Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 50
Latest Activity: 6 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1, 2020. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14, 2020. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Martti Koski on March 6, 2021 at 5:39am

Minulla oli mtös aivan kammottavan epämiellytttävä olo illalla. Pahoinvointia, ja päänkipuja. Sitten se katkesi kuin veitsellä leikatan kymmenen jälkeen.

Comment by outi tuomi on March 6, 2021 at 1:11am

Viime yö oli aika hurja. Minut herätettiin pian, kun olin nukahtanut. Joskus oli aivan kauhea pommi päähän, Kun heräsin, kävin kirjoittamassa, että laatu sen mukaista.

Comment by outi tuomi on March 5, 2021 at 9:41am

Jaakko Katainen on nimi.

Innolla luetteli, mitä hampaita aikoo poista minulta. Itse jouduin päivystyksessä poistattamaan vas takaa .alhaalta sen sähkövehkeitä sisältäneen hampaan (nyt kuulemma oli vain muovin paloja),Tämä Jaakko haluaisi välttämättä ottaa pois vielä viereisen, Ja vas, takaa ylhäältä (se on aikaan sähköisesti oireillut), juu ja viisaudenhampaan oik,alhaalta, se nyt onkin paikkoja täynnä, itse asiassa kulmahampaisiin takaa pois, ehkä alhaalle eteen jotakin vois jättää, Minä pysyin leppoisana ja otin tunnin ajanvarauksen vastaa. Seuraavana aamuna peruin,JA SAATANAN STALKKERIT, TULEN JOKA HAMMASHYÖKKÄYKSEN JULKAISEMAAN MONESSA PAIKASSA.

Comment by outi tuomi on March 5, 2021 at 8:00am

Tammikuun alussa minulta ammuttiin esim. vaikka laserilla yksi etuhammas poikki ja viereistä kulmahammasta yritettiin. Siihen tuli aika ylös syvä poikittainen kolo. Pysyi koossa.Oli niin tukeva,- Meinasin tilata uuteen  hammashoitolaan ajan. Varoituskello soi. Otin selvää, En tilannutkaan.

Pari päivää sitten  söin luonaalla salaattia, Haarukassa oli monenlaista vihreää. Suu isosti auki, pää vähän vinossa niin, että oli suora linja rivariin. Hups , yht äkkiä kulmasta  mureni salaatin sekaan, Syljin lautaselle, kyllä, hampaan paloja siinä.

Kummallisen äkkiä päätin, että pitää lähteä hammaslääkäriin Hyvinkäälle. Netissä yritin varata ensin yhteen paikkaa ---ei saada yhteyttä..sitten Mehiläiseen. Varasin netissä ajan sille ainoalle, joka oli tarjolla. - Kun sitten menin, eliittistalkkerihan se siellä. No. olen tottunut kuulemaan niiden halventamista.

MUTTA: hammastarkastus sujui seuraavasti: kloppi nopeaan tahtiin kävi hampaistoa läpi ja koko ajan huusi: reikä, reikä, reikä....JA VÄHÄN VÄLIÄ PISTI TERÄVÄLLÄ PIIKILLÄ, suhahti pari kertaa: minun on pakko. Tämän kiireesti työnsi jotakin ikenen alle ja kysyi hoisulta: onko jo5 milliä.

PITÄISIKÖ ILMOITTAA POLIISILLE, kun en tiedä pistelikö myrkkyä, mädättäjää vai koronaa. ja mitä alle työnnettiin,

Comment by outi tuomi on March 4, 2021 at 11:04pm

Laki-palstalla olen avannut ketjun: JOUKKOVAINOTUT JA E-HÄIRINNÄN KOHTEET LAINSUOJATTOMIA

En kirjoita linkkiä. Toivon, että näin siellä käyvät vain , jotka ovat oikeasti asian takia liikkeellä.

Käytin käynnistämisessä vanhaa paikkakunnan ketjua, Voitte vapaasti kirjoittaa omia näkemyksiänne,

Comment by Martti Koski on March 3, 2021 at 7:59pm

Olet oikeassa Outi . Luulen että myös kaikki mitä kuulen , tai liuen voidaan rekisteröidä-

Comment by outi tuomi on March 2, 2021 at 12:01am

,MARTTI

oletko ajatellut asiaa siltä kannalta, että kun arviosi mukaan ajatuksiasi luetaan kurkunpään värähtelyjen avulla, myös kaikki, mitä puhut voidaan rekisteröidä.

Comment by outi tuomi on March 1, 2021 at 4:30pm

En kerro yhtään enempää teille, mutta äsken kirjoittamaani voitte käyttää. 

Comment by Marjut Kivimäki on March 1, 2021 at 4:00pm
Outi ilmeisesti kyse on naisesta joka sinulle on tehnyt tätä silpomista?
Comment by outi tuomi on March 1, 2021 at 3:59pm

 Tekijät/toimeenpanijat on yksi asia, heitä määräävä stalkkeripomo toin, ja kolmas seuraavan hierarkiatason pomo ja se ihan ylin jossakin..

 

Members (50)

 
 
 

Latest Activity

Chris Evan posted a blog post

UTSA to compete in C-USA Outdoor Track & Field Championships

SAN ANTONIO — UTSA will travel to Murfreesboro, Tenn., to compete in the 2021 Conference USA Outdoor Track & Field Championships, which will be hosted by Middle Tennessee on Thursday-Sunday, May 13-16, at Dean A. Hayes Track & Soccer Stadium.   Following a one-year hiatus after the COVID-19 pandemic canceled the 2020 outdoor season, the Roadrunners will compete against league foes Charlotte, FIU, Louisiana Tech, Middle Tennessee, North Texas, Rice, Southern Miss, UTEP and WKU on both…See More
3 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
"joukon kysymys oli niin hyvä, että vastaan siihen yleisellä tasolla, kerron, mikä on stalkkereiden kaava mistä tiesin, että puheluni kaapataan ja annetaan muiden kuultavaksi? mistä tiedän, että…"
6 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
" jouko, siihen ei ole yhtä vastausta paitsi, että on vuosien aikana kertynyt tapauksia, joissa esiintulleita tietoja ei voi muuten selittää. Mainitsin tuolla aiemmin, että en  kerro esimerkkejä, vaikka…"
6 hours ago
jouko commented on H's group Finland
"mistäs outi tietää että on tositv:ssä"
6 hours ago
Profile IconJimmy Payne, jay brown and stagnentmind joined Peacepink
8 hours ago
Liberty liked Lauren C's discussion My Social Media Horror Story : Electronic Abuse & Stalking
11 hours ago
Liberty liked kimberly Hines's blog post For the people that are being attacked with weapons of any kind
12 hours ago
jay brown liked kimberly Hines's blog post For the people that are being attacked with weapons of any kind
12 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service