Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 50
Latest Activity: 17 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1, 2020. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14, 2020. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by Martti Koski on June 1, 2021 at 8:11am
SUOMEN JOUKKOVAINOTTUJEN SEURAAVA TAPAAMINEN ON LAUANTAINA12 KESÄKUUTA KELLO 16 RAVINTOLA TEERENPELISSÄ
Viime kerralla meitä oli kuusi, eli mahduimme kaikki kokoontumisrajoitusten sisällä samaan paikkaan ,Ravintola suljettiin seitsemältä, ja osa löhti jatkoille.
Comment by outi tuomi on May 31, 2021 at 10:58am

joukolle ja muillekin

On jatkunut niin kaunan, että vähemmän ilmeinenkin menee perille ja stalkkerithan saavat palautteen lukemalla ajatukseni.

Olin herännyt/herätetty jo aikaisin, Kun oli aurinkoinen aamu, kävin lenkilläkin, ihan virkeänä, Palasin kotiin 8 aikoihin. Silloin on jo häirintä päällä. Iski väsymys ja hölmä menin sängyn päälle ja sinne sammuin. Herätettiin. Oli puolkisi hereillä, kun aloin kääntelehtiä, pyöriä, raajat heiluivat. En pystynyt poistumaan sängystä ennen kuin vasta joskus. Pukeuduin ja päätin , että ulos! Kun astuin ovesta käytävään , naapurin rouva tuli omastaan ulos samaan aikaan. Tyänsi naaman lähelle ja katsoi silmiini ehkä"pehmeän tyytyväisin ja tietäväisin silmin". Voisin kuvata pahemminkin. Pakostikin ajattelin, että oli katsellut.

Miksi halusi minun tietävän. Siksi, että perhe oli muuttamassa pois. Minä olin toivottanut hyvää jatkoa ja että toivon mukaan heidän ei tarvitse enää stalkata minua.

Comment by Martti Koski on May 23, 2021 at 10:24am

Outi, älä hae kameroita.  He  lukevat ajatuksesi  .http://www.saunalahti.fi/~makako/mind/mindreading/  

Comment by outi tuomi on May 21, 2021 at 2:20pm

jouko, kerron yhden esimerkin, se on ihan näin selvää

v.2013 minulla oli ilmennyt verenvuotoa virtsarakosta. Olin käynyt tutkimuksissakin. Palasin lenkiltä. Kävin vessassa. Huomasin, että pikkuhousunsuojassa oli jotakin tummaa.Se piti vaihtaa.

Menin makuuhuoneeseen lipaston luo. Otin suojan ja katsoin lähempää. Ei ollut verta vaan peetä, Seinän takaa alkoi kuulua tirskuntaa ja ääneen kysyttiin: tuliko  paskat housuun? suomi24:ssä oli sitten viestejä:tuli paskat housuun.

Ihmettelin vielä silloin, miten saattoivat nähdä seinän läpi???

Comment by Martti Koski on May 21, 2021 at 8:44am

Kannataa katsoa  https://youtu.be/hNry-QVai-g

Comment by outi tuomi on May 20, 2021 at 2:28pm

jouko vastaa:

en ole uskovainen, en kuulu kirkkoon

ON OLLUT HELLAREIDEN VAKIOVASTAUS, kun olen kysynyt . oletko hellari

Comment by outi tuomi on May 20, 2021 at 2:21pm

 jouko, 

tämä ei ole syyttelyä, kiinnostaisi vaan tietää

-aikoinaan syytit , että olen ihan mielisairas, millä perusteilla?

-sitten rupesit perustamaan suljettua  TI-ryhmää, ei onnistunut noin teknisesti, ilmoitit, että minä en saa tulla siihen ryhmään, MIKSI?

Comment by jouko on May 20, 2021 at 9:21am

en ole uskovainen.en kuulu kirkkoon

Comment by outi tuomi on May 19, 2021 at 8:51am

Jouko, 

oletko sinäkin joku uskovainen nk. martti ja kumppanit????

Comment by outi tuomi on May 17, 2021 at 10:41am

kyllä tulee. et ole vainon kohde, useimmiten  nettiyhteys ei heti muodostunut

 

Members (50)

 
 
 

Latest Activity

Nancy Gail Fox posted a status
2 hours ago
Sally Mander commented on Soleilmavis's blog post Meet Dr. Michael Hoffer, the physician who examined the US diplomats to Cuba with the 'Havana Syndrome."
"Michael Ellis Hoffer, MD michael.hoffer@miami.edu"
4 hours ago
Soleilmavis left a comment for Ruben
"Hi, Ruben, You never posted anything since you joined peacepink.ning.com, until yesterday. This is the reason that noone contacted you for years. "
7 hours ago
Ruben posted blog posts
11 hours ago
Stephen O' Neill left a comment for Matthew Mitchell
"You have been a target since 2009? Yeah I would like to know more about your story. I have been a target since 2005 OVERTLY , but I think that covertly they were targeting me since the 1980s, as once a month in the 80s I would get things like numb…"
13 hours ago
Barbara Rogers posted a blog post

Gang stalking Surveys

Please read the following survey which has been put on facebook and jotform and distributed amongst the public sites.Gang stalking Report No 2 and Gang stalking Report.  Follow babsrogers19722@yahoo.com.  See the publishers one as well.  Also please follow chang.org survey to ban DEWS and save Fleet in Hampshire also includes Britain and the world.See More
14 hours ago
john zhou posted a discussion

AlterEgo - wearable neural interface can read thought , so can capture v2k sent to victim's mind

Try talking to yourself without opening your mouth, by simply saying words internally. What if you could search the internet like that -- and get an answer back? In the first live public demo of his new technology, TED Fellow Arnav Kapur introduces AlterEgo: a wearable AI device with the potential to let you silently talk to and get information from a computer system, like a voice inside your head. Learn more about how the device works and the far-reaching implications of this new kind of…See More
15 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
17 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service