Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 46
Latest Activity: on Sunday

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Jul 20. 55 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Pitäisi saada aikaan lehtijuttu

Started by jouko. Last reply by Martti Koski Sep 16, 2018. 1 Reply

poliisit lapsenvahteina.jokainen meistä huomaa jos seurataan ja seuraamisella ei ole muuta vaikutusta kun että ollaan kiltisti.Laskin mitä tollainen seuraamine maksaa: sain 116 miljoonaa…Continue

STALKKAUSPAIKKJA - JA TAHOJA

Started by outi tuomi. Last reply by outi tuomi Jul 15, 2018. 61 Replies

KIRJOITAN TÄNNE TAHOJA/PAIKKOJA , JOISSA MINUA ON STALKATTU HUOMATTAVASSA MÄÄRINAloitan naapurikaupungistani Hämeenlinnasta. Olen suom24 HML-palstalle kirjoittanut tämän listan .Eipä tullut…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on Sunday

Mirjalla näyttää olevan hyvä radiotaajuusmittari. Olisi kiva tietää merkki. Onko oma vai lainassa. Jos STUK:lta lainassa, ei voi kertoa. Mielenkiinnolla seuraan.

Comment by Marjut Kivimäki on Sunday

Ollille terveisiä en pidä sinun tyylistäsi lainaat minun cornet mittarini etkä palauta sitä. Laina-aika on umpeutunut ja pyysit lisä-aikaa lainalle että palauttaisit mittarin lokakuussa, luuletko ettei minulla olisi käyttöä mittarille. Osta oma.Tai mikäli mittaria ei sinulla enään ole voit suorittaa sen 400 euroa tililleni annan numeron tarvittaessa...

Comment by Marjut Kivimäki on September 12, 2019 at 5:35pm

Minua jo aikoinaan vuonna 2010 stalkkasi psykiatrian henkilökunta ravintolassa ollessani tehden omaa arvioitaan ja sitten 2014 jouduin osastolle jossa myös stalkattiin mm. yksi henkilökunnasta puhui aivan selvästi päähäni. Ja tuon osastolla olon jälkeen alkoi tämä game jos sitä siksi voi sanoa. Huomasin myös nuorten puolen psykalla tämän saman stalkkauksen ja olen sitä mieltä että nämä hoitajat ovat näitä psykopaatteja, narsisteja. He tarvitsevat sen uhrin voidakseen jatkaa toimintaa ja me emme ole heidän ainoita uhrejaan heillä on meitä satoja. 

Comment by Marjut Kivimäki on September 12, 2019 at 5:31pm

Outi juu kyllä nuo ihmiset seuraavat meidän taistelua mutta ne tekijät eivät ole se sinun vaaleanpunanaamainen naapuri vaan sairaalahenkilökunta. Kukaan tavallinen ihminen ei esim. tiedä missä kohti ihmisessä on mikäkin elin tai mikä kohta aivoista tuottaa tietyn tilan tms. Ainoastaan alan ammattilaiset. Joten nämä meidän tuhoajat ovat näitä ns. parantajia.

Comment by outi tuomi on September 12, 2019 at 12:49pm

Marjut, naapurin stalkkeri aikoinaan, kun minut oli ihan näännytetty, työnsi vaaleanpunaisen naamansa melkein kiinni ja räkäsesti nauraen sanoi: meistä on kiva seurata, kun sä yrität selviytyä.

Comment by jouko on September 11, 2019 at 9:02pm

puolustuslaitos  ja lääkärit mukana stalkkaamisessa

Comment by outi tuomi on September 11, 2019 at 6:20pm

Marjut, tajuan tuon viimeisen viestisi oikein hyvin. Gang stalking -vainossa päämääränä on tuhoaminen. Täytyy välillä antaa toipua, kehittää vaikka jotakin uuttakn, että on , mitä tuhota.

Comment by Marjut Kivimäki on September 11, 2019 at 5:38pm

Minun tuhoaajat antavat minun ottaa yhden askeleen eteen ja tuhoavat taikaisin kymmenen askelta jos ymmärrätte. Esi.m saan just ja just käydä salilla mutta sen jälkeen tuhotaan lihaksistosta se mahdollinen kasvu joka salilla olisi tapahtunut sama jumpalla..

Comment by Marjut Kivimäki on September 11, 2019 at 5:36pm

Yhdistyksen kannattaisi kysellä esim.terveysministeriöstä sekä puolustusministeriöstä että minkälaisia todisteita he haluaisivat jotta asiaa aletaan tutkimaan. Ja jos mahdollista niin tutkimustlaitteet myös meidän käyttöön koska minä ainakin olen niin rutiköyhä ettei minulla ole varaa ostella mitään mittareita tai kuulokkeita tms.

Comment by outi tuomi on September 11, 2019 at 3:17pm

Martti. olen jo  ajat sitten päättänyt, etten provosoidu viesteistäsi, mutta ällistymistä en voi estää, nk. nytkin.

Mirja on 2 - 3 v jatkuvasti syyttänyt manneja. Et ole joutunut käräjille, ei ole naamakirjaa lopetettu eikä Mirjaa ole syytetty rasismsta.

Mirja on itse ottanut asioista selvää: on olemassa yksinkertaisia häirintälaitteita, halvalla saa netistä ja itsekin pystyy tekemään- Naamakirjassa on tyrkytetty disinfoa, ei ole olemassa.

Nyt kun Mirja kirjoitti saaneensa tukea viralliselta taholta, noin riemuiten toin sen esille ja annoin Mirjalle tukea käyttäen hänen omia kirjoituksiaan,MINÄ OLEN RASISTI.

 

Members (46)

 
 
 

Latest Activity

CLS posted a status
"Look at Indian temples Egyptian temples you will see green blue people. It wasnt paint. Chemistry! Mind control chemistry. No lies."
2 hours ago
CLS posted a status
"Change chemistry through mind control. Ancient East Indians changed their skin color with this. Aliens. Garbage manufactured. Green Aliens n"
2 hours ago
CLS posted a status
"Give someone cancer, many diseases through mind control changing the brain and chemistry. Garbage"
2 hours ago
CLS posted a status
"Remote control heart attacks. Cause diseases through your brain frequencies. Garbage. No words. A idiot pressing buttons with no brain"
2 hours ago
CLS posted a status
"Give access to a computer system to brain damaged people. Nice USA. Seriously. Idiot gets mad about how pathetic is own life is and assaults"
2 hours ago
Jason Marcus cunningham commented on Jason Marcus cunningham's blog post jason m. cunningham
"In Texas Austin I welcome peacepink, I hope they will not share common goals with rico stasi. we really need a strong legal support team or many groups of these in texas, if the blue-states will not do anything legally about this encroachment then…"
15 hours ago

Badge

Loading…

© 2019   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service