Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 48
Latest Activity: 15 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Apr 7. 5 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on March 1, 2020 at 3:34am

Kirjoitan vielä tännekin. Ajokortin uusimishomma johti siihen, että menin harmaakaihi leikkaukseen. Leikkaus onnistui. Näen kauhistuttavan tarkasti. En pelästynyt omaa naamaa peilissä, vaan tv-kuvaa. On nin hyvä hd vahvoine väreineen.

Stalkkerit eivät tästä tykkää. Ovat kahtena yönä käyneet silmän kimppuun. Riksun palstalla ilmoitin, että jos tekevät niin vielä ensi yönä, ilmoitan poliisille.

Tämä oli tietenkin vaarallinen ilmoitus. Saattavat hoitaa homman loppuun ensi yönä.

Comment by jouko on February 28, 2020 at 10:45pm

kesä on tulossa.hyvää kesän odotusta kaikille

Comment by Martti Koski on February 27, 2020 at 6:41am

Tämä YOUTUBE  on oikeastaan suomennettu ja luettu kirjan luku. Kirja on 

How The Illuminati Create An Undetectable Total Mind Controlled Slave

https://www.youtube.com/watch?v=78ECj2NenS4&feature=youtu.be

Comment by outi tuomi on February 26, 2020 at 7:39pm

Nykyisenä digiaikana taviksille sattuu kaikenlaista harmillista "luonnollisista" syistä. Taviksille aiheitetaan pulmia kiusanteko tai hyötynäkökulmasta. Tämä kaikki koskee myös TI-porukkaa, jolle ovat vielä vainoajat riesana.

Kannattaako panna paljon aikaa ja energiaa sen miettimiseen. ovatko stalkkerit tällä kertaa olleet asialla. Kun sille ei kuitenkaan mitään voi.

Comment by outi tuomi on February 26, 2020 at 3:03pm

Tässä jonakin päivänä (omasta mielestäni) kirjoitin hakusanan suomi24. Ihmettelin, mitä oikein tuli näkyviin. - Hakusanan paikalla luki outituomi24.

No, uudestaan hakusana suomi24.  Näkyviin ilmestyi kuolema24.

Miten "ne " tekevät tämmöisen

Comment by outi tuomi on February 26, 2020 at 1:01am

Jos Kari ei ole jäsen, pystyy vain lukemaan (mitäsiitä), mutta ei kommentoimaan. Sehän rasittavaa oli.

Comment by outi tuomi on February 25, 2020 at 11:59pm

Hyvä, että NAAMAKKIRJAN NAISET ovat aktiivisia. Nythän se sujuu, kun ei ole kommentoimassa kaikkea eli mitätöimässä ja halventamssa.

Comment by Martti Koski on February 24, 2020 at 7:48am

Sen verran täydentäisin Outin kirjoitelmia, että On perustettu toinen ryhmä nimenomaan ääniä kuuleville 

Marjut Kivimäki to Suomen ääniä kuulevat target individualistit

Sinä Kari ei ole mukana. Ehdotin tosiaankin että he liittyisivät  tähän ryhmään, jos he eivät voi sietää Karin mielipiteitä, Tjuossa ryhmässä jossa Kari on jäsen, ja minä yksi moderaattoreista.  on vähän yli kolmesataa jäsentä. En voi erottaa ketään,vain siksi wettä kaksi naista ei siedä hänen mielipiteitään. Kaikkihan tuntee Outin persoonan. Mielestäni  Outin mielipiteet pitää ottaa vähän suolan kanssa. Aina joku ajojahti menossa.

Comment by Martti Koski on February 24, 2020 at 7:35am

Tässä lyhennelmä:  

Yhteisö, syrjäytyminen ja rikoksen esto Kari Bruun (kari.bruun@phnet.fi / Bruun.Kari.E@student.uta.fi) Tarkastelen esityksessäni rikoksiin, rikosten estoon ja turvallisuuteen liittyvän poliittisen problematisoinnin eräitä piirteitä. Aineistoni kostuu kolmesta sisäisen turvallisuuden ohjelmasta Suomessa. Ensimmäinen, 'Arjen turvaa', julkaistiin vuonna 2004, toinen, 'Turvallinen elämä jokaiselle', vuonna 2008 ja kolmas, 'Turvallisempi huominen', vuonna 2012. Menetelmäni on teoriaohjautuva sisällönanalyysi. Teoria (tai pespektiivi), jonka puitteissa tutkimukseni tein on hallinnan analytiikka. Hallinta (government) voidaan määritellä foucault'laisessa governmentality-kontekstissa 'käyttäytymisen ohjauksena'. Ihmisten hallinta ei tarkoita tässä esimerkiksi pakottamista toimimaan hallitsijan tahdon mukaisesti – pikemminkin se on neuvontaa, ohjausta, kannustamista, houkuttelua ja niin edelleen. Turvallisuuden keinovalikoima on hallinnallisuuden (governmentality) oleellinen 93 tekninen instrumentti. Valverde (2011) onkin todennut, että meitä hallitaan lisääntyvässä määrin erilaisten turvallisuusprojektien välityksellä. Löydöksissäni korostuvat ensinnäkin syrjäytymisen ja rikollisuuden välinen (ajateltu) yhteys. Ohjelmissa syrjäytymisellä tarkoitetaan erityisesti työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olemista – syrjäytyneet ovat ihmisiä, jotka ovat tätä kautta toteutuvan hallinnan ulottumattomissa. Syrjäytyminen nimetään sisäisen turvallisuuden vakavavimmaksi uhaksi. Toisaalta rikosten ja onnettomuuksien ennaltaehkäisy, yksilön vastuu yhteisön jäsenenä, yhteisö ja yhteisöllisyys, esitetään ratkaisuna rikollisuuden torjuntaan ja turvallisuuden lisäämiseen. Hallinnan näkökulmasta ajateltuna yhteisö on korvannut aikaisemman hyvinvoitivaltioon liitetyn sosiaalisen nimissä jäsentyvän kansalaisten hallinnan. Kyse on samalla kansalaisen subjektiviteetin uudelleen ohjaamisesta ja ohjautumisesta. Turvallisuuden korostaminen ei ole kuitenkaan yksiselitteisesti positiivinen asia. Väitänkin, että turvallisuuden ja pelon välillä vallitsee ambivalenssi – pyrkimys turvallisuuteen ja asian eksplisiittinen korostus ei välttämättä vain lisää ihmisten turvallisuuden tunnetta vaan nostaa mieleen myös epävarmuuden ja pelon tunteita. Sisäisen turvallisuuden ohjelmat korostavat tavoitteenaan sellaista yhteiskunnan tilaa, jossa väestö voi nauttia oikeusjärjestelmän takaamista oikeuksista ja vapauksista ilman rikollisuudesta, häiriöistä, onnettomuuksista tai muista ilmiöistä johtuvaa pelkoa tai turvattomuutta. Turvallisuuden tärkeää ulottuvuutta, perustuslaissa esiintyvää turvallisuutta kansalaisen omana oikeuspiirinä julkisen vallan suhteen, ei kuitenkaan käsitellä ohjelmissa lainkaan, mikä on mielestäni nähtävä ohjelmien puutteeksi. Sisäisen turvallisuuden ohjelmissa turvallisuus näyttääkin tarkoittavan sujuvaa ja häiriötöntä hallintoa (administration) ilman rikoksia ja onnettomuuksia.

Comment by outi tuomi on February 24, 2020 at 12:55am

Vielä lisäys: Martti haukkui nämä naiset yliherkiksi.

Pietiläinen  sitten ilmoitti, että Kari Bruun on yhteiskuntatutkija Tehnyt salaa tutkimustyötä.

 

Members (48)

 
 
 

Latest Activity

mtehr replied to mtehr's discussion SUBLIMINAL TORTURE STOPPING AUDIO
"Please try this subliminal out and let me know what you think if possible."
1 hour ago
Salih Zameen posted a discussion

Are you interested in earning money online?

 Are you looking for any commission based jobs. Here you have a great opportunity to earn some extra income while you study or besides working full time. Agenter is an Online Professional Networking Platform for Commission, where business profiles present their sales requirements on a commission basis and offer a new way of employment opportunities to every common man and sales agent, to connect and earn a commission. Please visit our website so that you can create a profile with our website to…See More
4 hours ago
Salih Zameen commented on Salih Zameen's blog post The best ways to make money online
"to make money online"
4 hours ago
Salih Zameen posted a blog post

The best ways to make money online

Agenter is the best place for anyone who wants to earn more money online. Here you can make money in the form of commission by working for the business offers or referring them to the right individuals. You can also help others to make money online by referring to the leads.Features and benefits of Agenter include (For Business Profiles)No registration fees. (Free Sign Up)No marketing cost other than your commission offer to your sales agent.Build your sales network in your Industry…See More
4 hours ago
Salih Zameen posted a status
"Agenter is the best place to earn extra income and increase the sales opportunity of a business. For more https://bit.ly/3e7Oa1W"
4 hours ago
Profile IconNatascha Casert and Salih Zameen joined Peacepink
5 hours ago
mtehr replied to mtehr's discussion SUBLIMINAL TORTURE STOPPING AUDIO
""Please try this subliminal out and let me know what you think if possible.""
8 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
"Olen salaliittoteoriassa suomi24:ssä aloittanut ketjun "Klassiset stalkkaukset" ja gang stalking. Minun on vaikea saada siellä enää minkäänlaista viestiä lähetettyä. Ketjun lopussa on nyt avoin…"
15 hours ago

Badge

Loading…

© 2020   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service