Peacepink

Worldwide Campaign to stop the Abuse and Torture of Mind Control/DEWs

Information

Finland

Members: 50
Latest Activity: 17 hours ago

Halutessasi voit liittyä peacepinkin jäseneksi oikealla nimelläsi tai nimimerkillä (main/members). Käy täyttämässä oman sivusi yksityisyysasetukset (settings). Sen jälkeen voit lähettää viestin haluamallesi ryhmän jäsenelle. Otamme sen jälkeen mahdollisimman nopeasti yhteyttä sinuun. Tervetuloa!

Discussion Forum

Sähkömagneettinen häirintä

Started by Jani Petteri. Last reply by Martti Koski Nov 1, 2020. 6 Replies

Kirjoitan vain otsikon aiheesta ja siitä mitä minulle on tapahtunut.Ihmettelin asunnossani outoa ääntä. Katsoin aamuyöllä koiraani sängyssä joka liikkui ja sen turkki kipinöi liikkuessa lakanaa…Continue

Stalkkaus pk-seutu maaliskuu 2020

Started by Jani Petteri. Last reply by Marjut Kivimäki Mar 14, 2020. 9 Replies

Kirjoitan tänne omakohtaisia kokemuksia stalkkereistani.Aloitan tästä illasta ja lisään kuvia päivittäin niin kauan kuin stalkkaus jatkuu. Mukana stalkkauksessa ovat tällä hetkellä myös poliisi- ja…Continue

Linkkejä vaino-, vakoilu-, kidutus- teknologiaan

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Martti Koski Nov 14, 2019. 56 Replies

Ajattelin että näistä voisi tehdä erillisen listan, niitä on sitten helpompi etsiä. Aloitan tuoreella uutisella 20.2.2107 Ilta-Sanomista:"Virallinen varoitus Saksassa: Lasten nukkea väitetään…Continue

Joukkovainoon osallistuvien rikollisten tunnistustietoja

Started by Jouni Tolonen. Last reply by Jouni Tolonen Nov 17, 2018. 15 Replies

Aloita oman "keskustelun", jossa ainakin itse aion tuoda esille joukkovainossa mukana olleiden nimiä, kuvia, osoitteita ja mitä vaan mikä auttaa identifioimaan tässä järjestäytyneessä rikollisuudessa…Continue

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Finland to add comments!

Comment by outi tuomi 17 hours ago
Comment by outi tuomi 17 hours ago

ip on toiminut tänään

yöllä ja aamulla nostelin vanhoja eli 2015 alkaen riihimäki-palstalle kirjoittamiani. Mitäs tuhosivat säriseesirisee.ketjuni.

Näistä ketjuista näkee, mikä hämminki on ollut, mutta sisua selvitellä: mitä tää on ja miten ne tän tekee. Ei ollut mitään tietoa gang stalkingista. Stalkkerit, trollit ja muut häiriköt sotkevat ketjuja, mutta kyllä niistä selivää, minkä kohteeksi olen joutunut. MINÄ olen yksi ihminen ja organisoitu lauma kimpussani.

Käykää selailemassa, uudemmat vainotutkin voivat löytää tuttuja juttuja.

https://keskustelu suomi24.fi/paikkakunnat/kanta-hame/riihimaki

Comment by outi tuomi yesterday

 minulla ip on jäähyllä aina vaan

paskajuttuja tehty, kivaa kun en pysty niistä edes kirjoittamaan

Comment by outi tuomi yesterday

Tuossa samalla kun kävin ketjua läpi, lisäilin ja päivitin, tajusin selkeästi yhden asian. FBI_n ja CIA:n palkkaamat vaino-ohjelman kehittäjät, eivät suunnitelleet näitä stalkkauksia, vaan käivät läpi maailmalla käytössä olevia  tehokkaiksi todettuja tekniikoita ja kokosivat niistä etenevän ohjelman.

Olin jo ihmetellyt, kuinka stalkkerini ehtivät ja pystyvät keksimään minulle stalkkauksia. Sitten selvisi,että ovat peräisin vaino-oppaasta. Sinne taas on koottu maailmalta.

Tunnettu ohjelma NLP on myös koottu maailmalla tehokkaiksi koetuista aivojen ohjelmoinnista ihmisten auttamiseksi oman elämän taitojen parantamiseksi. - Kyllä sitäkin käytetään  myös moraalittomasti ihmisten manipuloimiseksi esim. ostamaan jotakin.

Comment by outi tuomi yesterday

käykää lukemassa, on ollut kai kuumaa  kamaa, kun eteen nostettu jatkuvasti paljon ketjuja tai pelkoa, että taasko ne rupeaa kirjoittelemaan tänne

https://suomi24.fi/t/153251/oikea-gang-stalking

Comment by outi tuomi yesterday

minua vähän erittyi adrenaliinia, kun säriseesirisee hävisin jonnekin mustaan aukkoon. Sen takia nostin salaliittoteoriaan ketjun Mikä on oikeaa gang stalkingia. Olen joutunut nostamaan monta kertaa, kun ilmaantunut paljon ketjuja eteen. -Lopussa on vähän päivitystä uudempaan.- Käykää katsomassa, ennen kuin häviää.

Comment by outi tuomi yesterday

ja minulla on taas ip jäähyllä. Mitähän viimeksi kirjoitin, niin aloitin riksun palstalla säriseesirisee3 ketjun ja kerroin, miten ketjua2 yritin löytää, ja hml-palstalle lastenkäyttämisen tarkastelusta laajemiisa yhteyksissä kuin vanhempien kykynä kasvattaa. ja riksun palstalle(vahingossa, luulin olevani hml-palstalla) siitä miten someen kirjoitteli ja muu digikiusaaminen ovat osin korvanneet nyrkillä nenään iskemistä, ei mennyt läpi.

Comment by outi tuomi on Monday

tuosta alla olevasta viestistä poistettiin se, että nyt pitää ottaa yhteyttä MT-puolelle ja sukulaisiin.

Voi vittu, että aina vaan ällöttävät klassiset syytökset.

Comment by outi tuomi on Monday

Omasta mielestäni kirjoitin tänne siitä lataamoon toimittamisuhkauksesta, joka särisee,sirisee ketjuun oli kirjoitettu.

Ensin ällöttävästä säälittiin, kuinka jotkut luulee olevansa niin tärkeitä, että vainottaisiin,

Minua on vaikea saada lataamoon, kun olen aina kotona yksin ja ulkona liikkuessa omissa maailmoissa. Kotona luen salaliittoteoriasta tieteellisesti tutkittuja salaliittoja. Pitkä luettelo erinimisiä. Sitten vihamielisesti siitä, että nimimerkillä kirjoittelen luulotaudeistani eri paikkoihin.

Comment by outi tuomi on June 10, 2021 at 10:39pm

säriseesirisee.ketju on poistettu riksun palstalta eikä sitä löydy enää muutenkaan. Siihen olen kirjoitellut yöhäirinnöistä ja näistäviimeisimmistä tosi pahoista, vahinko etten ollut ottanut kopiota

 

Members (50)

 
 
 

Latest Activity

Nancy Gail Fox posted a status
3 hours ago
Sally Mander commented on Soleilmavis's blog post Meet Dr. Michael Hoffer, the physician who examined the US diplomats to Cuba with the 'Havana Syndrome."
"Michael Ellis Hoffer, MD michael.hoffer@miami.edu"
5 hours ago
Soleilmavis left a comment for Ruben
"Hi, Ruben, You never posted anything since you joined peacepink.ning.com, until yesterday. This is the reason that noone contacted you for years. "
8 hours ago
Ruben posted blog posts
11 hours ago
Stephen O' Neill left a comment for Matthew Mitchell
"You have been a target since 2009? Yeah I would like to know more about your story. I have been a target since 2005 OVERTLY , but I think that covertly they were targeting me since the 1980s, as once a month in the 80s I would get things like numb…"
14 hours ago
Barbara Rogers posted a blog post

Gang stalking Surveys

Please read the following survey which has been put on facebook and jotform and distributed amongst the public sites.Gang stalking Report No 2 and Gang stalking Report.  Follow babsrogers19722@yahoo.com.  See the publishers one as well.  Also please follow chang.org survey to ban DEWS and save Fleet in Hampshire also includes Britain and the world.See More
15 hours ago
john zhou posted a discussion

AlterEgo - wearable neural interface can read thought , so can capture v2k sent to victim's mind

Try talking to yourself without opening your mouth, by simply saying words internally. What if you could search the internet like that -- and get an answer back? In the first live public demo of his new technology, TED Fellow Arnav Kapur introduces AlterEgo: a wearable AI device with the potential to let you silently talk to and get information from a computer system, like a voice inside your head. Learn more about how the device works and the far-reaching implications of this new kind of…See More
15 hours ago
outi tuomi commented on H's group Finland
17 hours ago

Badge

Loading…

© 2021   Created by Soleilmavis.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service