Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 50
Latest Activity: 4 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1, 2020. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14, 2020. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on March 1, 2021 at 3:59pm

 Tekijät/toimeenpanijat on yksi asia, heitä määräävä stalkkeripomo toin, ja kolmas seuraavan hierarkiatason pomo ja se ihan ylin jossakin..

Comment by outi tuomi on March 1, 2021 at 3:54pm

Minulla on eri  tekijät kuin teillä. Olen täällä paikkakunnan palstalla kirjoittanut asiasta. Nim. Hellariystäväsi heinä-elkuun vaihteessa 2018 silppusi alapään hermot tai ainakin vastaa teosta. Olen antanut rikospoliisille puolen vuoden päästä tarkan selostuksen, mutta ilmoitin, etten halua oikeusjuttua. Kerroin tuon asian vakuuttaakseni, että se hullu tekee, mitä uhannut. Tammikuussa -19 oli uhannut repiä silmät päästäni ja katkoa kädet, Siitä tein rikosilmoituksen. Olen ihan julkisesti nimittänyt häntä  vitun silppuajaksi. MUTTA hän teki minulle myös palveluksen. Minua ei ole voinut enää raiskata sen jälkeen. Kyllä alapäähän on hyökätty ja saatu vähän ulommaksi kipua aikaan. MUTTA en anna Martin käyttää niitä alkuperäisiä kuvauksia.

Comment by Marjut Kivimäki on March 1, 2021 at 3:42pm
Etkö halua Outi että tekijät jäävät kiinni? Raiskata ketäänhän ei saa ilman rangaistusta. Tämä on sen verta törkeää rikollisuutta meidän on tehtävä kaikkemme että tämä tulee julkiseksi.
Comment by outi tuomi on March 1, 2021 at 12:18pm

Et saa. Alunperin, kun annoin sinulle raporttejam boxin päällä luki: säilytettäväksi. saa käyttää kuolemani jälkeen.

Comment by Martti Koski on March 1, 2021 at 10:29am

Outi, muistan että olet kertonut että sinut on myös raiskattu sähköisesti. Saanko käyttää kirjoitustasi lähteenä, ja lisätodisteena - että tuollaiset rikokset on mahdollisia.

Comment by outi tuomi on February 26, 2021 at 6:21pm

MARJUT JA MARTTI

jos e-raiskailun esille tuominen kiinnostaa, KANNATTAISI KOOTA ULKOMAISTA TIETOA, esim. Dr.Katherine Hortonilla oli omaa kokemusta, josta on kirjoittanut, samalla antanut tietoa muistakin tapauksista. Oli jossakin hänen "kirjeessään".Ja affidavit-collectionissa on.

Comment by outi tuomi on February 26, 2021 at 7:47am

Martti, olet vainoharhainen suhteeni.EN USKO, ETTÄ ASIA VOI SELVITÄ KANSANEDUSTAJAN AVULLA, KUN EI OLE KOKO MAAILMASSA SELVINNYT KENENKÄÄN AVULLA.

Comment by Martti Koski on February 26, 2021 at 7:08am

Outi , jotenkin olen rivien välistä lukevinani, että et halua, että asia selviäisi kansanedustajan avulla. Tulee kielikuvista puheeollen sanonta "väärin sammutettu" mieleen. Tässä video joka kannattaa katsoa, jos aluat tietää kuka minun mielestä on vainomme  takana https://youtu.be/KQsFc1gdiC8

Comment by Marjut Kivimäki on February 26, 2021 at 1:25am
Kiitos Outi. Vammauttamiseni jatkuu täydellä teholla brutaaleja sadisteja ovat nämä tekijät.
Comment by outi tuomi on February 26, 2021 at 1:22am

Marjut, sinun kannattaisi tehdä joku raportti vainostasi ja panna siihen se, että  sinut on tod.näk.murhattu, koska se kuuluu vainoon.. Kirje kiinni. Päälle kirjoitus, että avataan sinun kuoltuasi. Sellaiseen varmaan paikkaan, että säilyy ja löydetään.- Ei niitä lapsia kannata raskauttaa tällä asialla.

 

Members (50)

 
 
 

Latest Activity

Jeremy C A Paul posted a discussion

PRIORITIES- public awareness about mind control “emf/ DEWs (directed energy weapons

Y1). Lets not argue about the Physics particularly if you know nothing about Physics (as Vaibhav post2). Mind control via electromagnetic wave exists and one can’t break up any signal by absorbtion (as Vaibhav claimed *** the point is- public awareness about these so that the powers above/ governments  regulate these to stop the abuses PS: the particular waveform that I’m referring to is the one that was used by US military during the Gulf War commonly referred to as “Lilly wave/ pulses” that…See More
1 hour ago
hassanmcv left a comment for Mojmír Babáček
"Hi Mojmir, thank you very much! I am not affiliated with any party. By the way, Lez, a member of the french group here, wants to put your translated article on line on her blog. Best…"
3 hours ago
hassanmcv commented on Sonar♦0's group Victimes Francophone De "Mind Control".
"@ Lez, Mr. Mojmir Babacek a accedé à ma demande, vous trouverez donc la traduction postée en "Discussions". Je lui ai fait part également de votre désir de le mettre en ligne accompagné du lien de…"
3 hours ago
hassanmcv added a discussion to the group Victimes Francophone De "Mind Control".
Thumbnail

Traduction de l'article de Mojmir Babacek "In the Czech Republic the Party for Freedom of Thought in the Digital Age is being formed"

http://peacepink.ning.com/forum/topics/in-the-czech-republic-the-party-for-freedom-of-thought-in-the?xg_source=activityEn République tchèque, le Parti pour la Liberté de Pensée à l'Ere Numérique est en cours de création. PROCLAMATION DU PARTI POUR LA LIBERTÉ DE PENSÉE À L'ÈRE DU NUMÉRIQUE Alors que la cinquième génération de réseaux de téléphonie cellulaire est…See More
3 hours ago
Brother Parren and Elizabeth Hare are now friends
3 hours ago
Vaibhav replied to energyweaponsatme's discussion [WIKI] Shielding: Radiofrequency: Absorption by carbon and graphite
"How to stop electronic mind reading but first you have to know real physics. Which is hidden from us. Physics which we learn at school is fake. All this universe is made of 2 thing's. Force and matter. Its the force which controls matter.each…"
3 hours ago
Vaibhav replied to Soleilmavis's discussion Lawyers who know mind control abuse and torture
"How to stop electronic mind reading but first you have to know real physics. Which is hidden from us. Physics which we learn at school is fake. All this universe is made of 2 thing's. Force and matter. Its the force which controls matter.each…"
3 hours ago
Vaibhav replied to Tiffany's discussion I am a targeted individual seeking justice
"How to stop electronic mind reading but first you have to know real physics. Which is hidden from us. Physics which we learn at school is fake. All this universe is made of 2 thing's. Force and matter. Its the force which controls matter.each…"
3 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service