Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 49
Latest Activity: 3 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1, 2020. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14, 2020. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on December 8, 2020 at 9:06pm

Olen avannut gaslighting ketjun. Sinne mielellään esimerkkejä ja lisää tietoa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16682819/gaslighting..stalkkaus-on....

Comment by outi tuomi on December 7, 2020 at 7:18pm

SUOSITTELEN 

googlasin: surveillance  gang stalking

tuli esiin sivu, joka on täynnä  hyviä otsikoita, tutkimuksia, ym ja vuodelta 2020

Comment by outi tuomi on December 7, 2020 at 6:39pm

Silloin kun suomennettiin se ihmisoikeuskomissaarin sivulta klikattu harrassament-lista, ajattelin jo, että voisi olla hyödyllistä ottaa käsittelyyn joku kohta erikseen eli ehdotan, että avataan ketju/ja, joiden otsikko on kyseinen stalkkaus. Otsikko näkyy pitkäänkin, vaikka ei sitä luettaisi, kunhan nostetaan aina välillä.

Sitä HML:n mahdollista TI:tä varten nostin matkimis eli mimicry-ketjun esiin. Siellä on yksi väärä esimerkki ja minä torvi yritin selitellä. Kyllä tuli se aihe ainakin Riksussa esille.

Sitten vielä selventääkseni termejä, avasin sen ehdollistaminen, ankkurointi..... ketjun.Se oli kuin olisi kalikoita heitellyt koiralaumaan

Eilen piti tehdä jotakin muuta, mutta ilm. mindcontrolilla minut pantiin avaamaan surveillance-ketju, Kun vähän väliäviestin lähettäminen estyi ja IP joutui jäähylle, jouduin odottelemaan ja kirjoittamaan uudelleen uudelleen muotoillun viestin. Siinä meni koko päivä -Yöllä sitten jouduin lukemaan gaslihgting-stalkkerin huolellisesti kirjoitetun viestin. Yökötti.

NYT EHDOTAN, ETTÄ AVATAAN GASLIHGHTING-KETJU ja analysoidaan ja kuvataan se homma. Myöhemmin sitten voi antaa linkin tähän ketjuun.

Comment by outi tuomi on December 7, 2020 at 8:51am

 ei siihen ketjuun ole kirjoittanut muu kuin gaslihghting tyyppi pitkän viestin. minun lisäkseni

käykää vilkaisemassa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16680990/surveillance---kyttaaminen...

Comment by outi tuomi on December 6, 2020 at 10:13pm

Avasin salaliittoteoriassa ketjun SURVEILLANCE -SEURANTA, KYTTÄÄMINEN JA TIEDON KERUU

Olen joutunut hyvin vaisusti ja varovaisesti asia kerrallaan kirjoittanut, silti IP meni jäähytauolle useita kertoja.

Kirjoittakaa te sinne jotakin seurantatekniikoista tai omista kokemuksista

Comment by outi tuomi on December 4, 2020 at 4:19am

 No ne mitä luettelin, oli sellaisia, mitä oikeasti nykyään tehdään eli on tekijät.

Comment by outi tuomi on December 4, 2020 at 4:18am

IP tässä palasi ja meni samantien, kun kirjoitin Mihin Gang Stalkingia tarvitaan ketjuun vähän luetteloa stalkkauksisya ja e-häirinnästä, mitä kaikkia tehdään ihan vaan. kun voidaan

Ihan vaan oman paskamaisuuden toteuttamiseksi. kun olen jo vanha, että tavoitteet suunnilleen saavutettu

Comment by outi tuomi on December 3, 2020 at 10:30pm

Suomi24:n linja alkaa todella valjeta. Kirjoitin HML palstalle sellaiseen jo pari vuotta olleeseen  ketjuun, joka on ihan täynnä rääpimistä pilkkaamista, halventamista osuen yleisemmin kaupungin touhuihin, mutta ihan identifioidusti muutamiin henkilöihin. Siinä oli kyse Aulangon Ruusulaaksosta, rakenteilla. Kävin alkukesästä  sen vieressä olevalla uimapaikalla ja sitten kävelyllä rantatiellä, Ihan leppoisan asialliseen tyyliin kerroin, mikä esitys pidettiin laiturilla ja mikä tilataideteos oli rantatien näköalapaikalla, noin pieni huumorin vire oli.

MINULTA PANTIIN IP-OSOITE JÄÄHYLLE.

SIIS RÄÄPIÄ SAA, MUTTA EI ASIALLISESTI KERTOA TOSITAPAHTUMISTA.

Comment by outi tuomi on December 2, 2020 at 11:24pm

 Pääsen palstalle, mutta en voi avata ketjua. Se tilanne suolessa tällä hetkellä.

Aamulla kirjoitin viestin vastaukseksi jollekin rääpijälle, vähän, etten tuollaiselle välittäisi vastata, mutta olkoon, Sitten ihan asiatietoa., Tuli lappu: Auts, IP-osoitteesi on pantu jäähytauolle. Siellä kai on edelleen.  Silloin pääsin näkemään, että samaan aikaan oli julkaistu vihamielinen lyttäysviesti.

Comment by outi tuomi on December 2, 2020 at 11:13pm

 Windowsin  kuvapalvelussa  on stakkeri, tehnyt kaikenlaista. Pari päivää sitten ilmoitti, että minun kannattaisi ottaa varmuuskopio arvokkaista kuvistani, -Nyt on pistänyt kuvat sekaisin,Minulla on sellaisia 2 - 4 kuvan sarjoja samasta kohteesta, nyt sarjat hajotettu ja kuvat sekaisin erillään.

 

Members (49)

 
 
 

Latest Activity

Lez commented on Sonar♦0's group Victimes Francophone De "Mind Control".
"Pour ceux qui voudraient ajouté leur blog à la liste des individus ciblées ... https://www.targetedjustice.com/top-100-ti-websites.html"
2 hours ago
Lez commented on Sonar♦0's group Victimes Francophone De "Mind Control".
"et le méga-procès intenté par des associations américaines pour la reconnaissance de la maladie des radio-fréquences http://lezarceleurs.blogspot.com/2021/01/5g-la-reconnaissance-du-mal-des.html"
2 hours ago
Xuthal posted a blog post

Silicea Alternative

 I've been taking silicea 30ch for a year now. In doing some research I found that it is extracted from the horsetail plant. I plan on harvesting some this summer and making it into a tea. For those of you who can't afford the medicine, you can try this. So far I am making progress. The implant is making its way out slowly. It's deep in there so it takes time. Last summer an antenna came to the surface of the skin. This thing looked like fiber optics. It resembles a very big hair root. For all…See More
2 hours ago
Lez commented on Sonar♦0's group Victimes Francophone De "Mind Control".
"L'enregistrement du SON, dans le syndrome de La Havane https://www.youtube.com/watch?v=x0K3mddsaRg&feature=youtu.be  si l'information est en MHz , alors le son dépasse la possibilité d'enregistrement ou…"
2 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
" vielä siitä ääniä kuulevien naamakirjasta. Ensi vaikutelma oli luotaantyöntävä. Ehkä tarkoituksella, että se facebooki olla rauhassa. Ja voihan sitä keskustelua käydä vaikka…"
3 hours ago
Soleilmavis replied to Soleilmavis's discussion Lawsuits of mind control victims
9 hours ago
Gordana Filipovic posted a blog post

Letter to Mr. Mark Zuckerberg

 Dear Soleilmavis, I remind you of yours words: “Please keep faith and keep working! Together, we will make a difference!”As for your letter to the President of the United States I must say that it is also my idea. If we write to certain people, famous people, the excuse that they were uninformed will no longer exist! I am glad you wrote to President Biden, I am looking forward to the return of democracy in the United States. I hope the hopes will not be betrayed in the future.Continuing your…See More
16 hours ago
Gordana Filipovic liked Soleilmavis's blog post Soleilmavis' Letter to President Joe Biden
18 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service