Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Jalo
 • Hel
 • Finland
Share
 • Blog Posts
 • Discussions
 • Events
 • Groups (1)
 • Photos
 • Photo Albums
 • Videos

Jalo's Groups

Gifts Received

Gift

Jalo has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Jalo's Page

Latest Activity

Jalo joined H's group
Jan 4
Jalo updated their profile
Dec 29, 2020
Jalo posted a status
"Www:HYBRIDI:INFO"
Dec 21, 2020
Jalo posted a status
May 13, 2019

ESIPUHE RADIO-OHJATTUUN ELÄMÄÄN

 

Aikamme kansalaiskuvan tunnus on tietokonetuoli. Tuoli merkitsee takapään lisääntymää, peräpuolen ablativus absolutusta. Se on yksilöllinen laajentuma, joka vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja torjuu kuvaannollisesti tarpeen järkiperäistää yhteiskunnallisia tapahtumia.

 

Tieteellinen työnteko ei ole sattumanvaraista. Ei yleensä voi mennä sinne mihin kantapää osoittaa ja yleisö voi aika vähän tietää mitä on tekeillä. Ihmisten henkilökohtainen kokemus on hyvin suppea jos ajatellaan vaikkapa neurologista ihmisten ohjailua. Tiedetään kuinka hermosto oppii automaattisesti saamistaan biopalautteista ja toimii siis reflektiivisesti kuin automaatti.

 

Aivoilla ei ole palomuuria. Voi tulla joku dramaattinen muutos aivojen signaaleissa – onnettomuus tai  vastaava järkytys. Näitä signaaleja on nyt opittu poimimaan ja toistamaan bittijonoina. Ne voi siirtää langattomasti päähän laitettuun ”korkkiin” ja ohjata niillä toista ihmistä tai robottia.

Kohteena oleva vastaanottaja ei voi ymmärtää miksi hänen käsi liikkuu tai hän muuten liikkuu oudosti. Tämä on jo otettu askel ja toimii käytännössä.

 

Seuraava askel on ottaa jonkun mieli haltuun ja ajaa aivoja. Äkkiä joku voi olla tahtomattaan lääkäri tai sotilas jota ohjataan etänä. Hän saa tästä tuotettua mielihyvää ja tykkää siitä. Peli on mukavaa ja siitä saa mielihyväpalkinnon ja voit päästä koodaamaan myös muita. Ensin on ladattava aivoihin tiedot, kuten lääkärin tai erikoissotilaan ohjelmat.  DARPA on kokeillut näitä 500 koehenkilön tutkimuksissa.

 

Tekeillä on biohakkerointi jolla kaikki maailman ihmiset saataisiin verkkoon, mutta sinun pitäisi olla vapaaehtoinen ja noudattaa lakia sitä mukaa kun se muuttuu.

Tutkimus etenee kellareissa suurella rahalla. He tutkivat kuinka laittaa emolevyt ihmisiin biologisesti ja tehdä muutoksia aistien protokollaan  saavuttaaksemme mukautuvuutta ja uusia kykyjä, kuten yö –ja infrapunanäkemistä, kyvyn nähdä seinien läpi ilman proteeseja. Kokeissa on käytetty 18 GHz microaaltotunnistimia apuna. Ihmisen on opittava jollain tavalla havaitsemaan hallitusti microaaltoja THz alueella nähdäkseen seinän läpi kohteen sydämenlyönnit. Siihen asti kun tämä ei ole käytössä yleisesti puhutaan radioaaltosyndroomasta ja sotketaan asia ennen kuin se ymmärretään.

 

Verkkokalvoon voi koodata valoviestin. Valopulssi on paljon spesifimpi kuin magneettinen stimulaatio tai microaalto. Näitä yhdessä käyttämällä  aivojen välinen viestintä on käyttökelpoisella tasolla.

 

Elävä solu rakennettiin laboratoriossa 2010. Sen teki Dr Crisp. Tältä pohjalta tavoitellaan ”suunnittelulääketiedettä”. Ohjelmoidaan solut tuottamaan mitä tahansa haluttua keinotekoisella DNA:lla. Tällaisen voi lähettää ihmisille tohtorisuihkeella ilman pillereitä ja se tekee halutun vaikutuksen vaikka vain yhteen ihmiseen joukossa.

Heillä on tunne, että voivat luoda puuttuvan osan virheellisestä geenistä ja auttaa ihmiskuntaa eteenpäin. Generoimalla asioita kansa voisi toimia pienemmällä ravinnolla ja äärimmäisissä olosuhteissa DNA muokkauksen avulla.

 

On mahdollista erilaisten reseptorien muokkauksen kautta luoda erityinen solu ja injektoida rokote kehoon odottamaan etänä aktivointia. Viesti kulkeutuu aivoihin. Sillä ärsykeellä voi korvata jonkin muiston alijäämän tai tulostaa näköaistiin jotain. Ne ohjelmoidut solut tekevät haluttua jumalallista työtä ja jäävät DNA sekvenssiin ja ne on käynnistetty etänä. Saattaa tapahtua mitä tahansa.

 

DNA sekvenssitekniikka on olemassa. Siinä on kolme avainkohtaa (Dr Charles Morgan 2018):

 1. Solu pitää suunnitella spesifisti haluttuun maaliin.
 2. Solu pitää sijoittua strategisesti oikeaan kohtaan.
 3. Solua on voitava ohjata etänä. 

Solun koodausjärjestelmiä on patetentoitu. Salaisuudet eivät ole kaupallisessa käytössä..

 

Ottamalla 1gramma DNA koodattua bacteerimassaa ja saamalla ulos niihin koodattu tieto merkkijonon muodossa voitat huoneen lämmössä kaikki maailman iPadit.

 

Ihmisellä voi olla omassa kehossa yhteys koko maailman tietoon ja kaikki tiedusteluorganisaatiot haluaisivat koodata sen ulos. Kiinalaisten mielestä se on valtava haaste, ellei kvanttilaskennalle  saada käyttöön soluista koostuvaa märkää huoneenlämpöistä kvanttitietokonetta.

 

Entä voiko ihmisen kiintolevyn tyhjentää? Kyllä. Hippokampuksen alue aivoissa voidaan pestä täsmällisillä pulsseilla ja ohjata haluttu ohjelmoitu solu menemään sinne ylikirjoittamaan muisti. Ohjattu solu alkaa lisääntymään ja ylikirjoittamaan aivoissa aikaisemmin ollutta tavaraa, juuri sitä mitä kulloinkin voimakkaimmin ajattelet.

 

On olemassa muutamia ihmisiä jotka muistavat kaiken mitä aivoihin on tullut. Heitä tutkimalla yritetään kehittää lääkettä joka pitää muistin, mutta vaikutus ei ole pysynyt kuin muutamia tunteja. Ei osata kirjoittaa sitä kiintolevylle.

Ihmisen muisti voidaan sotkea pompottelullakin ja eristämistekniikkaa käyttäen. Eristäminen voi olla myös kulttuuriin sidottua, naamioita, rituaaleja, määrätty yhteisö  jne.  Monimutkaisen kaavan mukaan syötetään valheita ja totuutta tapahtumiin liitettynä sekaisin. On valokuvia ja uutisia TV-ohjelmia, videoita, kuulokuvia, kertomuksia niin kauan kunnes stressitila syntyy. Kehitellään erikoisia verkkouutisia totuuden nimissä. Ihminen on tapahtumapohjainen toimija. Muttamalla näkökulmaa ja motivoimalla on saatu mielettömiä puolustus –ja hyökkäysreaktioita aikaan massamitassa tekaistuillakin perusteilla. Tätä käytetään epäeettisesti yhteiskunnan hyväksi – muokkaamalla menneisyyttä vaikutat tulevaisuuteen.

 

Aivoverkkojen rakentelu on kiivas tutkimuskohde. Mainitaan Naniitti ja muistin kemiallinen istuttaminen tai muistin kytkeminen päälle – pois. Yhteiskunnan todellisuus haluaa rokottaa ja sillä saavutetaan ryhmätietoisuus. Rokottamattomat eivät kuulu joukkoon. Tuleeko autuus rokottamalla, virtuaalitekniikoilla, muistin autuaaksi korjaamisella? Miten?

Eräänä tavoitteena on epigeneettinen säätely. On pystyttävä kytkemään geenien osia päälle ja pois joukkomitassa. On liian kallista mitata tuhansien ihmisten hormoonitasoja. Riittävä säätötaso on saavutettavissa tarkkailemalla persoonallisuusmuuttujia. Ihmiset ovat kuin oravat juoksumatolla kaukomittareissa ja maksavat siitä. Poikkeamat merkitään taulukkoon punaiseen kenttään.

Comment Wall

You need to be a member of Peacepink to add comments!

Join Peacepink

 • No comments yet!
 
 
 

Latest Activity

Gretta Fahey posted blog posts
14 hours ago
Liberty liked Lauren C's discussion My Social Media Horror Story : Electronic Abuse & Stalking
23 hours ago
Liberty replied to Lauren C's discussion My Social Media Horror Story : Electronic Abuse & Stalking
"In my case, it is not only Facebook, but also Youtube, Google, instagram, twitter, and other social media that are also involved in internet electronic abuse and harassment, and stalking!  I saw a camera in front of my face in Youtube shooting…"
23 hours ago
Liberty left a comment for Vaibhav
"Thanks Vaibhav for the information!  Where will I install Matlab software?"
yesterday
Vaibhav left a comment for Liberty
"Only thing can stop mind harrassing speaker is another speaker What you need is images and voices. you can put voice and images in 10 hz frequency with the help of 2.4 ghz frequency modulation. You just have to install Matlab software. And then…"
yesterday
Liberty liked Gretta Fahey's blog post FOR THOSE WHO ARE BEING TORTURED BY MICROWAVE FREQUENCIES.
yesterday
Liberty liked john zhou's discussion All the inhuman torture done by one direction write to victim's mind . Not about read
yesterday
Liberty replied to john zhou's discussion All the inhuman torture done by one direction write to victim's mind . Not about read
"How do you stop your neighbors, the perps, from reading your mind and seeing you in your home and all your activities, and knowing what  you are going and planning to do everyday, and all your future moves?  They abort them before you can…"
yesterday

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service