Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 50
Latest Activity: on Tuesday

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1, 2020. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14, 2020. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on May 12, 2021 at 11:14pm

 jouko, siihen ei ole yhtä vastausta paitsi, että on vuosien aikana kertynyt tapauksia, joissa esiintulleita tietoja ei voi muuten selittää. Mainitsin tuolla aiemmin, että en  kerro esimerkkejä, vaikka niitä olisi.

Comment by jouko on May 12, 2021 at 11:06pm

mistäs outi tietää että on tositv:ssä

Comment by outi tuomi on May 12, 2021 at 5:42am

KIDUTETAAN

Comment by outi tuomi on May 12, 2021 at 4:57am

KIDUTETAAN

Comment by Martti Koski on May 11, 2021 at 6:04am

+YKn ihmisoikeusasiamies Leo Melzer pyysi tietoja kidutusraporttinsa pohjaksi. Lähetin alla olevan kaavakkeen parille taholle, ja päätin itsekin klrjoittaa Koska kuitenkin oli myöhä, päätin memmä mukkumaan. ja täyttää lomakkeen seuraavana päivämä.
Aamulla,kun heräsin odotti yllätys - vasemman käteni sormet ei toimineet. Ääneni olivat tohkeissasaan - seuraavaksi iskemme keuhkoihisi.
Seuraava tapaaminen lauantaina 15 toukokuuta Kampin Teerepelissä kello 16. Jos on vaikeuksia päästä sisälle, toimimme kuten viime kerralla.
https://www.ohchr.org/EN/Issues/Torture/SRTorture/Pages/accountabil...  

Comment by outi tuomi on May 10, 2021 at 10:50am

Päivän kysymys_

Olen ollut tietämäni mukaan 6-7 vuotta TOSI TV:SSÄ 24/7 KOTONANI.Minua on voinut katsella oman kännykkänsä näytöltä.

Nyt haluaisin tietää KETKÄ KAIKKI/KUINKA MONI ON VOINUT/VOI MINUA SEURATA.

Comment by outi tuomi on May 9, 2021 at 9:12am

Marjut  ja Martti

selasin taaksepäin, tosiaan olen maininnut M:n nimen usein, EN OLE HAUKKUNUT, Olen hänen kertomiensa kokemusten ja käyttäytymisensä/kirjoittamistensa avulla yrittänyt ymmärtää, mikä on nykyinen tilanne tässä meidän porukassa. EN OLE KIELTÄNYT VAINOAAN, mutta olen ihmetellyt käyttäytymistään. Jokin siinä viiraa, mutta en voi ymmärtää mikä,. Olen näköjään juuttunut jahkaamaan asiaa.- JA KYLLÄ MINUUN NÄKÖJÄÄN VAIKUTETAAN, EI OLE TAVALLISTA TYYLIÄNI.

Mutta kyllä teidän hyökkäyksetkin ovat olleet provokatiivisia

Olen vähän liian lyhyesti ja epäselvästi ( tai tekstiäni on lyhennetty) kertonut itseeni itseeni kohdistuneista stalkkauksista, mutta oikeasti on ollut melkoinen meno päällä. Kun sinulla ei ole ihmisiä kimpussasi, et voi ymmärtää tämmöistä.

PANEN ASIAN KONTROLLIIN SILLÄ, ETTÄ EN LUE MITÄÄN MITÄÄN SINUN TAI MARJUTIN KIRJOITTAMAA ENKÄ KIRJOITA MITÄÄN TEIHIN LIITTYVÄÄ.

SORRY MARJUT, yllätyin kun selasin taaksepäin.

Comment by outi tuomi on May 8, 2021 at 8:26pm

jouko,

vain älykkäät ihmiset pystyvät ajattelemaan ja puhumaan rinnakkaistodellisuuksista, tähtitieteilijät useimmiten.

Comment by jouko on May 8, 2021 at 7:58pm

kävin tossa lääkärissä .se mainitsi jotain rinnakkaitodellisuuksista.Itse  olen niistä  joskus netissä puhunut..Minusta on kai tehty proffili joka  jaetaan  lääkäreillekin.Käyttäkää  ihmiset brave  selaint nii teitä ei ehkä tunnisteta

Comment by outi tuomi on May 8, 2021 at 3:30am

On aika sekavan oloinen pötkö tekstiä, kun sen takaperin lukee eli lopusta alkuun. Martti kirjoitti viestin ja pätkä kerralla vastailin. Ulkopuolisten ei kannata lukea, ehkä asianosaiset saavat siitä selvää.

Martin viesti on stalkkerikaavan mukaan kirjoitettu. Minut syyllistetään kaikesta ja stalkkerit ovat viattomia uhreja.

 

Members (50)

 
 
 

Latest Activity

Robin Yan posted a discussion

Please send, Please share.

UN ICCPR UN Human Rights UN Human Rights Council Amnesty International International Bar Association International Criminal Court International Court of Justice Canadian GovernmentCC :justin.trudeau@parl.gc.casgcentral@un.orgmbachelet@ohchr.orgCP@ohchr.orgcat@ohchr.orgccpr@ohchr.orgsr-torture@ohchr.orgpetitions@ohchr.orginformation@icj-cij.orgBy this attached photo, please send and  confirm if you all received what I sent, thanks.…See More
6 hours ago
Tom liked SANDRA's profile
15 hours ago
Tom is now friends with SANDRA and Luke O Connor
15 hours ago
Luke O Connor left a comment for Stephen O' Neill
"hows it going stephen i sent u a message there dont know if u got it"
17 hours ago
CLS posted a status
"Lots of right wing political leaders are using russian mind control tech to get elected and eventually change US consitution."
17 hours ago
CLS posted a status
"Its possible that many have been preparing for magnetic pole shift secretly creating survival bunkers. Leaving us to fend for ourselves."
17 hours ago
CLS posted a status
"Warming trend maybe attributed to earths core causing a shift in the magnetic field. This will drastically change the positions of the poles"
17 hours ago
CLS posted a status
"Why does peacepink not have a valid ssl cert?"
17 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service