotoisin koko juttu.

Comment by outi tuomi on January 22, 2020 at 9:24pm

,

Stalkkeri on päässyt leipätyöstään kotiin, On taas aikaa estää minun viestit.

Comment by Martti Koski on January 22, 2020 at 11:38am

Tällä voi varoittaa psykiatria sekoittamasta todellisuutta ja mielisairautta.  http://georgewashington2.blogspot.com/2009/05/conspiracies-and-mart...

Comment by outi tuomi on January 22, 2020 at 12:21am

Kehotin  lopettamaan tuskaisen valituksen e-häirinnän vaikutuksista. Stalkkerit saavat nautintoa lukemastaan. Lukevat kaiken, mitä kirjoitamme.

Comment by outi tuomi on January 21, 2020 at 2:06am

Rva M_lle tulee sähköisku polveen.

Hän tarkistaa: istun sohvalla tavallisessa paikassani. Polvi on suuntaan x.

Rva M lähtee liikkelle. kävellessä tulee/ei tule sähköisku.

Menee toiseen huoneeseen istumaan. Tule isku/ei tule.

Menee kylpyhuoneeseen. Tulee isku/ei tule.

Menee ulos. Tulee isku/ei tule.

Palaa sisälle. Istuu sohvalle. Tulee isku/ei tule.

Jos sähköiskut jatkuvat polvessa koko ajan, on kyse elimellisestä vaivasta tai sirusta-

Comment by outi tuomi on January 21, 2020 at 1:06am

Olen kiinnittänyt huomiota siihen, että kun TI:t kertovat e-häirinnän vaikutuksista, se tuskaista monenkirjavaa valittamista. Pitäisi uskoa sen takia, että kohteesta asia on kauhea.

Kun 2015 rupesin selvittämään, mitä minulle tehdään vai tehdäänkö, aloin jaotella vaikutuksia.

- kun kipuja, epämiellyttäviä tuntemukisias. oloja tuli kotona sisällä, lähdin ulos.Tein tämän samojen juttujen osalta useamman kerran ja loppuivat kun siirryin ULOS, ja mahdollisesti alkoivat uudelleen, kun palasin SISÄLLE. Tiesin, että sisällä minuun kohdistetaan jotakin eetä.

SISÄLLÄ -ULKONA- vertailu kannattaa tehdä kaiken kanssa.

- sitten kotona sisällä vaihtaa paikkaa. Jos polveen tulee sähköisku/ja, siirtyy muutaman metrin päähän, toiseen huoneeseen, kääntyy selältä mahaslle, jne. Loppuuko.

- liikkuvaan ihmiseen on vaikea kohdistaa tarkasti, siis liikkeelle, jatkuuko kipu,pistäminen, jne-

- minua on kotona häiritty varsinkin makuulla, kun olen nukkunut tai yrittänyt.. Olen vaihtanut patjan/sängyn paikkaa. Yöksi pariksi loppunut, sitten on kohdennettu jo uuteen paikkaan

- koettakaa arvioida suuntaa, mistä häirintä tulee: ylhäältä, alhaalta, sivusta, ikkunasta...Kun minua vuoteessa ruvettiin voimallisesti dsörkkimään jalkoväliin, vaihdoin tyynyn toiseen päähän ja samalla jalkovälin. Ei onnistunut enää sörkkiminen.

SIIS: sisällä/ulkona - missä paikassa- pois siirtyminen -kääntyminen, jne TEHKÄÄ HAVAINTOJA, kertokaa ja lopettakaa tuskainen valitus. Kipuakin voi kuvailla oli kuin..

Martti voisi antaa jäsenille käydä lukemassa tämä.

 

Members (48)

 
 
 

Latest Activity

Robin Yan replied to Robin Yan's discussion Please see this photo below. And,
"please forward it."
58 minutes ago
Robin Yan posted discussions
59 minutes ago
CLS posted a status
"Honking? 3 honks? WW3 warning. Something super scary is happening on top of covid. But covid and chance of war makes it even more dangerous."
1 hour ago
CLS posted a status
"On the verge of ww3? Dew weapons starting forest fires? Russia supporting right wing extremist? Multi nation evil organization rooted in hat"
1 hour ago
CLS posted a status
"Brain control division. Divide and conquer. India/China, India/Pakistan, Africa wars. Keep others down to stay on top."
3 hours ago
Gretta Fahey posted a blog post

WHO ILLEGALLY IMPLANTED ME WITH IMPLANTS WITHOUT MY CONSENT AND WHEN AND WHERE DID IT OCCUR ?

The World Economic Forum is behind  a program called ' the internet of bodies' according to its website which is called www.weforum.org. ; I have been illegally connected to 'the internet of bodies' against my will and without my permission.   I do not use a smart phone and I don't wear a smart watch or any watch whatsoever.  I dont wear any jewellery and I have not done so for the past twenty five years.  I do not carry a handbag except for a short…See More
6 hours ago
Robin Yan commented on Robin Yan's blog post Please help me forward this, thanks.
"As soon as possible. "
9 hours ago
Robin Yan posted a blog post

Please help me forward this, thanks.

UN UN Human Rights UN Human Rights Council Amnesty International International Bar Association International Criminal Court Canadian GovernmentPlease check (and forward this )  if you, petitions@ohchr.org and cat@ohchr.org received my message I sent to you yesterday.https://www.transfernow.net/wGX0uq122020Fight  for my life being  threatened ; fight against ongoing (psychological ) torture, terror and attempted murder by every possible…See More
9 hours ago

Badge

Loading…

© 2020   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service