Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 50
Latest Activity: 16 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1, 2020. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14, 2020. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on June 10, 2021 at 9:05pm

 ambulanssit,paloautot, poliisimaijat sun muut virka-autot. Ajelkaa vaan varsinaisia ajojanne.Ette voi minua vainossa auttaa ja siltä osin kuin olette siiinä mukana, en minä voi asialle mitään.

Comment by outi tuomi on June 10, 2021 at 9:00pm

TILANNE KATSAUS

Olen ihan oikeasti joukkovainon ja elekromagneettisen häirinnän kohteena. Joskus 1990 luvun puolivälin jälkeen minut on pantu gang stalking -listalle. Myös elektroninen häirintä alkoi silloin. Sen jälkeen on ollut erilaisia vaiheita, nyt parhaillaan rankkaa häirintää öisin.

En ole mielisairas, stalkkaukset ovat todellisuutta. Todellisuudentaju toimii, pystyn hoitamaan asiani, en häiritse ketään, paitsi näköjään kirjoittamalla.

Asun yksin nk. yli miljoona muuta suomalaista. En kuljeskele muissa maailmoissa ulkona liikkuessani. Otan huomioon liikenteen, kadun ylitykset ja muut ihmiset.-Olen visuaalinen tyyppi. Katselen maisemia, taloja, varsinkin vanhoja, jne kuljen kamera mukanani. Entinen mahtui taskuun, nykyistä pitää roikottaa olkapäällä/kaulassa. On liikunnan lisäksi ainoa harrastukseni,kun vainon takia en voi osallistua mihinkään.

Nyt poikkeuksellisesti olen kirjoittanut riksun palstalle muusta kuin vainosta. Siihen oli syynsä. Kun en voi jutella asioista kenenkään kanssa, kirjoitin, osoittaakseni, että olen kartalla ja nkemyksiä on monistakin asioista. Muisti toimii ja teksti on ihan järkevää. MUTTA EI OLE TYKÄTTY TÄSTÄ. Kun minhän olen mustamaalattu hulluksi.

NYT LUPAAN, ETTE KIRJOITA RIKSUN PALSTALLE VUOTEEN, JOS ENÄÄ KOSKAAN, ETTÄ ADJÖ.

Comment by outi tuomi on June 10, 2021 at 7:12pm

Minulla on vähän hämmentävä tilanne. En tiedä, miksi naapuri muutti pois. Rouva huusi heti aluksi, että he muuttavat pois vain sen takia, että pääsevät isompaan Kyllä tähän uusi tulee!!!. Olen kirjoitellut muutaman kerran jonkun naapurin stalkkailusta ja paljastumisen takia on joutunut muuttamaan.

Muuttivat useaamman päivän, kun itse kuskasivat tavaroitaan peräkärryllä. Viimeisenä päivänä rouva huusi käsittämättömiä.

Comment by outi tuomi on June 4, 2021 at 12:00am

SARJAKIDUTTAJA  sellaisia on kimpussamme

Comment by outi tuomi on June 3, 2021 at 6:20pm

jouko,

kun en voi todistaa, että uusi naapuri teki tuon kuvaamaani, ehkä sen takia en kirjoittanut tänne

Comment by outi tuomi on June 3, 2021 at 6:17pm

JOUKO, JOUKO, JOUKO, LUEPAS NYT MINUN VIESTINI

Comment by outi tuomi on June 3, 2021 at 6:16pm

sorry JOUKO, ei ollut sinusta kyse vaan tästä uudesta naapuristani

.Luulin kirjoittaneeni hänestä tänne. Olenkin kirjoittanut paikkakunnan palstalle. Edellinen asukas antoi ymmärtää, että heidän tilalleen tulee uusi (siis stalkkaamaan.)

Kuvausta: eilen illalla läppärin avattuani, otsaan tuli pitkä pisto ja samalla päähän selkeästi nimi.

Illalla heräteltiin ja puolen yön jälkeen pistos otsaan, nimi päähän ja taju kankaalle.Tunnun päästä  kaameaa kohdistamista. Sihinäkihinällä herätys. Koko kehoa kuumennettiin polttavasti, hiki alkoi suihkuta. Siinä herätysten jälkeen pistos otsaa ja nimi selkesti päähän.. Sitten oikein ämpärillä kaadettiin nimeä päähän, Nikottelin ja yritin olla tukehtumatta.

Arvioin tilannetta. Voiko olla enää radiotaajuutta. Oikea korva alkoi tikittää nk. mikroaalloilla on ennen tehty. Ylösnoustuani huomasin , että ikkunan puolelta kaula ja korva olivat kuin palovamman saaneita. Särkivät  ja kirvelivät pitkään nk. myös valvoin.

Kaava on ollut, että kun uusi tyyppi otta puikot käsiin ja rupeaa huolehtimaan e-häirinnästä, ekalla kerralla on miltei tappavat tehot ja seuraavillakin vielä aika kovat.

TÄMÄN TAKIA OLISIN HALUNNUT TIETÄÄ TIETOJA UUDESTA NAAPURISTA, en sinusta.

Comment by jouko on June 3, 2021 at 5:19pm

tästälähtien en vastaa outille

Comment by outi tuomi on June 3, 2021 at 12:44pm

olisi "kiva" tietää koulutus/"koulutus", diagnoosi, rikosrekisteri,vakaumus

Comment by jouko on June 3, 2021 at 12:36am

nykyään  ne  on  liaänneet stalkkaajiin  kiinteistöhuollot.Jopa pahempia kuin poliisit

 

Members (50)

 
 
 

Latest Activity

Nancy Gail Fox posted a status
2 hours ago
Sally Mander commented on Soleilmavis's blog post Meet Dr. Michael Hoffer, the physician who examined the US diplomats to Cuba with the 'Havana Syndrome."
"Michael Ellis Hoffer, MD michael.hoffer@miami.edu"
4 hours ago
Soleilmavis left a comment for Ruben
"Hi, Ruben, You never posted anything since you joined peacepink.ning.com, until yesterday. This is the reason that noone contacted you for years. "
6 hours ago
Ruben posted blog posts
10 hours ago
Stephen O' Neill left a comment for Matthew Mitchell
"You have been a target since 2009? Yeah I would like to know more about your story. I have been a target since 2005 OVERTLY , but I think that covertly they were targeting me since the 1980s, as once a month in the 80s I would get things like numb…"
13 hours ago
Barbara Rogers posted a blog post

Gang stalking Surveys

Please read the following survey which has been put on facebook and jotform and distributed amongst the public sites.Gang stalking Report No 2 and Gang stalking Report.  Follow babsrogers19722@yahoo.com.  See the publishers one as well.  Also please follow chang.org survey to ban DEWS and save Fleet in Hampshire also includes Britain and the world.See More
14 hours ago
john zhou posted a discussion

AlterEgo - wearable neural interface can read thought , so can capture v2k sent to victim's mind

Try talking to yourself without opening your mouth, by simply saying words internally. What if you could search the internet like that -- and get an answer back? In the first live public demo of his new technology, TED Fellow Arnav Kapur introduces AlterEgo: a wearable AI device with the potential to let you silently talk to and get information from a computer system, like a voice inside your head. Learn more about how the device works and the far-reaching implications of this new kind of…See More
14 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
16 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service