Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 49
Latest Activity: yesterday

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1, 2020. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14, 2020. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi on January 24, 2021 at 4:48pm

KYSYN POLIISEILTA, miksi minun nykyään pitää  nähdä maija, vaikka väkisin.

Poliisi on ollut mukana stalkkauksissani, mutta myös auttanut minua, mitähän nyt.

Comment by outi tuomi on January 24, 2021 at 4:20pm

 poliiseille tiedoksi. minulta on päässyt unohtumaan tämä koodikieli, että mitä ätarkoittaa, kun poliisimaija näyttätyy?kun ambilanssi rupeaa näyttymään , ennen merkitsi, että olin kirjoittanut somee "jotakin", kun siihen lisäksi ilmestyi pelastuslaitoksen "palo?"auto, jonka takaosasan sivuilla on folion väriset rullaovet, se oli huutomerkkivahvistus.

Että mistäs nyt on kyse,

Comment by outi tuomi on January 24, 2021 at 4:12pm

Jouko

tänä aamuna ajoin autolla Prismaan tavallista reittiäni. Kun käännyin tieltä parkkialueelle  päin, näin rakennuksen nurkan takaa pilkistävän valkoisen pakun reunan. Maija? Kyllä. Jos olisin ajnut suoraan eteenpäin siinä olevalle parkkialueelle, olisin väkisinkin nähnyt.

Käännyin vasemmalle ja korkeiden lumikasojen välistä tavalliselle paikalleni. Ei ollut pakko "nähdä "Maijaa, vaikka sen silmänurkasta noteerasinkin. Ajoin siellä samaan suuntaan samaa vauhtia.

Nousin autosta ja menin sivuovelle kurkottamaan auton sisälle. Maija oli kääntynyt vasemmalle ja ajoi edestäni katetun jalankulkuväylän toiselta puolelta Otin pääni autostani pois vasta, kun oli ajanut ohi,

Lähdin kävelemään kauppaa kohti. Kas, Maija oli kääntynyt ja ajoi hitaasti vieressäni. Kun tulimme marketin edessä olevan tien eteen ja pysähdyimme, käännyin katsomaan maijan sisälle ja vilkuttelin. Sisällä yksi konsta, ei katsonut minuun päin. Tyhjä tie. Olisi voinut ajaa pois, mutta oli siinä niin kauan, että menin kaupan ovelle. - No Jouni, olisiko vainoharhaista väittää, että halusi väkisinkin näyttäyyä minulle.

Comment by outi tuomi on January 23, 2021 at 3:59pm

 vielä siitä ääniä kuulevien naamakirjasta. Ensi vaikutelma oli luotaantyöntävä. Ehkä tarkoituksella, että se facebooki olla rauhassa. Ja voihan sitä keskustelua käydä vaikka niiden julkaisujen alla, jotka eivät  ole näkyvillä kaikille.

tuota minun edellistä iestiä aiheesta on sensuroitu.

Comment by outi tuomi on January 21, 2021 at 8:51pm

älä vaan puhu sen kanssa, saati sovi mitään   rahahuijari on

Comment by jouko on January 21, 2021 at 8:05pm

onkos muille käynyt niin että tietokoneessa  on ollut vaikeuksia  ja  vähän  ajan  kuluttua on soittanut  englanninkielinen  muka  microsoftin  henkilö

Comment by outi tuomi on January 21, 2021 at 4:59pm

uteliaisuuttani kävin katsomassa naamakirjaa Suomen äänikuulevien---- 18 jäsentä, eipä montaa suomalaisia, ihan jotakin aasialaisia nimiä - pelkkiä outoja julkaisuja, monet eivät olleet nähtävissä - ei lainkaan keskustelua, vai tapahtuuko salassa - ja tähän ryhmään käskettiin keskustelukykyisten naisten häipyä siitä martin naamakirjasta - keskustellaanko nykyään missään?

Comment by outi tuomi on January 17, 2021 at 10:34pm

uskokaa kusipäähellarit, että jatkoa tulee

Comment by outi tuomi on January 17, 2021 at 10:32pm

HELLARISTALKKERIN HUUMORINTAJU

Olen joskus sanonut hellareille, ettei heillä ole huumorintajua. Sen takia aina välillä käsittävät väärin puheeni.

Nyt tuona samana päivänä 11.5. palasin apteekista ostamasta huumepikatestiä- Kävelin autokatoksesta kotiin. Isäntä 2A3 otti kiinni, tuijotteli naamaan ja teki manipuloinnit.Muistan, että kävelin lähimmän ihmisen luo ja päästelin suustani jonkun haukkumalitanian. - Seuraavana päivänä isäntä A3 kertoi minulle, että olin käynyt kaikille sanomassa saman litanian, Itse en muistanut mitään. Tähän silloin taloyhtiön pj. sanoi KYLLÄ MEILLÄ HUUMORINTAJUA ON, KYLLÄ ME NAURETTIIN SINULLE NIIN ETTÄ

Comment by outi tuomi on January 17, 2021 at 10:21pm

MILLE HELLARISTALKKERI NAURAA

Esim.toukokuun 11.2017 jolloin oikein urakoivat minun kanveesiin iskemiseksi. Oli jo rankka päivä tätä lajia takana. Menin suihkuun. En ehtinyt pukeutua, kun kk:n seinään ulko-oven syvennyksessä pamahti pommi. Tietenkin pelästyin. Pain vaatteet päälle ja lähdin ulos. Seisoin ensin rapuilla. kun ulkona oli porukkaa katselemassa. Hengitin siinä klooria, mistä pommi oli tehty. Köh.köh, äkkiä ulos.

SIINÄ SITTEN 2 A 3 ISÄNTÄTULI LUOKSENI JA VAHINGON ILOSTA HYTKYEN HIHITTI: VOI ETTÄ SÄ PELÄSTYIT. Muitakin nauratti. Olivat ilmeisesti kännyköistään katselleet asuntoani sisältä ( se TOSI/TV)

 

Members (49)

 
 
 

Latest Activity

Sheila Pringle posted a status
"Think I am being tortured"
12 hours ago
Profile IconSheila Pringle, karen nelson and nicolerenee901 joined Peacepink
12 hours ago
karen nelson left a comment for Heidi Harris
"hello, do you know this women in the picture ronnetta?  Do you have a way to contact her? I'd like to speak with her.  thank you!"
17 hours ago
Soleilmavis left a comment for Tiffany
"I am sorry to hear your suffering. Until today, victims still could not get evidence to prove that they were being tortured and harassed by remote electromagnetic mind control technologies. However, the UN and USA governments had admitted the exist…"
18 hours ago
Soleilmavis is now friends with Gregory Moore, 达 李, Tiffany and Jason Born more
19 hours ago
CM left a comment for Soleilmavis
"Thank you. You can also see Fedame, ESP.cenet for patents."
20 hours ago
nicolerenee901 liked Music Teacher's blog post I am not a TI anymore. It is possible to get out.
yesterday
nicolerenee901 commented on Xuthal's blog post Silicea Alternative
"Hi. I wanted to k ow if you are still bearing voices after trying b silicea?"
yesterday

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service